No ja to procistit chci, ale bojim se toho a nevim co a jak
Corolla FX GT by MiTMaN
- Pavo.B.
 - Věčnej rejpal

kdyz zacnes cistit tak uz musis poradneMiTMaN píše:kdyz nekdo koupi 4EFE a dily co mam.. tak v pohode budu pokracovat nejakou lehkou GO![]()
No ja to procistit chci, ale bojim se toho a nevim co a jak
ale bal bych se toho kdyz to potom znovu slozis aby to slo a nebyly to vyhozeny prachy , ta sance tu asi bude vzdy
 Altezza Gita  (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"

ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- MiTMaN
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Pavo : tak cistit zatim nic nebudu a pres zimu pude motor ven a udela se GO, ale mel jsem uz rozdelany viko ventilu..tak to musim dodelat no 

Libor : zkusim to tam najit
Mam v katu u cerese nejaky cidlo, ale vubec netusim co by to mohlo bejt, poradi nekdo? ;o) (napadlo me bud kontrola katu a nebo teplota)

Libor : zkusim to tam najit
Mam v katu u cerese nejaky cidlo, ale vubec netusim co by to mohlo bejt, poradi nekdo? ;o) (napadlo me bud kontrola katu a nebo teplota)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D

Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- MiTMaN
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

libor:
diky, tak zachovat se ho snazit budu tim padem.
Muze byt umisten i jinde nez v katu?(premyslim ze dam kat. pryc a nahradim ho necim normalnim - trubka?rezonator?) nebo ho mam nechat? co bys doporucil?

diky, tak zachovat se ho snazit budu tim padem.
Muze byt umisten i jinde nez v katu?(premyslim ze dam kat. pryc a nahradim ho necim normalnim - trubka?rezonator?) nebo ho mam nechat? co bys doporucil?

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

budeš muset katalyzátor zachovat. Díky probíhající reakci v něm má jinou teplotu než výfukové plyny. Ten samy systém mají jdm turbínova emera a tam když vyhodis kat tak místo toho čidla se dává krabička která simuluje signál toho teploměru v závislosti na signálu otáček polohy klapky a map senzoru. Stojí cca 300usd,někde najdu link. Třeba to tak není,ale na mr2 turbo to takhle funguje.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- MiTMaN
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Libor : jasný no, jen jestli ten kat je vubec jeste funkcni a jestli ta teplota tam je takova jaka ma bejt  
  , jinak jestli je to jak rikas, tak je to hodne zajimavy...

- MiTMaN
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Tak jsem narazil na problem s mistem a to pri pokusu o instalaci vejfuku z ceresa.
Jde o to ze druhý tlumic se mi tam nevejde kvůli omezovači zadních brzd - chtel bych ale zachovat originální toyota tlumiče ale přemýšlím jak na to, leda že bych odstranil omezovač, ale to je asi kravina co? =D
Jinak protože jsem ocas a pustil jsem do do čištění toho víka ventilů, dřiv než jsem věděl že to nepude dokonale(kvuli přepážkám) tak se s tím seru jak ocas..ale relativne čísté už to je.
Pokud to půjde, tak by se v pátek usadil motor do auta ale předtím jsou v plánu rozvody,vodní pumpa,termostat,přetěsnění olej. vany...

Jde o to ze druhý tlumic se mi tam nevejde kvůli omezovači zadních brzd - chtel bych ale zachovat originální toyota tlumiče ale přemýšlím jak na to, leda že bych odstranil omezovač, ale to je asi kravina co? =D
Jinak protože jsem ocas a pustil jsem do do čištění toho víka ventilů, dřiv než jsem věděl že to nepude dokonale(kvuli přepážkám) tak se s tím seru jak ocas..ale relativne čísté už to je.
Pokud to půjde, tak by se v pátek usadil motor do auta ale předtím jsou v plánu rozvody,vodní pumpa,termostat,přetěsnění olej. vany...

- MiTMaN
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Rampa: Jj kotouce ma i v zadu (ve predu stejny s corollou alespon rozmerove ), brzdy pudou na radu resit ted v tejdnu nejak.
Jinak zitra by se mel usadit motor , tak uvidime jak to pujde ;o)

Jinak zitra by se mel usadit motor , tak uvidime jak to pujde ;o)