zimne pneu
-
- Navigátor
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Naopak Sava Eskimo S3 jsou na mnoha fórech hodnoceny kladně, i zde si je kluci chválili. I podle příspěvků např. zde http://www.rajpneu.cz/pneumatika-022100 ... 2T-M-S.php to vypadá na dobré pneu. Do teď jsem používal Polaris 2 a teda nic moc. Kolikrát jsem měl problém se vůbec vyhrabat z parkoviště. Jako nové sice ok, ale po jedné zimě děs a hrůza. Rád bych GoodYear UltraGrip UG7+, jenže ty jsou nesehnatelné 
Pokud je to z důvodu "krize" (nemám rád tohle slovo, spíš ho nahrazuji slovem uměle vyvolaný zmatek), tak proč nevyrábí a nedoplňují nedostatek na trhu? Pokud vím, tak ty továrny jsou schopně vyprodukovat stovky gum denně a továren je spousta po celé evropě.
Nedostatek kaučuku bych i chápal, ale připadá mi to divné
No bůhví, jak to vlastně je.

Pokud je to z důvodu "krize" (nemám rád tohle slovo, spíš ho nahrazuji slovem uměle vyvolaný zmatek), tak proč nevyrábí a nedoplňují nedostatek na trhu? Pokud vím, tak ty továrny jsou schopně vyprodukovat stovky gum denně a továren je spousta po celé evropě.
Nedostatek kaučuku bych i chápal, ale připadá mi to divné

Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak Prcek má nové botičky a zatím po prvních pár kilometrech musím uznat, že jsou ty Savy moc dobré. Ani nové Polarise neměly tak dobrý záběr a vedení. Uvidíme, jak se to bude chovat v břečce a na ledu. Ale zatím ujetý a čerstvý sníh, velmi dobré.
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Budu muset... na Jarýska (Verso). Mám na něm Polaris 2, mají tak 5mm a je to docela peklo...tuhle zimu je dojezdím a na další zimu koupím nové UG7+. Prcek má minimálně na 2 zimy vystaráno. Na léto půjdou na obě auta BRIDGESTONE B250
neviem ako goodyear ale continental su ulpne z ineho sveta ! predtym som mal matador na fiate a to bola hroza, potom dunlop na seate a to som si myslel ze lepsia guma neexistuje ale teraz ked som skusil tieto tak som mimo. ja som vseobecne opatrny vodic a nerad riskujem ani v lete pokial to nieje nejaka uzavreta plocha alebo parkovisko, ale tieto gumy sa spravaju ako keby bolo leto
tak neviem ze ci to plati aj pre ostatne ale tam kde byvam je taky maly kopcek a to tam vzdy po praci musim cakat na koktavky co sa vyhrabu hore a ja som si to skusil zastavil v strede a hore vysiel bez problemov