tyma píše:je nejaky rozdiel medzi aurisom a corollou? ci corola je ako auris sedan. Ako ste spokojny s kvalitou auta, hluku, hudba...
Ja dost zvazujem teraz nove auto a do vyberu mi preslo tipo, auris, corolla. Skoda ze sa corolla nerobi aj s 1.2T.
Já mám Corollu a Auris bych si nevybral kvůli vzhledu (já vím, vzhled není všechno), kombíky ze zásady neberu a hatchback se mi prostě nelíbí. Koupil jsem Corollu, místa na rozdávání a 1,6 Valvematic mi bohatě stačí.
Co se týče kvality, tak naprostá spokojenost, neexistuje vrzání, klepání apod. Hluk je oproti nejmenovanému koncernu (nemůžu jim přijít na jméno:-D) větší, to je pravda, třeba v dešti na dálnici by to mohlo být lepší a z podběhů je občas slyšet trochu větší hluk, ale jinak OK.
Hudba a zvuk celkově za mě docela OK, samozřejmě záleží na každém, co mu vyhovuje a co mu vadí, ale podle mě v pohodě.
Pokud bych byl postavený před výběr Tipo nebo Corolla, potom je to jasně Corolla, Tipo je proti ní holobyt a jiná třída (vzhledově a pocitově). Jinak 1.2T bych si nikdy nekoupil, Toyotu jsem kupoval hlavně kvůli standardní atmosféře a ta 1,6 je naprosto super (samozřejmě 6T manuál).
Snad jsem trochu pomohl ve výběru.