Počet TSek na forku?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Tak subáč udělá svoje to je jasný :D Ale kufr už je tak malý, proč mu ještě ubírat :D Zatím Děkuji za vše a musíme pořešit ty výfuky! Snad zítra někdo něco nahodí :wink:
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

Já vozím HKS pěnovku, jinak jestli chceš mám doma jetej Blitz tak ti to klidně pošlu a můžeš vyzkoušet.

hajtra píše:Paráda :D Chlapci skoro moji, chtěl sem se vás zeptat, mám Corollu uplně v seriovém stavu, až já ted ve 140 000km jsem měnil Lift šrouby poprvé na tom autě eveidentně. Ale to jsem nechtěl, chtěl jsem se zeptat jaký má vliv na zvuk lepší vzduchový filtr? At už vložka nebo hříbek ? Je tam nějaký rozdíl oproti originálu ve zvuku enbo jízdních vlastnostech? Nikde jsem to tu nenašel :?
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge

Lexus GS300 06
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

DjRaspby píše:tak to jsme dva...taky se bych na jaře chtěl výfuk...ale dvě koncovky...mám TTE zadní nárazník a je tam díra pro druhý výfuk :) a taky bych chtěl spíš něco decentnějšího co se týká zvuku, zvukově mi sériový naprosto vyhovuje...mám to jako daily car a při jízdě po městě je motor krásně tichý, ale když se vytočí..však každej ví :) ten výfuk bych chtěl z čistě vzhledových důvodů, ale falešnej zase ne..ať mi to v zimě po startu nekouří jenom z jednoho :-D
Tak já mám jen tlumič a rachot :D Teďka budeme stavět novej výfuk jen se sportovním katem tak sem zvědavej.

S blitz vložkou a netami tlumičem:
http://www.youtube.com/watch?v=VH3L7ZfpR8c
http://www.youtube.com/watch?v=yxMWlLDnllc

Lexus GS300 06
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

jak už jsem jednou psal, já bych bral klidně něco jako má compressor verze z továrny, ale ne přímo od toyoty aby to nebyl takovej ranec :-D
Toyota Corolla TS
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Ano Ano tydle videjka rád pozoruji a mám je několikrát shlédnutý :) No na sportovní výfuk jsme taky zvědavej. A ty jsi zpozoroval nějakou změnu když si dal koncovku a filtr?
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Jinak o filtr bych měl určitě zájem, pokud je Ok!
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

hajtra píše:Jo tak to by odpovídalo. No když tě mám na drátě tak mi prosím ještě zkus poradit. Mám samozřejmě origo radio, ale hraje to noo Mizerně!!! Viděl jsem různě řešení jako Radio do kastliku pod klimou, koupit rameček 1Din a vyměnit za origo, nebo varianta co se mi libí nejvíc je vyměnit radio za 2Din radio s nějakou pěknou 7" obrazovkou, dají se sehnat za slušný peníz. Máš to nějak pořešené to radio? a hraje to výrazně líp než origo? :D Budu se opakovat ale D Ě K U J I ! :wink:

Já mám pořešeno teď takto:
Obrázek
Jinak origo sem měl dotykovou navigacku. Špatně čte vypálený cd, ale jinak hrála dobře pokud chceš je k mání.

Lexus GS300 06
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

hajtra píše:Ano Ano tydle videjka rád pozoruji a mám je několikrát shlédnutý :) No na sportovní výfuk jsme taky zvědavej. A ty jsi zpozoroval nějakou změnu když si dal koncovku a filtr?
Po výměně tlumiče se zvedla odezva na plyn znatelně. Jinak ten filtr ty jo ani nevim já ho tam mám co mám auto, ale když otevřu kapotu přidám plyt tak z boxu jde slyšet nasátí vzduchu jak u hříbku. Ten Blitz filtr má jedno žebro pochroumaný nic bych za něj nechtěl ta 20cka za poslání mě asi nevytrhne aspoň se ho zbavím a ty si vyzkoušíš co to dělá či nedělá.

Lexus GS300 06
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Máš hezky udělaný interier, sice nemáš spotřebu ale máš to mnohem hezčí! Oproti originálu hraje to radio líp? mám zkušenosti s předešleho auta že vymenou za originální autoradio sme dal pioneera a hrala to 100 krat líp :-) To co si měl předtím je to i na USB? Tím pádem by nevadilo že to nebere moc CeDa. Jinak super, budu moc rád, nemám problém ti za něj něco dát, nemusíš být charita. Nejde mi ti poslat SZ je to jakesi divné, ale pošlu ti adresu zítra a byl bych ti vděčný kdybys mi to poslal
:wink: Jinak mám uplně stejnou TS jako ty, střecha a kapota do folie a přední lízatko jsme chtěl dát do te folie jako máš ty, vždycky sem si říkal jak to asi bude vypadat a ejhle, ty to tak máš :D zas se nechci opičit... ( nemám to rád) :twisted:
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

hajtra píše:Máš hezky udělaný interier, sice nemáš spotřebu ale máš to mnohem hezčí! Oproti originálu hraje to radio líp? mám zkušenosti s předešleho auta že vymenou za originální autoradio sme dal pioneera a hrala to 100 krat líp :-) To co si měl předtím je to i na USB? Tím pádem by nevadilo že to nebere moc CeDa. Jinak super, budu moc rád, nemám problém ti za něj něco dát, nemusíš být charita. Nejde mi ti poslat SZ je to jakesi divné, ale pošlu ti adresu zítra a byl bych ti vděčný kdybys mi to poslal
:wink: Jinak mám uplně stejnou TS jako ty, střecha a kapota do folie a přední lízatko jsme chtěl dát do te folie jako máš ty, vždycky sem si říkal jak to asi bude vypadat a ejhle, ty to tak máš :D zas se nechci opičit... ( nemám to rád) :twisted:
V pátek to hodím do obálky a pošlu to no problema, starej ojetej filtr to nestojí za řeč. Ta navi bere jen klas cd, jediná možnost je dokoupit takovou krabičku do které dáš sd karty nebo usb. Jinak mě příjde že to origo s dolby hrálo líp, koupil jsem 1din snad za 1600,- tak to hraje nic moc a to tam mám vyměněný aji repráky:D On stejně nejhlasiteji hraje výfuk takže je to jedno :D
Vypadá nějak takle
Obrázek
Jinak lízátko je olepený z nálepek né z folie jen aby šlo vidět a ještě je z poface takže se zamaskují nedostatky :D Střechu budu teprv dělat jelikož je narezlá tak to musím pořešit.

Lexus GS300 06
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Tak to jste mě kluci s tím radiem odradili. Asi do toho vrtat nebudu, čekal jsem váš jásot jak to skvěle hraje ale takhle na to prdím. JJ pošlu ti kontakt na sebe přes Email, vidím že ho tam máš. Jinak ty kouzelníku, jak jsi udělal to červený podsvícení klimy? Jak to tam vzadu zatím vypadá? je to naročný " Tuning" ?
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

hajtra píše:Tak to jste mě kluci s tím radiem odradili. Asi do toho vrtat nebudu, čekal jsem váš jásot jak to skvěle hraje ale takhle na to prdím. JJ pošlu ti kontakt na sebe přes Email, vidím že ho tam máš. Jinak ty kouzelníku, jak jsi udělal to červený podsvícení klimy? Jak to tam vzadu zatím vypadá? je to naročný " Tuning" ?
Netuším to už tam bylo, někdo se mě ptal jestli to nemám z poface tak třeba je. Ale drátů je tam docela hodně :D
Když koupíš pořádný rádio tak to asi bude hrát dobře, to moje neutáhne ty repro, pokud bych napojil zesik tak si myslím že cajk.
Jinak mám doma ještě TTE přední lízátko a pružiny Apex -40mm.

Lexus GS300 06
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

hajtra píše:Prosim tě draku z Olomouce, mrkni se na email jestli ti ty kontakty došli. Ještě to tu moc neovládám. :wink:
Jop už jsem ti i odepsal.

Lexus GS300 06
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Ještě otázka pro všechny, máte taky problém z vytočené jedničky tam dát dvojku? Mě se ještě nepovedlo z vytočené jedničky tam dát dvojku, samozřejmě s meziplynem umím, ale prostě nemůžu ju tam napasovat, až to spadne zhruba na 5 tisic tak ju tam dotlačím, ale to je hrůza... Čím by to mohlo být? Synchrony?
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

hajtra píše:Ještě otázka pro všechny, máte taky problém z vytočené jedničky tam dát dvojku? Mě se ještě nepovedlo z vytočené jedničky tam dát dvojku, samozřejmě s meziplynem umím, ale prostě nemůžu ju tam napasovat, až to spadne zhruba na 5 tisic tak ju tam dotlačím, ale to je hrůza... Čím by to mohlo být? Synchrony?
Otázka, jak se řadí s meziplynem nahoru? Jinak mě to jde normálně, chce to trochu cviku aby to spadlo do liftu ale problém takovej jsem s tím nikdy neměl. Třeba už máš vychozenou kulisu, začal bych tam a nebo víc trénovat :D

Lexus GS300 06
Odpovědět

Zpět na „Corolla“