Ahojky RAVtaci..tak se chci podelit o par postrehu po 6tisicich hybridnich km...co se tyce dalnicniho provozu...z Aše do Berlina jsem jel na tempomat 140km/h za 7,8l...coz podle meho nazoru je uplne uzasny...jedine,co me trochu prudilo,ale chapu,ze je to stroj a je nastaven tak aby plnil nase pozadavky,je to,ze se parkrat stalo,ze aniz by bylo neco v mem pruhu tak zaclo auto prudce brzdit jako bych nejake auto dojizdel,coz pro ty za mnou muselo byt docela nemile,dale ze po zpomaleni se motor vytocil do maxima aby dosahl pozadovane rychlosti,coz ja bych kdyz by za mnou zrovna nekdo nevisel,akceleroval pozvolneji...tim se samozrejme zvysovala prumerna spotreba...a v neposledni rade kdyz se sjizdi z kopce tak rekuperuje ci uz brzdi aby se vzapeti hnal motor do maxima pri mirnem stoupani,coz clovek sam neudela...pri ceste zpet sem mel prumernou rychlost bez tempomatu 139km/h coz odpovidalo spotrebe 14l...podotykam,ze to bylo prumerna rychlost,takze sem fakt valil,kdyz to zrovna slo na doraz omezovace...takze to uz sem trosku posmutnel,ale clovek takhle nejezdi kazdy den...celkovou prumernou spotrebu mam rovnych 8l...spotreba opravdu odpovida tomu co ukazuje palubni pocitac...co se tyce navygace tak sem byl celkem zklamanej...hnalo me to porad nekam z dalnice aniz by tam nekde byla zacpa ..ve finale me to hnalo prez uplne centrum Berlina,podotykam,ze jsem tam byl prvne a fakt jsem ji duveroval...nazpet sem najel okamzite na okruh a pak na dalnici uplne v pohode,takze palec dolu...a konecne se dostanu k poslednimu odhalenemu zadrhelu,a to jsou 5dvere,ktere si uz nekolikrat proste rekly,ze se me neotevrou i kdybych u nich klecel...a samozrejme vzdycky kdyz sem byl ovencenej jak vanocni stromecek a nebo kdyz sem potreboval co nejrychleji do kufru..pokazde nezbylo nic jineho nez vypnout motor a chvilku vytrvat a neco podobneho se me stalo uz asi 2x s dvermi u ridice kdyz sem chtel zamknout dotykem...proste bez reakce..jen pip a nic..s dalkacem cvak a zamknuto ale pri prichodu sem musel zase dalkacem odemknout,pac klika nereagovala...uffff..tto sem se rozepsal,to asi ani nikdo z vas cist nebude

...ale jinak naprosta spokojenost..pohodlny,musel jsem si koupit bederni operku a zada cajk...topeni do sedacek by mohlo byt rychlejsi...volant je rychlejsi...tak zatim packo a preji klidne silnice a pohodove hybridacke jezdeni...cauky