To je fofr... už jsme domluvený, zejtra se Akiro staví pro mlhovky DLAA objednám si další do sbírky... jsou prostě úžasný. Jsou pěkný i v tý krabici... a ta je sexy... ta firma DLAA si dala záležet i na designu krabice... je tuze sexy

Měl by si vzít svojí katanu a uděláme ninja fotky
Akiro> no já tam to tažný oko nemam... jen takový jiný, no můžem se podivat... ale všim sem si že některý celicy ho maj vysunutý jakoby... já ho mam schovaný v tlamě... v roce 89 asi dělali jiný očka. Sice nepřekáží, a funguje ale když by celi někdo táhnul, jako že už se to stávalo... tak se odře lak na nárazníku... když se "nevystele hadrama" ale netrčí tam...
ps: zadní světla... nejde o rámečky ale o blinkry... jsou prostě hezčí... ne matný ale svěžejší... víc se lesknou, ty pre face jsou po 20 letech+ "zašlý"... dá se říct "vyšisovaný"... silně zmatnělý prostě zestárlý celkově.
a někudy do nich teče a nevyteče to

možná ještě jedny mam s tou vodováhou... nebo sem je vyhodil? no možná je mam... a ta voda tam pořád je! Ta je tak z roku 2008??? 2005 2000
Možná by se daly vydražit... zase kdo má vodu z roku 2000??? napršenou co nikdy nevyschne... v tom světle je totiž dokonalý vakuum... který bylo narušený a pak vzniklo.????
Co sem nepochopil u těch poface... že maj ouška jen 5 linek, a preface měli 7linek... ouška... no někdo si hrál
Garfielld> gratuluju k limuzíně... zajímavá mašinka... rád se podivám

I když Hondy moc nemusim, líbila a líbí se mi pořád Honda Integra TypeR... když sem viděl do kolika jde točit ta atmosféra.... VTEC... nooo 9000 rpm... to musí bejt řev

ale nelíbí se mi moc design... je takovej nooo celica 6g je hezčí... o 5g ani nemluvě... a nemá loketní opěrku!

To by mě rozčilovalo...

ale ty motory Honda uměla... někdy bych si rád vyzkoušel VTEC 1.8 a řadit v 8000 atd... to je jak motorka... Ale TypeR neni pohodlný autíčko... vůbec... ne mam radši celicu pohodlňoučkou... krasavici

I ten interier Integry TypeR i když se dělala do 1999 myslim... tak je hrooooznej oproti Toyotě Celice 1989-1994 a to je co říct. + pěkný nepohodlný sedačky to nezměněj. Z integry mam pocit i když sem se nikdy nesvez, že by ta jízda fakt bolela... záda, zadek, ruce... prostě celej člověk... sport až moc

Určitej komfort by měl bejt... integra pochybuju. No na Integru TypeR sem prostě rozmazlenej... pomazlenej celicou

PS: takže ty se staráš o 3 auta? nekecej mi že máš k tomu ještě ženu???

Jestli jo tak ta ti musí dávat kapky