Auris facelift 2015
Re: Auris facelift 2015
Hmm, tak to nevím, co se děje. Znovu jsem jim napsal. Moc díky za info.
- Standa50
- Manager Týmu
taky tady http://www.aliexpress.com/item/Universa ... 6,201409_2Haky píše:Můžeš dát prosím odkaz kde se dají koupit přímo tyhle magnetický držáky? Díky!
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Já to chtěl vypnout též, vrtali se v tom a pak mi řekli, že to nejde, prý volali i na centrálu. Když jsem couval ze servisu, tak to tuším ještě pípalo. Poté (po vypnutí a nastartování) už to pípne jen při volbě R, v průběhu couvání je to už ticho. Takže to jde nějak redukovat na jediné neobtěžující pípnutí, ale těžko říct jak.colek píše:V servisu Tsusho Praha-Modřany mi tvrdí, že to u dřívějšího modelu šlo, ale že u mého vozu jižnelze. Prý technik nemá volbu v nabídce.

Servis Toyota Rozkoš Jihlava (nyní bohužel bez autorizace).
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Uplne vypnut to nevedia. Ale vedia to obmedzit na jedno pipanie ako aj kolega pise vyssiecolek píše:Tak jsem se dnes v servisu dozvěděl, že již nedovedou vypnout pípání při zařazené zpátečce. Hodně mi to vadí, ale asi s tím nic neudělám. Máte někdo jinou zkušenost?

Auris TS HSD TSS Executive 2015
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kde bych mohl dohledat jakou baterii má Auris TS 2015 1,6 benzin? Je tam AGM nebo klasika? Jaká kapacita?
O víkendu jsem se byl projet novým hybridním Aurisem TS a nemile mě překvapila jedna věc. Při každém zpomalování / rekuperaci slyším (s vypnutým rádiem) vysokofrekvenční pískání a celkem mě to obtěžovalo. Jak jste na tom vy?
No ja pocujem taky isty vysoky zvuk v mojom Aurise, ale nemam hybrid ale 1,6 benzin. Vzdy pri pridavani sa zozadu od kufra ozve ten velmi vysoky zvuk. Co by to mohlo byt?
O piskajucich brzdach (ked nebrzdim) pri cca 60-70 km/h ani nehovorim...
O piskajucich brzdach (ked nebrzdim) pri cca 60-70 km/h ani nehovorim...
Toyota AURIS TS 1.6 Trend+
Kia Proceed 1,4T, smart pack, navi pack, Track Red
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
Zo zaciatku som to vnimal, ale dost rychlo som to prestal registrovat. Asi nieco pri prepinani vysokeho napetia.
Ako vam funguje stahovanie bocnych okien ? U nas je casto rano rosa a predtym som bocne okna zotrel stiahnutim/vytiahnutim a rosa bola prec, u Aurisa sa takto vobec rosa nezotrie. blbost ale usetrila ranne utieranie okien zvonka ...
Ako vam funguje stahovanie bocnych okien ? U nas je casto rano rosa a predtym som bocne okna zotrel stiahnutim/vytiahnutim a rosa bola prec, u Aurisa sa takto vobec rosa nezotrie. blbost ale usetrila ranne utieranie okien zvonka ...
Auris TS Hybrid
Hmm, je zvláštní, že u aurise před FL jsem tohle neregistroval.. Zajímalo by mě, zda se to fakt týká všech nových hybridních aurisů.sakiyota píše:Zo zaciatku som to vnimal, ale dost rychlo som to prestal registrovat. Asi nieco pri prepinani vysokeho napetia.
Mne piska aj auris TS pred FL. Pri pomalej jazde to pocut najviac. Tipujem zadne kotuce.
Toyota Auris 1,4 Terra Cool - EX
Toyota Auris Touring Sports Hybrid
Toyota Auris Touring Sports Hybrid
dnes som sa na to sustredil a pocut to hlavne ked zacnem brzdit a auto rekuperuje, takze to bude nieco s napetim, ale fakt musi byt uplne ticho aby som to tak registroval,zeby ma to mohlo rusit, co v meste skoro nikdy neni ... v 01/2013 ked som prvykrat skusal hybrida, tak som to neregistroval vobec, ale to bolo -8st,kurenie bezalo, vsade kamienky na cestach ...
Auris TS Hybrid