New Yaris? libí?
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ma pravdu, ja uz to zkousel. Neni to o moc, ale vetsi je.T.Y.N.G. píše:Jojo, přesně tak. Mě se v Liberci snažil prodejce namluvit, že je ten kufr vlastně větší než mám. Tak přemýšlým, že bych cvičně narval tašky do svýho kufru a zkusil to u nich dát všechno do New Yarise.Henry33 píše: mne by asi teraz vadilo skor nemoznost posuvat tie zadne sedadla. teraz tam bude kocik vozit a to uz by som ho tam nenarval
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Nevěřím, dokud neuvidím. Já to ale myslím tak, že samozřejmě posunu zadní sedačky dopředu, ale stále bude vzadu pohodlí i pro dospělého.mrazik píše:Ma pravdu, ja uz to zkousel. Neni to o moc, ale vetsi je.T.Y.N.G. píše:Jojo, přesně tak. Mě se v Liberci snažil prodejce namluvit, že je ten kufr vlastně větší než mám. Tak přemýšlým, že bych cvičně narval tašky do svýho kufru a zkusil to u nich dát všechno do New Yarise.Henry33 píše: mne by asi teraz vadilo skor nemoznost posuvat tie zadne sedadla. teraz tam bude kocik vozit a to uz by som ho tam nenarval
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
[quote="T.Y.N.G."][quote="Henry33"]
mne by asi teraz vadilo skor nemoznost posuvat tie zadne sedadla. teraz tam bude kocik vozit a to uz by som ho tam nenarval[/quote]
Jojo, přesně tak. Mě se v Liberci snažil prodejce namluvit, že je ten kufr vlastně větší než mám. Tak přemýšlým, že bych cvičně narval tašky do svýho kufru a zkusil to u nich dát všechno do New Yarise.
[/quote]
A to bylo ve Federalu???A nebo v Nescar sportu??
mne by asi teraz vadilo skor nemoznost posuvat tie zadne sedadla. teraz tam bude kocik vozit a to uz by som ho tam nenarval[/quote]
Jojo, přesně tak. Mě se v Liberci snažil prodejce namluvit, že je ten kufr vlastně větší než mám. Tak přemýšlým, že bych cvičně narval tašky do svýho kufru a zkusil to u nich dát všechno do New Yarise.
A to bylo ve Federalu???A nebo v Nescar sportu??
Po dnešnej krátkej 25 km jazde s novým Yarisom 1,0 musím povedať, že Yaris naozaj dospel. Motor aj podvozok sú lepšie odhlučnené, smerovky sú tichšie
na nekvalitnej vozovke je podvozok tichý, a aj pri svižnejšej jazde mestom sa spotreba podľa palubného PC zmestila do 5 litrov. Som zvedavý ako pôjde 1,33 CVT.
Jezdil jsem s ním tento týden 2 hodiny po městě a musím potvrdit již řečené. Auto skutečně dospělo, působí mnohem seriózněji a sportovněji - opravdu příklon řidičům mužům. Dokonce jsem se přistihl že mám pocit jako bych seděl v úplně jiném autě než v Yarisu, tak silný dojem jsem si odnesl.
Na druhou stranu jsem měl u 1.33 chvílemi pochybnosti zda to není jen 1.0 díky zvukovému projevu, ale byl to jen chvilkový pocit. Těším se na něj opět o něco více
Na druhou stranu jsem měl u 1.33 chvílemi pochybnosti zda to není jen 1.0 díky zvukovému projevu, ale byl to jen chvilkový pocit. Těším se na něj opět o něco více
Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
Toyota Yaris (2009) Terra Cool , 1.33 dual VVTi
Toyota Aygo 3x (2012) Base Cool, 1.0 VVT-i
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
new yaris? líbí
Konečně jsem se dostal ve zlíně ke svezení v novém yarisku,
co k tomu dodat,před pěti roky jsem dal za třídveř 1.3 375000 a po půl roce jej defakto vyměnil za TS.Čekal jsem rozdíl,ale takový né.Je to jiná třída a je mě líto těch co jsi před nedávnem koupili starší verzi.Stát se to mě tak mě asi jeb......Nevím co bude do budoucna,ale jestli nic nestane,tak jej vidím jako náhradníka za E9.Nejdřív jsem sedl do aurisa a potom až do yarisa,nechci urazit majitele aurisů,ale s 1.3 je určitě lepší yaris.
co k tomu dodat,před pěti roky jsem dal za třídveř 1.3 375000 a po půl roce jej defakto vyměnil za TS.Čekal jsem rozdíl,ale takový né.Je to jiná třída a je mě líto těch co jsi před nedávnem koupili starší verzi.Stát se to mě tak mě asi jeb......Nevím co bude do budoucna,ale jestli nic nestane,tak jej vidím jako náhradníka za E9.Nejdřív jsem sedl do aurisa a potom až do yarisa,nechci urazit majitele aurisů,ale s 1.3 je určitě lepší yaris.
Tak jsem se konečně dočkal
Hned jsem udělal pár snímků. Už teď mohu říct že jsem si zamiloval nové budíky, fakt se povedly a zvlášť v noci stojí za to. Zajímavé detaily: světýlko nad hlavou a konečně madlo i pod stropem i pro pasažéry vzadu. Případné dotazy se pokusím rád zodpovědět.

Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k novému vozítku
Jenom škoda, že jsi si nenechal dát ještě automatickou klimu. Myslím, že za ní chtěli snad 7000 příplatek, což není moc. Ale jinak moc pěkný. Budíky jsem v noci neviděl, ale tohle je fakt moc pěkný.... krásný podsvícení.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Vypadá parádně. Ten pokrok jde opravdu vidět. Když to porovnám jak jsem kupoval v roce 1999 jednoho z úplně prvních Yarisů. Tehdy stál 335 000,- (5dv. linea terra - vyšší stupeň výbavy tehdy nebyl) Dala se dokoupit pouze klima (okolo 30 tis), kterou jsem teda nechtěl
Jen jsem zvědav jestli i spolehlivost u těchto nových bude taková jako u mého.
Každopádně přeji hodně šťastných kilometrů a ať slouží.
Jen jsem zvědav jestli i spolehlivost u těchto nových bude taková jako u mého.
Každopádně přeji hodně šťastných kilometrů a ať slouží.