hajtra píše:ParádaChlapci skoro moji, chtěl sem se vás zeptat, mám Corollu uplně v seriovém stavu, až já ted ve 140 000km jsem měnil Lift šrouby poprvé na tom autě eveidentně. Ale to jsem nechtěl, chtěl jsem se zeptat jaký má vliv na zvuk lepší vzduchový filtr? At už vložka nebo hříbek ? Je tam nějaký rozdíl oproti originálu ve zvuku enbo jízdních vlastnostech? Nikde jsem to tu nenašel
Tak já mám jen tlumič a rachotDjRaspby píše:tak to jsme dva...taky se bych na jaře chtěl výfuk...ale dvě koncovky...mám TTE zadní nárazník a je tam díra pro druhý výfuka taky bych chtěl spíš něco decentnějšího co se týká zvuku, zvukově mi sériový naprosto vyhovuje...mám to jako daily car a při jízdě po městě je motor krásně tichý, ale když se vytočí..však každej ví
ten výfuk bych chtěl z čistě vzhledových důvodů, ale falešnej zase ne..ať mi to v zimě po startu nekouří jenom z jednoho
hajtra píše:Jo tak to by odpovídalo. No když tě mám na drátě tak mi prosím ještě zkus poradit. Mám samozřejmě origo radio, ale hraje to noo Mizerně!!! Viděl jsem různě řešení jako Radio do kastliku pod klimou, koupit rameček 1Din a vyměnit za origo, nebo varianta co se mi libí nejvíc je vyměnit radio za 2Din radio s nějakou pěknou 7" obrazovkou, dají se sehnat za slušný peníz. Máš to nějak pořešené to radio? a hraje to výrazně líp než origo?Budu se opakovat ale D Ě K U J I !
Po výměně tlumiče se zvedla odezva na plyn znatelně. Jinak ten filtr ty jo ani nevim já ho tam mám co mám auto, ale když otevřu kapotu přidám plyt tak z boxu jde slyšet nasátí vzduchu jak u hříbku. Ten Blitz filtr má jedno žebro pochroumaný nic bych za něj nechtěl ta 20cka za poslání mě asi nevytrhne aspoň se ho zbavím a ty si vyzkoušíš co to dělá či nedělá.hajtra píše:Ano Ano tydle videjka rád pozoruji a mám je několikrát shlédnutýNo na sportovní výfuk jsme taky zvědavej. A ty jsi zpozoroval nějakou změnu když si dal koncovku a filtr?
V pátek to hodím do obálky a pošlu to no problema, starej ojetej filtr to nestojí za řeč. Ta navi bere jen klas cd, jediná možnost je dokoupit takovou krabičku do které dáš sd karty nebo usb. Jinak mě příjde že to origo s dolby hrálo líp, koupil jsem 1din snad za 1600,- tak to hraje nic moc a to tam mám vyměněný aji repráky:D On stejně nejhlasiteji hraje výfuk takže je to jednohajtra píše:Máš hezky udělaný interier, sice nemáš spotřebu ale máš to mnohem hezčí! Oproti originálu hraje to radio líp? mám zkušenosti s předešleho auta že vymenou za originální autoradio sme dal pioneera a hrala to 100 krat lípTo co si měl předtím je to i na USB? Tím pádem by nevadilo že to nebere moc CeDa. Jinak super, budu moc rád, nemám problém ti za něj něco dát, nemusíš být charita. Nejde mi ti poslat SZ je to jakesi divné, ale pošlu ti adresu zítra a byl bych ti vděčný kdybys mi to poslal
Jinak mám uplně stejnou TS jako ty, střecha a kapota do folie a přední lízatko jsme chtěl dát do te folie jako máš ty, vždycky sem si říkal jak to asi bude vypadat a ejhle, ty to tak máš
zas se nechci opičit... ( nemám to rád)
Netuším to už tam bylo, někdo se mě ptal jestli to nemám z poface tak třeba je. Ale drátů je tam docela hodněhajtra píše:Tak to jste mě kluci s tím radiem odradili. Asi do toho vrtat nebudu, čekal jsem váš jásot jak to skvěle hraje ale takhle na to prdím. JJ pošlu ti kontakt na sebe přes Email, vidím že ho tam máš. Jinak ty kouzelníku, jak jsi udělal to červený podsvícení klimy? Jak to tam vzadu zatím vypadá? je to naročný " Tuning" ?
Otázka, jak se řadí s meziplynem nahoru? Jinak mě to jde normálně, chce to trochu cviku aby to spadlo do liftu ale problém takovej jsem s tím nikdy neměl. Třeba už máš vychozenou kulisu, začal bych tam a nebo víc trénovathajtra píše:Ještě otázka pro všechny, máte taky problém z vytočené jedničky tam dát dvojku? Mě se ještě nepovedlo z vytočené jedničky tam dát dvojku, samozřejmě s meziplynem umím, ale prostě nemůžu ju tam napasovat, až to spadne zhruba na 5 tisic tak ju tam dotlačím, ale to je hrůza... Čím by to mohlo být? Synchrony?