Prius +
Re: Prius +
Prďousek překvapil...... 

- Přílohy
-
- 20170912_190801.jpg
- (416.93 KiB) Staženo 2405 x
Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

No nikdo není dokonalý
holt pojedu na dvakrát

Ahojte klubaci, je tu nejaky majitel Priusa + z okolia Bratislavy na pokec. Vdaka.
Demontáž sedadel třetí řady mám již za sebou, byla to nutnost, jeli jsem s rodinkou do kempu na Premantuře. Taháme s sebou nafukovací kajak, paddleboard vetší stan a hlavně kávovar.
Na střeše rakev, byl jsem rád, že kufr i rakev zacvakli.
Do kufru jsem si udělal dno z překližky a funguje super, řek bych, že to dalo cca 150 litrů navíc, pod roletou je skoro půl metru. Sedadla vrátím jen v případě potřeby, je to pět šroubů.
Do kufru jsem si udělal dno z překližky a funguje super, řek bych, že to dalo cca 150 litrů navíc, pod roletou je skoro půl metru. Sedadla vrátím jen v případě potřeby, je to pět šroubů.
Sice jen 5 šroubů, ale ta dvojsedačka je dost těžká. Doufám, že nebude potřeba ji vracet zpět. Uprostřed profilu mezi koly, na který se chytají sedadla, je nějaká sonda (asi proti houpání). Je nešikovně přichycená shora. Máte jí tam stále nebo jste ji chytil nějak pod překližku?LukinoS píše:Demontáž sedadel třetí řady mám již za sebou, byla to nutnost, jeli jsem s rodinkou do kempu na Premantuře. Taháme s sebou nafukovací kajak, paddleboard vetší stan a hlavně kávovar.
Mna na poslednych stk buzerovali za sklopene sedadla ze vsetky sadadla-opierky do normalneho stavu nech je to vidiet na kamere.....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Když jsem byl na STK s VW Sharan, který je psaný na 7 míst, ale bylo tam jen 6 sedaček (7. jsem nikdy neměl), tak nebyl žádný problém. Spíš je to o lidech a rozumném přístupu. Pokud by jim tedy vadilo, že tam ty sedačky chybí, tak bych v takové STK byl naposledy.slabostka píše:Mna na poslednych stk buzerovali za sklopene sedadla ze vsetky sadadla-opierky do normalneho stavu nech je to vidiet na kamere.....
Tak nějak, spíš je to o lidech, na tý kameře bych to chtěl vidět, přes zatmavený (z výroby) skla... 

Mám namontované tažné zařízení na Prius Plus, to bude tak zhruba stejné jako ten tvůj Prius III. generace, tak koukni na fakturu co to stálo. Odečti si žárovky,koberce a rohož....priusek plusek píše:p1947 píše:Námořníku,divím se Tobě,že jsi byl tak aktivní a řešil jsi tu svolávačku.Měl jsi to prodat tak jak to stálo a nový si to měl zajistit někde tam kde bydlí.Já mám též neblahé zkušenosti se servisem Toyoty a nebudu též jmenovat tu společnost,ale myslím si ,že se jedná o stejnou jako u Tebe.Jen tak na okraj. Nyní je akce v rámci celostátních dealerstvích toyoty sleva na originální díly 20%. Chtěl jsem si zařídit do své P III závěs na 2 jízdní kola. Muselo by to být včetně základního rámu a elekroinstalace.Cena práce je dle normohodin centrály 3 hodiny,ale společnost u které jsem to chtěl zadat tak mi napočítaly 5 hodin po 1150 Kč.Přitom jsou tu v rámci republiky i dealerství ,kteří mají hodinu práce 690 Kč.Tak si to spočítejte ty rozdíly.Když jsem té společnosti oznámil,že musí jako autorizovaný servis dodržet normohodiny centrály,tak tu cenu skutečně opravily,ale nedám to tam neboť mají v rámci republiky nejdražší hodinu práce.
Dobrý den,
uvažuji nad koupí Priuse+, rád bych se proto zeptal jakým způsobem jste řešil zapsání TZ do VTP a jaké hodnoty Vám tam doplnili? Jde mi samozřejmě o tahání vozíku ne držáku na kola a tedy souhlad s VTP pro případ že by se o to zajímala pojišťovna... Díky, MP
přezuto...
loňské Pirrelli na vlhku klouzaly. Tak letos to snad bude lepší.
loňské Pirrelli na vlhku klouzaly. Tak letos to snad bude lepší.
- Přílohy
-
- IMG_20171023_162613a.jpg
- (177.83 KiB) Staženo 1716 x
continentalom nič nepokazíš.... ako sa vám derú na priuse pneu? Mne na aurise viditeľne idú predné rýchlejšie dole so vzorkou... asi o 50%....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Re: to karel
ako si to myslel ze klzali, lebo som mam Pirelli Winter Sottozero 3, tieto si mal? ako si myslel klzali? boli nanič? lebo inde v testoch to bolo ok, dik