Celica 1975 TA22

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Doky a co říkáš na tuhle možnost:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1975-Toy ... ccessories

Já bych zase potřeboval okopírovat ten tvůj plech pod předním nárazníkem, takové to lízátko,... :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Máš ho mít ber to jako samozřejmost že ti ho kdykoli půjčím a dělej si s ním co chceš :lol: to lízátko je hezkej doplněk.Já jsem domluvenej s klukem že mi udělá z kevlaru kapoty jen mu je zapotřebí předloha, proto bych zvažoval když na tom netrváš a vykašlal se na její repas a vypustil si ho na čas tak dáme rovnou udělat 2 kapoty GT /fakt je hezčí podle mně/ ale to nechám na Tebe podle mně na kopyto mu je zapotřebí ten povrch co máš i neupravenej a on si ho pak musí tak či tak doladit ale to bychom se s ním domluvili kdybys měl zájem.Jinak ti tím pádem tam moje je kdykoli taky k dispozici je v celkem dobrém stavu jen trochu hlavně na lemu jetá ale stav OK.Ja bych okopíroval pak i tu zadní a dal ji udělat.Jinak cena na ebay dobrá, bral bych ji kdybys nemohl mi pujčit svou.Spíše mi ale bude zapotřebí doplňky jiné a mám z toho dosti velké obavy.Jdu opět nad knížky, dnes mám toho moc teď jsem si udělal malou přestávku.
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

kapota se hodi vzdy, treba ta cervena v Uvalech u datsunare ma kapotu taky bouchlou , kurna ja vam zavidim , ted zrovna mam casu ze nevim co s nim, hned bych zpravoval , ale nemam praci takze zadny money :mad:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Pavo.B. píše:kapota se hodi vzdy, treba ta cervena v Uvalech u datsunare ma kapotu taky bouchlou , kurna ja vam zavidim , ted zrovna mam casu ze nevim co s nim, hned bych zpravoval , ale nemam praci takze zadny money :mad:
Se zastav já už bych tě zapojil do práce :lol: :lol: Nebo Doky by jistě taky uvítal výpomoc :lol: :lol:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Pavo tak to jsme dva kterí již nemají žádné ,,love"vyčistil jsem se jak motor po výplachu a zadřel doslova a do písmene :lol: .Proto se i Tobě omlouvám že jsem ti skazil radost a nemám nyní už absolutně čas a ani finance na TA22 a daný rozpis plánovaný na ní toho roku je neuskutočnitelnej.Když Honza s Liborem dají do kupy tu 6g kterou preměňuju na nízko letící stroj tak se převeze do dílny do Dicompracingu a stane se zní na půl roku uloženka s občasným šáhnutím.Klidně si pro mně za mně na ní vyřáď svoje choutky a vše si na ní prolez :lol: jak jen chceš.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Nevadi, kdyz me svezes v 6.gen :D , TAcko si urcite prolezu :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

"Krmení" pro 2T :D aby pan doktor nebyl ochuzen o ten jejich neskutečný famózní zvuk. Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Libore to jsou jako na tom sání ode mě?To snad ani ne...?!
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Keeek píše:Libore to jsou jako na tom sání ode mě?To snad ani ne...?!
no jasně. Prokouklo že? :) Jura nechává děkovat. Teď zvažuji zda nechat originální bílou barvu a jen ji oživit nebo dat do chromu ten air box.
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Prokouklo fest :D Tomu chromu v motorovém prostoru moc nefandím.Díky němu mnohdy zanikají zajímavější veci...
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ještě to není dle mých představ,ale už jen pár detailů. Jinak kvůli spasovaní se budou muset trochu upravit díry uchycení. Středy paroži sedí oproti hlavě ale je to celé asi o 1.5mm vpravo a je tam slušný zub. Vnitřek si viděl,ten je dost hrubý,přijde to celé zabrousít zrnitosti 500. Pomalu jsem se pustil do hlavy. To je také lahůdka. :)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Pěkné,...to mi něco připomíná :lol: :oops: , ale takhle čité to zatím nemám :lol: :lol: :lol:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To.Keek .Jo děkuju Keek a tím pádem Tvoje prosba na díly kterou jsi mi přenesl je samozřejmně schválena a vyjdu ti maximálně vstříc.To je i díky Idahovi a hlavně Liborovi :lol: dal o Tobě dobré reference a ja funguju hodně na doporučení :lol: .Něco pro mně děláš a udělal jsi tak já zas něco můžu udělat pro Tebe.

To: Libor já nemám slov, prostě nemám.Vypadá to nádherně.Honza dá udělat klempířinu a dá to nalakovat do černý specielní tatrovácký černé asi se dá sehnat ten lak a obsahuje nějaké pigmenty navíc/dík za nápad/.Viděl někdo z Vás vyšedlou tatrovku 603,613 já ne :lol:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Pro Pava a zbytek lidí zajímající se o projekt tak ten je sice zamražen ale děje se následovné.Po ukončení akutního projektu 6G alias príšery s 3S-GTE motorom a kompletním předkem včetně převodovky s LSD , spojky a náprav z SS se převeze do Dobříše před zimou na klempířinu a lakování do černého laku jako měla 603 a 613 chci tuhletu protože ta nešedne jsem domluvem na těhle věcech s Idahem , dále co se týče náprav a brzd taky s domluvím.O motor se stará nyní již Libor a libovkou je že má nějaké tajnosti okolo něj spolu z Idahem :lol: jsou jak partizáni tak jsem zvědavej co se to zamýšlí prý je to překvapení.Á Honza se v posledním období výrazně zlepšil už mi neříká jen špatné zprávy :lol: Jinak že do motoru jdou výbrusové písty z 3S-GE jsem již pochopil a bylo mi to oznámeno jen tak mimochodem :lol: mezi řečí a to že se něco deje s vačkama :lol:taky.A asi že nebude mít předpokládaný výkon 135 ale 150!!!!!!!!! Hp no coment .Myslím že na to již asi třeba fakt leteckou techniku a vyvažování.Tak pánové loudat se za Váma ani s TA22 nebudu vždyť tá bude mít silnější motor jak mám na Focusu a ta klima mě nezabrzdí.Foto tady poprosím ať nahodí Libor jsou sice na JDM ale přece.Doky
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Jsem rád že to stačím dávat tam. Kdo má zájem může nahlédnout. Podotýkám bez registrace neuvidíte nic. :) přidám pak ještě projekt 3sge - gte.
Odpovědět

Zpět na „Celica“