Yaris - garancni prohlidka
Na ten som počul dosť velké chváli-takže mal by byť kvalitný 
No tento-podla mňa- tiež nie je na zahodenie..
http://www.harkgroup.cz/eshop/index.php ... tail&id=73
No tento-podla mňa- tiež nie je na zahodenie..
http://www.harkgroup.cz/eshop/index.php ... tail&id=73
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Tak som to pozeral a snímač výšky hladiny oleja majú len naftové yarisy. Podľa toho čo píšu v príručke (strana 164), tak má yaris variabilné servisné intervaly??? (Čiže nesvieti kontrolka po 2 rokoch alebo 30000 km ako som písal vyššie.) To sa mi nezdá, lebo trochu nižšie píšu, že "sú prípady, kedy je nutné vymeniť motorový olej pred tým, než sa rozsvieti kontrolka výmeny motorového oleja" Tak neviem, načo tam vôbec tá kontrolka je.
Ja mením najneskoršie po 15000 km alebo po roku.
Ja mením najneskoršie po 15000 km alebo po roku.
Re: Yaris - garancni prohlidka
zdar, mate prosim Vas niekto skusenosti s toyotou v NR? AWF v BA ma naposledy sklamala / a to som len tam chodil / takze ju skrtam zo svojho dennika
dakujem
dakujem
Regul píše:Zdar,
chystam se s Yarouskem na garancni prohlidku po 60K kilometrech. Dle pohledu do manualu by se melo menit skoro vse (svicky?, olej, brzdovka, chladici k., desticky, filt klimy ....)
Kolik by to asi mohlo stat ? (abych se na to pripravil)
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk
Re: Yaris - garancni prohlidka
rama píše:zdar, mate prosim Vas niekto skusenosti s toyotou v NR? AWF v BA ma naposledy sklamala / a to som len tam chodil / takze ju skrtam zo svojho dennika
doplnenie:
dnes som bol na plnej prehliadke po 60tis.km, objednal som sa v Autocentre Nitra na express servise - za hodinu som mal po nej - vymena oleja 5W-30 SLX Prof Castrol, sviecky Iridium Tough Spark / motor-otacky maju vyrovnanejsi a tichsi chod /, filter na klimu a vzduch.filter motor som nemenil = spokojnost a rychlost so servisom / prevzali prvenstvo od Ziliny za minuly rok ako najlepsi servis v SR /, vramci zaruky bolo objednane a bude vymenene zadne plato - odliepajuce sa suche zipsy-uz sa to tu spominalo.
Chcel som si dat este vycistit klimu ale od 16.maja bude akcia na tieto zalezitosti tak sa zastavim vramci nej.
Regul píše:Zdar,
chystam se s Yarouskem na garancni prohlidku po 60K kilometrech. Dle pohledu do manualu by se melo menit skoro vse (svicky?, olej, brzdovka, chladici k., desticky, filt klimy ....)
Kolik by to asi mohlo stat ? (abych se na to pripravil)
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk