Pro Pava a zbytek lidí zajímající se o projekt tak ten je sice zamražen ale děje se následovné.Po ukončení akutního projektu 6G alias príšery s 3S-GTE motorom a kompletním předkem včetně převodovky s LSD , spojky a náprav z SS se převeze do Dobříše před zimou na klempířinu a lakování do černého laku jako měla 603 a 613 chci tuhletu protože ta nešedne jsem domluvem na těhle věcech s Idahem , dále co se týče náprav a brzd taky s domluvím.O motor se stará nyní již Libor a libovkou je že má nějaké tajnosti okolo něj spolu z Idahem

jsou jak partizáni tak jsem zvědavej co se to zamýšlí prý je to překvapení.Á Honza se v posledním období výrazně zlepšil už mi neříká jen špatné zprávy

Jinak že do motoru jdou výbrusové písty z 3S-GE jsem již pochopil a bylo mi to oznámeno jen tak mimochodem

mezi řečí a to že se něco deje s vačkama :lol:taky.A asi že nebude mít předpokládaný výkon 135 ale 150!!!!!!!!! Hp no coment .Myslím že na to již asi třeba fakt leteckou techniku a vyvažování.Tak pánové loudat se za Váma ani s TA22 nebudu vždyť tá bude mít silnější motor jak mám na Focusu a ta klima mě nezabrzdí.Foto tady poprosím ať nahodí Libor jsou sice na JDM ale přece.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.