Celica GT4 versus BMW... ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět

Co máte raději?

Toyotu
27
79%
BMW
4
12%
Škubánky
3
9%

Celkem hlasů: 34

mison
Manager Týmu

mison

Příspěvek od mison »

Cas poskocil... Evo500 na stranke sam uvadza ze 325i bola na sprinte tretia s casom 15.5sek.. a tiez pise ze na toyote mal osobny rekord 14,xx. Rozdiel je vsak v tom ze BMW stoji polovicu z toho co GT4. a o tom bol cely tento nezmyselny prispevok. Niekto chcel poradit ake auto..a ja somar som napisal svoj nazor. Ked chce mat niekto o 1.5sek lepsi cas na sprinte, moze si kupit GT4 :o) aj ked Evo mal asi odfajcenu spojku.
EVO500 píše:
mison píše:ja som mal bmw 325i 1988..a okrem vymeny tesnenia pod hlavou tam nebolo treba nic robit. a to mu nakladal kazdy kto ho mal.. ta celica posrata ma privedie na mizinu :D a to je iba motor.. na BMW zozenies cokolvek za dobre prachy a ked je to moc tak na vrakaci za par korun.. ked som ho predaval tak som na nom este zarobil.. A mozes snivat ze zozeniec celicu v dobrom stave..lebo tie diely su tak drahe ze na to kazdy kasle...
Jak muzes srovnavat Celicu s NECIM co bylo vyrobeno v Nemecku. :D
Celica All-trac
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

EVO500 píše:
mison píše:ja som mal bmw 325i 1988..a okrem vymeny tesnenia pod hlavou tam nebolo treba nic robit. a to mu nakladal kazdy kto ho mal.. ta celica posrata ma privedie na mizinu :D a to je iba motor.. na BMW zozenies cokolvek za dobre prachy a ked je to moc tak na vrakaci za par korun.. ked som ho predaval tak som na nom este zarobil.. A mozes snivat ze zozeniec celicu v dobrom stave..lebo tie diely su tak drahe ze na to kazdy kasle...
Jak muzes srovnavat Celicu s NECIM co bylo vyrobeno v Nemecku. :D
http://www.youtube.com/watch?v=GIxr3q6CetA&eurl
Celica All-trac
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

BMW sa najviac´na svete kradnu.... nechcel by som auto, ktore treba kazdy vecer privarit k parkovisku,,,, a aj tak je realna sanca,, ze ho rano nenajdem tam,,,, ak chce niekto vykon,,, da sa aj na Toyotach,,, niekde na nete je video, kde na Supre ma manik nieco cez 800 PS,,, inak statistiky hovoria takuto vec,,,, na 1000 ukradnutych aut pripada 800 aut znaciek BMW, Audi, MB. Japonske auta maju len poslednych 50 miest,,, ale myslim,,, si ze preto su Toyoty drahsie,, lebo su kvalitnejsie vypracovane a su ovela bezpecnejsie,,, skuste burat celne Celicu a BMW,,, urcite bude menej poskodena Toyota,,, my sme burali s Peugeotom 405 a ten isiel do srotu,, my sme nemali ani geometriu poskodenu, samo, ze oprava kastle stala 20 tis,,,, narazova rychlost bola 200 km,,,,
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salám »

celica je moje druhy auto, je sice stara jak krava, ale nedam na ni dopustit. Jedine co jsem musel menit je vyfuk, coz je celkem pochopitelne. Sice byl dost drahej, ale rad jsem to za nej dal. Jinak jezdim pres tri rocky bez zavady. tuk tuk tuk :lol:
O bawu jsem taky uvazoval, ale celica je celica. Jak uz nekdo psal, za jistou vyjimecnost se musi platit. Jooooooo, sice jsem ji chtel pred nedavnem prodavat, ale ne proto ze by mi vadilo to ze se spatne schanej dily a jsou drahy.
:evil: CELICA RULES :evil:
tak jako ostatni modelove rady toyoty
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Steve McSteve píše:BMW sa najviac´na svete kradnu.... nechcel by som auto, ktore treba kazdy vecer privarit k parkovisku,,,, a aj tak je realna sanca,, ze ho rano nenajdem tam,,,, ak chce niekto vykon,,, da sa aj na Toyotach,,, niekde na nete je video, kde na Supre ma manik nieco cez 800 PS,,, inak statistiky hovoria takuto vec,,,, na 1000 ukradnutych aut pripada 800 aut znaciek BMW, Audi, MB. Japonske auta maju len poslednych 50 miest,,, ale myslim,,, si ze preto su Toyoty drahsie,, lebo su kvalitnejsie vypracovane a su ovela bezpecnejsie,,, skuste burat celne Celicu a BMW,,, urcite bude menej poskodena Toyota,,, my sme burali s Peugeotom 405 a ten isiel do srotu,, my sme nemali ani geometriu poskodenu, samo, ze oprava kastle stala 20 tis,,,, narazova rychlost bola 200 km,,,,
CO jsem viděl statistiky, tak nejvíce se kradou VW, pouze vozy, které se kradou pro země bývalého sovětského bloku jsou z 80ti % tebou uvedené značky.

Další věc je bezpečnost, nemyslím, že by toy byla ve stejné třídě a ročníku bezpečnější než BMW. Nejsem schopen posoudit, co bude méně poškozené, leč BMW v testech NCAP v posledních 8 letech vychází u většiny modelů v bezpečnosti lépe než toyota (oprava: právě jsem se na ty testy díval, a v rámci uvedených modelů jsou na tom přibližně stejně). Méně poškozené se nutně nerovná bezpečnější.
Nárazová rychlost 200 km/h je nesmysl. Pokud jsi sečetl rychlosti obou proti sobě jedoucích vozidel, tak se počítá rychlost, jakou mají vozidla po dobrždění v době nárazu, a ta je mnohem menší.
S bezpečnostními pásy lze přežít čelní náraz (do betonové stěny) v rychlosti do 50 km/h, s airbagy až do 80 km/h, když vše klapne, pásy se nevysmeknou, auto má kvalitní a nepoškozené deformační zóny a airbag vystřelí ve správný moment. Tzn. že maximální okamžitá rychlost obou vozidel při čelním střetu by byla 40 km/h pro každé auto. 200 je opravdu hloupost.
Obrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Steve McSteve píše:BMW sa najviac´na svete kradnu.... nechcel by som auto, ktore treba kazdy vecer privarit k parkovisku,,,, a aj tak je realna sanca,, ze ho rano nenajdem tam,,,, ak chce niekto vykon,,, da sa aj na Toyotach,,, niekde na nete je video, kde na Supre ma manik nieco cez 800 PS,,, inak statistiky hovoria takuto vec,,,, na 1000 ukradnutych aut pripada 800 aut znaciek BMW, Audi, MB. Japonske auta maju len poslednych 50 miest,,, ale myslim,,, si ze preto su Toyoty drahsie,, lebo su kvalitnejsie vypracovane a su ovela bezpecnejsie,,, skuste burat celne Celicu a BMW,,, urcite bude menej poskodena Toyota,,, my sme burali s Peugeotom 405 a ten isiel do srotu,, my sme nemali ani geometriu poskodenu, samo, ze oprava kastle stala 20 tis,,,, narazova rychlost bola 200 km,,,,

http://video.google.com/videoplay?docid ... q=supra+hp
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=supra+hp
Hlavne se mrknete na tu druhou, myslim ze 1520koniku uz je teda hodne!!
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ombre píše:
CO jsem viděl statistiky, tak nejvíce se kradou VW, pouze vozy, které se kradou pro země bývalého sovětského bloku jsou z 80ti % tebou uvedené značky.

Další věc je bezpečnost, nemyslím, že by toy byla ve stejné třídě a ročníku bezpečnější než BMW. Nejsem schopen posoudit, co bude méně poškozené, leč BMW v testech NCAP v posledních 8 letech vychází u většiny modelů v bezpečnosti lépe než toyota (oprava: právě jsem se na ty testy díval, a v rámci uvedených modelů jsou na tom přibližně stejně). Méně poškozené se nutně nerovná bezpečnější.
Nárazová rychlost 200 km/h je nesmysl. Pokud jsi sečetl rychlosti obou proti sobě jedoucích vozidel, tak se počítá rychlost, jakou mají vozidla po dobrždění v době nárazu, a ta je mnohem menší.
S bezpečnostními pásy lze přežít čelní náraz (do betonové stěny) v rychlosti do 50 km/h, s airbagy až do 80 km/h, když vše klapne, pásy se nevysmeknou, auto má kvalitní a nepoškozené deformační zóny a airbag vystřelí ve správný moment. Tzn. že maximální okamžitá rychlost obou vozidel při čelním střetu by byla 40 km/h pro každé auto. 200 je opravdu hloupost.
no neviem,,, ale otec presiel do protismeru asi 10m pred tym P,,, nebrzdil ani jeden,,, tak kolko bola ta rychlost? otec mal urcite 100 a ten P ,,, policajti tvrdia ze isiel tiez asi tolko,,, a co sa tyka otca,,, bol pol roka v nemocnici a to dopadol lepsie ako ten druhy vodic,,,
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

k tej statistike,,, zabudol som na VW,,, samo,, je to nemec, tak sa kradne dost,,, a ta bezpecnost ,,, no neviem,,, Avensis ziskal 5 hviezdiciek EURO NCAP,,,, ,,, po dalsie,, kto ako prvy prisiel z 18l kolennym airbagom? Avensis ho mal prvy,,, takze co sa tyka bezpecnosti urcite uprednostnim Toyotu,,, dalej ten nezmysel ako je zadny pohon pri motore vpredu,,, totalna konina,,, skus s tym v zime vyjst tam,, kde predokolka,,, dalej,,, a co dalej,,, Toyota je naj,,, sa pozri v Amerike,,, zakradko jej nebude stihat ani GM,,,
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Steve McSteve píše:,,, dalej ten nezmysel ako je zadny pohon pri motore vpredu,,, totalna konina,,, skus s tym v zime vyjst tam,, kde predokolka,,, dalej,,, a co dalej,,, Toyota je naj,,, sa pozri v Amerike,,, zakradko jej nebude stihat ani GM,,,
Hele, jel jsi vůbec někdy v BMW? Myslím najet aspoň 3000 km. Samozřejmě, že to není auto do hor, ale koncepce motor vpředu / pohon zadní nápravy má mnohem sportovnější charakter, než klasický nedotáčivý předohrab. Je to koncepce pro sportovní jízdu, ale samosvorný diferenciál také trochu na sněhu pomůže.
Já myslím, že srovnávat Sportovní auta od toy s BMW nelze, nicméně nemám potřebu BMW hanět, připadá mi, že narozdíl od VW to myslí s auty vážně a jako sportovní auta bych je nepodceňoval. IMHO, co za sporťáky vyrábí toy dnes, respektive chce vyrábět za rok? Moc nizkoprofilových dravců tam nevidím.
Obrázek
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Ombe:max souhlas napsal si to přesne! mam jak celdu tak Bmw v M paketu a samosvorem.A každému doporučuji se s nějakym Bmw pořádně povozit a pak teprve soudit :D
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

napisem poslednu vec,,,, u mna budu bavoraky vzdy predstavovat mafianske auta,,, a uzil som s nimi dost,,,, 10 rokov vydierali rodicov,,, teraz najnovsie nas kvoli "nasmu" hotelu takmer zabili,,, takze vzdy budem spajat BMW z tymto ludskym odpadom,,, a moze byt aj v zlate,, tak ma neoslovia,,, mimo ineho ma nikdy neoslovovali,,,, si pozrite rocne zisky Toy a BMW,,, Toyota ide inou cestou,,,, jednoducho ak sa niekomu viac pacia nemecke auta,,, nech si na nich jazdi,,, ale potom neviem co tu potom robi,,, toto je klub toyotakov,,, nie sniclov,,,
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Hele mě je jedno jestli je auto Německý nebo třeba Mongolský!Nejsem zarputilý zastánce žádný značky.Prostě bud mě auto sedí nebo ne!Už sem měl hodně aut a najezdil s nima dost km.píšu jen svuj nazor a nikomu ho nenutím :D
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Steve McSteve: Chápu, že když si vybavíš BMW, tak to asi není pozitivní vzpomínka, ale ta auta za nic nemohou. Nelíbí se ti, nemáš je rád, napsal jsi proč, a já to beru, ale připadá mi zbytečné hanět jejich jízdní a bezpečnostní vlastnosti. Prostě napiš "nemám je rád." Ač to bude pro image vozu, kterou vybudovali tvým případem uvedení lidé, stejně ta automobilka za to nemůže. Ani se kvůlivá tomu auto přes noc nestane zmetkem.
Obrázek
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

to mas pravdu,,, OK,,, beriem
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Salám píše: O bawu jsem taky uvazoval, ale celica je celica. Jak uz nekdo psal, za jistou vyjimecnost se musi platit. Jooooooo, sice jsem ji chtel pred nedavnem prodavat, ale ne proto ze by mi vadilo to ze se spatne schanej dily a jsou drahy.
no to je tak ze co ma clovek pod nosom ho nezaujima.. Mozno v japonsku snivaju o BMW, americkych alebo talianskych autach.. inak hovorit o tom ze bmw ma zle deformacne zony a ako bude vyzerat po naraze je pekne strelene, ja som videl BMW po naraze do stromu a teda bolo na tom velmi dobre.. a tiez viem ze tie auta len tak pri beznych rychostiach z cesty nevyletia. By the way co vydzi celica.. ja som s tou svojou ST185 nazazil bokom do obrubnika a cela naprava je pokrivena..
Celica All-trac
Odpovědět

Zpět na „Celica“