SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Biscuit> Vina neni na prodejci, kterýho vidíš... s kterým děláš obchod, vina je na těch nahoře a ještě vejš... za A: nedaj mu kvalitní data, údaje, informace nadstardardní, případně dešifrovací kódy že
a za B: nedovolej mu plnit přání zákazníka. Neni placenej za množství aut,(něco dostane, ale neni to tolik, kolik by si zasloužil, a čim by byl motivovanej sám se snažit) má stálej plat... ale to je dobře, ještě aby snad dělal zdarma ne? ale motivace vyšší, třeba za to, že respektoval zákazníka, za to, že mu vyšel vstříc, (To by v krizi mělo bejt??!!) to ovšem nedostane zaplacený... spíš naopak... aby mu to spíš nestrhli z platu, když respektoval přání zákazníka... fakt z toho nic nemá... je to vcelku pochopitelný... Ne Vina je jinde, sám vim moc dobře jakej je plat prodejce vozů... vyzkoušel sem si to u Klokočky
Ale jen malou chvíli, šéf byl retard... vymatlaná palice. Ten přemejšlel víc o tom, jak máš uvázanou debilní kravatu, a jak si oholenej (teplouš), než že by ti dal informace a sebejistotu a naučil tě jednat s lidma--- debílek... namachrovanej slizák Škoda, prostě Škoda auto...
jo jménem "Fichtl" tohle zkurvený jméno nezapomenu
kreten, začínal karieru u myčky... a vypracoval se až na šéfíka prodejce vozů kokota
Manažer ty vole
pěkně si se mnou vyjebal... doufám že tvuj čas už nadešel... jak diskriminoval a ponižoval podřízený... to byl kus zamindrákovanýho smrdutýho lejna... žádný slitování potkat ho znova... traged
Zkušenost to ale zase byla... prostě nahoře šéf je problém a jeho šéf... pak je to celý problem...
Problém jsou ale radikální a striktní pravidla... manuál auto budeš mít holý... balíčky příslušenství, extrasy jen když poklekneš a ani tak...
prostě si koupíš ten Automat... protože jeden náš marketingovej expert prostě přikázal, že musíme ty auta rozprodat a trh, jako je ČR a pod odpad se na to výborně hodíte, sežerete nám to... budete muset, my vás k tomu přinutíme...
násilně
nenápadně budete milovat automaty... všichni, když je teď něco přes rok kurva američani zase nechtěj... vždyť vy v Evropě jste vždycky pár, možná desítky let pozadu... teď byste přeci safra měli žrát automaty oběma rukama???!!! kdo se brání??? Co to je za hňupa
Co to je za Hňupy??? Úplně narušil předpověd našeho věštce... a naší vizionářky, celý to ničí....
jakto že se brání???? Ten hajzl!!!! celý nám to pokazil 

Zkušenost to ale zase byla... prostě nahoře šéf je problém a jeho šéf... pak je to celý problem...
Problém jsou ale radikální a striktní pravidla... manuál auto budeš mít holý... balíčky příslušenství, extrasy jen když poklekneš a ani tak...

Naposledy upravil(a) micron dne pát 15.11.2013, 11:50, celkem upraveno 25 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- biscuit
- Věčnej rejpal
jj, je treba vymytit individualismus. uniformy budete nosit hajzlove vsichni, ja vam dam se odlisovat 

1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jako fakt si vážim Fogiho, že neklesnul k automatu (to psychický trauma by nedal)...
Trapárna všech trapáren... šlapat jak šlapka napedál... a nic.... posloucháš auto místo aby poslouchalo tvojí pravačku... pádla nezájem... nic se nevyrovná pohybům řadící páky, to k autu patří.
Tak se kočíruje... automat bych respektoval u invalidy... jo to jo. jinak je to absurdní... totálně absurdní i kdyby místo pádel vymysleli třeba křídla... řadička je řadička a vždycky bude!!!!
Možná se ale stane luxusním prvkem výbavy... pro pokročilé, nezdegenerované, definitivně nezmanipulovatelné jedince...
sci-fi
aczasa> jo pakety nefungují v manuální konfiguraci
jen jako degen config
Ne ale zase chápu že jestli máš to auto v popisu... hybrid, tam je problém je tam zásadní problém u hybridů obecně... nikdo si nedal manuál hybrid doteď..... ale já ho budu stejně jako fogi vyžadovat....
takový jsme kurvičky
jo snažte se konstruktéři, manuál/hybrid... to bude budoucnost, ne CVT hybrid...
to je moc jenoduchý.... šajze pěkně manuáleček nám vyviňte borci... nezajímá mě že je to blekoty blekoty složitý a drahý blekoty blekoty.... prostě to uděláte...
a za tu drzost co jste předvedli za minulý léta s likvidací manuálů to uděláte tentokrát precizně ba famozně... pak nás budou zajímat hybridy a ekologický auta, ale až bude mít řidič zase pocit že je řidič!!!! /hezká hláška no neee??? 

Možná se ale stane luxusním prvkem výbavy... pro pokročilé, nezdegenerované, definitivně nezmanipulovatelné jedince...

aczasa> jo pakety nefungují v manuální konfiguraci

Ne ale zase chápu že jestli máš to auto v popisu... hybrid, tam je problém je tam zásadní problém u hybridů obecně... nikdo si nedal manuál hybrid doteď..... ale já ho budu stejně jako fogi vyžadovat....

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
¨Dnes sem se rozhod zajít zachlastat... měl sem svůj batoh s podivnýma dílama na celicu a 4 německý piva šlohnutý fogimu
sem si řikal celou dobu, dávj si kurva bacha na ten bágl!!!! víš jak si přišl o bágl se 120.000 na celicu kdysi... ejchuchů a ejchuchů... samozřejmě sem bágl zapomněl v baru nonstop netopýr... na andělu... přišel jsem na to až doma... na barrandově... takže zpáečka... řikal sem si celou cestu, tak bude nebo nebude???? byli v něm 4 píva a harampádí... 50/50 rozrazil sem dveře po cca hodince... batůžek ležel na svým místě
jejjjjjj kurvaaaaaaa já měl takovou radost... jedno pívo hned šlo borcovi co tam seděl, aniž by tušil něco o zapomenutým báglu... bágl byl bezcennej, jen jsem si potřeboval udělat jasno, jestli je tenhle podnik nejen divnej, ale i solidní
je kurva jo, mam rád svuj bezcennej batůžek... mam rád tenhle podnik... kde se nekrade strašnou radost sem měl... borec dostal pivečko z batůžku a pokecali jsme asi 3/4 hodiny... fain test, supr!!!! jééj já měl takovou radost když sem chňapnul po tom bezceným báglu... 

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jop a nějakou decentní koncovku na XV, aby nebyla subka jako electrodebil... šup tam s ní
srandovní je, že vejfuk je skrytej, ale přeci je tam malinko vyřízlej nárazník standardně (asi se nějak nehodli v Japonsku
, na koncovku je to vhodný
... Tahle by mohla bejt přesně tak akorát... koupeno, tvar je podobnej oválu loga subaru... to by šlo, určitě to i trošku vylepší to děsivý ticho
decentně si bude brblat... a pobrukovat
http://www.ebay.com/itm/Fit-for-SUBARU- ... 1157158694
sice je Chorme místo Chrome, ale bude slušet...
Ještě celkem zajímavá záležitost... nechápu jak a proč to výrobci dělaj, ale co sem viděl fotky např. Sciona TC, to samý se týká 86 a dalších aut, že ty plasty na dveřích jsou po návštěvě pár lidí na showroomu odřený??? řešení made in china -carbon solution
http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Sc ... 3f2c125c97
zajímavý je že to drží... dobrej nápad
Japonce to nenapadne, Číňana samosebou...
Já si počkám, a až mi to to nevohrabaný pako/pakovnice škrábne, tak du taky do toho, ale nejdřív to individuum nemotorný "zprcám".
Nepochopitelný je ale to, že v Celice jsou plasty na dveřích téměř netknutý po 24 letech... jo bezkontaktní kvalitní povrch+,kobereček navíc v tom místě taky řeší ten problém... teď se prostě nic neřeší, jen aby se to ošoupalo co nejdřív ne?
děkujem číňánci
sice by mě to napadlo taky, ale vy to už máte tak krásně nařezaný, že to nemá chybu, i na reproduktory jste mysleli... wow

http://www.ebay.com/itm/Fit-for-SUBARU- ... 1157158694
sice je Chorme místo Chrome, ale bude slušet...

Ještě celkem zajímavá záležitost... nechápu jak a proč to výrobci dělaj, ale co sem viděl fotky např. Sciona TC, to samý se týká 86 a dalších aut, že ty plasty na dveřích jsou po návštěvě pár lidí na showroomu odřený??? řešení made in china -carbon solution
http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Sc ... 3f2c125c97
zajímavý je že to drží... dobrej nápad

Já si počkám, a až mi to to nevohrabaný pako/pakovnice škrábne, tak du taky do toho, ale nejdřív to individuum nemotorný "zprcám".
Nepochopitelný je ale to, že v Celice jsou plasty na dveřích téměř netknutý po 24 letech... jo bezkontaktní kvalitní povrch+,kobereček navíc v tom místě taky řeší ten problém... teď se prostě nic neřeší, jen aby se to ošoupalo co nejdřív ne?

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ouuuuuu tak tohle je o dooost lepší... snad to vydrží
no nekecej... hned se tu líp dejchá... na plný doušky...
wow kyslík....
Zajímalo by mě jestli se to povede, samozřejmě odměna bude... ale zajímá mě kdo tohle způsobil... to se bude dát čištěním snad dát dohromady... příčinu ne následek, tu hledáme... moje podezření pořád ale zůstává a to totální.

Zajímalo by mě jestli se to povede, samozřejmě odměna bude... ale zajímá mě kdo tohle způsobil... to se bude dát čištěním snad dát dohromady... příčinu ne následek, tu hledáme... moje podezření pořád ale zůstává a to totální.
Naposledy upravil(a) micron dne pát 29.11.2013, 14:13, celkem upraveno 1 x.

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
spambot zmizel čeče najednou, je tu admin...
aaa 3 minuty a zase sráč... bot to je drsný kdopak ho sem dal a kdy... to se hledá
aaa 3 minuty a zase sráč... bot to je drsný kdopak ho sem dal a kdy... to se hledá
Naposledy upravil(a) micron dne pát 29.11.2013, 14:21, celkem upraveno 3 x.

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Zase se v tom tak nevyznám, ale nějak zakomponovat do stránek Eset, nebo Spyware _Terminator 2012 atp by nebylo na škodu, nebo kaspersky... kaspersky mi kdysi zachránil komp... i když se eset nechytal... ale nevyznám se v tom, ale asi to bude třeba... je to někde zahnízděný... skoro jako v boot sektoru když to máš na kompu, takovýho šmejda...
Drsnej souboj jak tak sleduju... copak jsme banka???? Co tohle doprdele má bejt??? To útočí Hundééé nebo co
))) Ne Hundéé útočí z televize... tohle je jinej magor
ne to je spíš k pláči 
Ale jak se soustředí hlavně na Celicu... to je mi záhadou... že by celicaclub? pomalu umírající bez následníka... bez perspektivy, uzavřená komunita, předurčena k zániku, tajný , všechno je velmi tajný
Ne jenom myšlenka že... nic víc rejpálek...
Drsnej souboj jak tak sleduju... copak jsme banka???? Co tohle doprdele má bejt??? To útočí Hundééé nebo co

Ale jak se soustředí hlavně na Celicu... to je mi záhadou... že by celicaclub? pomalu umírající bez následníka... bez perspektivy, uzavřená komunita, předurčena k zániku, tajný , všechno je velmi tajný

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jo Antimistrator... tak to je taky dobrý
už chápu proč se lidi dívaj na fotbal... mě to nebaví, ale tohle je něco podobnýho sledovat tenhle zápas živě... hustý
Tohle je zajímavější než fotbal
Bot fauluje ten hajzl!!!!
nikdy nechci holku co se bude jmenovat žaneta... ta botkyně... to je píča...
Sázim na admina, žaneta musí chcípnout

Sázim na admina, žaneta musí chcípnout

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to tu čistě... paráda, to byla síla, až dneska sem se odvážil se podivat, dost dobrej výkon, vypadá to že je spláchnuto
Značku sem nestih, v pátek z důvodu totálního vytuhnutí... když takhle vytuhnu, ani mobil mě neprobudí
Tak ve středu
CZ značky maj rozměry 32x16cm US 31x15.5 a v rámečku bude plocha 28.5x 13.5 Tedy bílá plocha sražená o 3.5x2.5cm což ujde, už nebude otravovat, ale ladit...

Značku sem nestih, v pátek z důvodu totálního vytuhnutí... když takhle vytuhnu, ani mobil mě neprobudí

CZ značky maj rozměry 32x16cm US 31x15.5 a v rámečku bude plocha 28.5x 13.5 Tedy bílá plocha sražená o 3.5x2.5cm což ujde, už nebude otravovat, ale ladit...