Já taky nejsem, ale třeba v úterý by to šlo...zmaxxx píše:Né, že bych byl alkoholik, ale kdy dát pivko?

Já taky nejsem, ale třeba v úterý by to šlo...zmaxxx píše:Né, že bych byl alkoholik, ale kdy dát pivko?
Další úterý, tzn 14.2.2017gramo píše:úterý rozumím a jsem pro, jen jsem Zbyňku nepochopil čeho se týká ten další
Tohle počká. Ale nějak se domluvíme.Jimmi píše:Bude mejdlo. Strašný. U Zbyňdi. Spojené s promítáním naučného filmu
Tohle fakt počká. To bude "komorní" a jen pro zvaný okruh lidí.Jimmi píše:Já bych to měl dneska na knop na jedno pivo. Ale rozhodněte se.
Pro nezasvěcené: Ony dva avizované filmy dlouho držely světový rekord v počtu zlikvidovaných policejních aut. A dodneška se tuším stále drží na pěkném druhém a třetím místě
To vypadá dobře !!!29Carlos píše:Dneska jsem šel kolem... http://ukurelu.cz/
Hele, a koho z nás asi pěti nebo šesti, co takhle na to pivko chodíváme, nehodláš pozvat? Mě snad? Karlose? Zvadyho s manželkou......?zmaxxx píše: ... To bude "komorní" a jen pro zvaný okruh lidí...
Ještě že tu máme takového obětavého průzkumníkazmaxxx píše:Budu tam v sobotu, když se mi to bude líbit, rovnou udělám rezervaci,řekněme klasický počet - šest kousků?