Majitelé Aurisu Hybrid, koupili byste ho znovu? Co vadí?
Re: Majitelé Aurisu Hybrid, koupili byste ho znovu? Co vadí?
co se takhle v autě projet a zkusit si to sám? a je to HSD .-)
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Samozrejme pride aj na testovaciu jazdu 
Skor som bol zvedavy na Vase nazory, aj ked pripustam je to subjektivne takto hodnotit

Skor som bol zvedavy na Vase nazory, aj ked pripustam je to subjektivne takto hodnotit

chutě a facky jsou různý..... mě připadá zrychlení v pořádku, ale to neznamená, že to bude vyhovovat tobě .-)
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Zadna testovaci jizda nemuze povedet tolik jako zkusenosti (dlouhodobeho) uzivatele...
Ze mame kazdy jine naroky a pocity dynamiky, je vec jina...
Dalsi vec: na testovacce neodhali to, jaky je rozdil mezi prazdnym plnym autem atd
Ze mame kazdy jine naroky a pocity dynamiky, je vec jina...
Dalsi vec: na testovacce neodhali to, jaky je rozdil mezi prazdnym plnym autem atd
ex Toyota Avensis T27 1.8
jdjd84: A aké auto používaš teraz? Lebo toto je dôležité. Keď chceš prejsť z Golfa R32 na auris HSD tak to bude pre teba lenivý cyp.
Ak však teraz jazdíš fabiu HTP tak ti bude auris HSD tlačiť slzy dojatia do očí.

Ak však teraz jazdíš fabiu HTP tak ti bude auris HSD tlačiť slzy dojatia do očí.

Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Nuz nie je to nic moc. momentalne mam ford fiesta 1.4 tdci nejakych slabych 50KW a 64 koni 

Tak ten auris HSD bude ťahať lepšie. Každopádne bude mať úplne iný zvukový prejav, to e-CVT sa nezaprie. Podľa neho by si od oka povedal že auto nezrýchľuje iba vyje ale keď pozrieš na tachometer tak to celkom šlape.
Ale ak sa dá tak to treba najprv skúsiť. Niekomu ten akustický prejav fakt do uší nelezie.
Ale ak sa dá tak to treba najprv skúsiť. Niekomu ten akustický prejav fakt do uší nelezie.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Kocur, Grey to zhrnuli presne. Skus sa v tom povozit - testovacia jazda je podla mna naprd, za par km nezistis nic, obzvlast ked v niektorych predajniach ti spravia male kolecko a ze staci.
Radsej si skus v svojej lokalite najst niekoho s tym autom a ked bude ochotny ti venovat hodinu casu, da sa vyskusat, porozpravat o skusenostiach, neduhoch atp. Podla mna je to skusenost na nezaplatenie.
Radsej si skus v svojej lokalite najst niekoho s tym autom a ked bude ochotny ti venovat hodinu casu, da sa vyskusat, porozpravat o skusenostiach, neduhoch atp. Podla mna je to skusenost na nezaplatenie.
auris HSD má 3 jízdní režimy ( ECO, Normal a Power ) Pokud chci rychle akcelerovat tak zvolím režim Power a pak má auto dle mne dost slušnou dynamiku a podle toho co máš doma to bude v tomto řežimu "trhač" asfaltu
. Celé je to o pochopení fungování auta a zžití se s ním. Jinak před pár dny jsem byl Toyotě a překvapila mne informace, že v rámci kampaně Extra je možné objednat i auto do výroby což v minulosti nebývalo. Píši to proto, že si zde nedávno někdo stěžoval, že právě auris TS v hybridu je jako skladovka vyprodaný a je možné jej koupit jen za ceníkvou cenu s lehkou slevou od prodejce. V Tshushu mne řekli, že to tak není a že stejnou "akční" cenu dostanu i na auto do výroby + samozřejmě lehký motivační bonus prodejce.

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
-
- Člen Týmu
Zdravím, je to přesně tak, 6.4. si jdu pro nový Auris HSD HB, byl objednán 1.2. do výroby za Extra cenu+ bonus za hav.pojištění a pov. ručení Toyota 10 000,-z ceny, zimní komplety za 10 000,-. Už se nemůžu dočkat!!!MartinHSD píše:auris HSD má 3 jízdní režimy ( ECO, Normal a Power ) Pokud chci rychle akcelerovat tak zvolím režim Power a pak má auto dle mne dost slušnou dynamiku a podle toho co máš doma to bude v tomto řežimu "trhač" asfaltu. Celé je to o pochopení fungování auta a zžití se s ním. Jinak před pár dny jsem byl Toyotě a překvapila mne informace, že v rámci kampaně Extra je možné objednat i auto do výroby což v minulosti nebývalo. Píši to proto, že si zde nedávno někdo stěžoval, že právě auris TS v hybridu je jako skladovka vyprodaný a je možné jej koupit jen za ceníkvou cenu s lehkou slevou od prodejce. V Tshushu mne řekli, že to tak není a že stejnou "akční" cenu dostanu i na auto do výroby + samozřejmě lehký motivační bonus prodejce.
Možná se domluvíš s prodejcem na zapůjčení na víkend, mě tenkrát nabízeli zapůjčení nového LC zcela zdarma tedy za PHM je to sice jiné auto, ale určitě se dá zapůjčit auto za úplatu na víkend a myslím, že když potom uzavřeš smlouvu na nákup ani ti nebudou nic účtovat. Pokud ti auto nebude sedět sice zaplatíš pújčovné, ale zase lepší nežli koupit auto a pak být naštvaný.jdjd84 píše:Zdravim...planujem kupu noveho auta. Mal by to byt kombik, kedze sa bude pouzivat aj na rodinne vylety, dovolenky. Cca do 20000km rocne. Jednym z kandidatou je aj Toyota Auris TS. Otazka je, aky motor vybrat. Najradsej by som zvolil HDS, ale trochu sa obavam dynamiky. Nie som sofer pretekar, takze neocakvam od auta aby malo super zrychlenie. Taktiez na dialnici bude bohate postacovat 130 km/h. Bude sa chodit prevazne po SVK (hlavne BA <-> KE) a kedze nam chybaju dialnice, tak je nutne niekedy predbiehat nejaky ten kamion na okresnych cestach.
Chcem sa opytat ake mate skusenosti s HDS pri predbiehani. Ma auto dostatocnu dynamiku? Dokaze motor vyvinut zrychlenie, aby bol predbiehaci manever relativne bezpecny?
Se všemi souhlasím, opravdu je nutné si ho půjčit a vyzkoušet. Muže člověk být pak pěkně rozladěný, když zjistí, že na určité věci si musí zvykat a přizpůsobit se. Já takhle sedl do nové corollky, 1.6 atmo a jel jsem se projet. Autíčko mi celkově sedělo, ale ten motor? No jasně, atmosféra, evidentně jsem si odvykl. Bodejť ne, když mám služební oktávu 1.8 TSI, 180 kobyl podpořených vrtulí. Tak jsem to zkusil po druhé a najednou si říkám, ale jo, ono to má něco, co mě k tomu autíčku přitahuje. A určitě se v Toy domluvíš, i na víkend. Ale určitě vyzkoušej, ať fakt nejseš mile-nemile překvapený. Pokud často město, ber určitě hybrid, odmění se Ti. Škoda, že není, doufám, zatím, hybrid v corollce. Hned bych ho bral, okamžitě!!!
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
tak uz jsem konecne prisel na to, kudy fouka vitr kolem prednich oken a proc drnci, kdyz jsou trochu stazena
na venkovni strane kolem zrcatka u okna je tesneni do oblouku, takze neprileha, pri stazeni na nej tesneni netlaci, proto chrasti, za deste tudy zepredu proteka voda a diky vetru mam na dalnici cele bocni okno permanentne pod vodou, u spolujezdce je to tak o 80 % lepsi
prelepil jsem to malirskou paskou a okno suche
na venkovni strane kolem zrcatka u okna je tesneni do oblouku, takze neprileha, pri stazeni na nej tesneni netlaci, proto chrasti, za deste tudy zepredu proteka voda a diky vetru mam na dalnici cele bocni okno permanentne pod vodou, u spolujezdce je to tak o 80 % lepsi
prelepil jsem to malirskou paskou a okno suche

Auris Touring Sports Hybrid Trend + 2/2018
Palec nahoru, že se ti to podařilo vyřešit.
Co tak foto?
Díky
Co tak foto?
Díky

Toyota Yaris 1,5 Selection (2019-)
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic Trend+ (2018-)
Hyundai i20 1,2 (2012-2019)
Opel Vectra B 1,6 (2006-2009)
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic Trend+ (2018-)
Hyundai i20 1,2 (2012-2019)
Opel Vectra B 1,6 (2006-2009)

Naposledy upravil(a) dalascz dne ned 08.04.2018, 18:13, celkem upraveno 1 x.
Auris Touring Sports Hybrid Trend + 2/2018