co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tu máš názorné foto, Malpaso ho zavesil k svojej ponukePreatorian píše:To by zas nemusel bejt tak velkej problém, protože mám laminátovej nárazník, kterej budu již za chvíli nechávat opravit a předělat. Takže pokud jde jen o přesahy tak by to neměl bejt problém, ale rád se nechám poučit, pokud máte někdo názorné foto, nebo to zvládnete popsta, jaký tam jsou rozdíly, tak budu jen rádstenky píše:ku kapote GT4 poterbujes aj naraznik inac to nelicuje

Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE 
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak když tak koukám na tu škvírku, tak by se z toho dal udělat dobrej Knight Rider
O tý kapotě docela uvažuju, ale 20k na to teď fakt nemám. Už stačí že mám sehnanej ten blatník a k tomu origo zadní nárazník, to něco bude stát a ještě to nalakovat a opravit přední nárazník a taky nalakovat. To zas budu jíst suchej chleba a budu rád, že na to vystačej finance. Tak holt na GT-Four prvky si ještě budu muset počkat, ale už i pokukuju po tom křídle s nástavcema na ebay, je to další adept 
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
nooo dokonca. tak nie tie svetla ale vrch kapoty robi problemy. zle som si to vysvetlil ked mi to hovorili minule asikAvensis Slovakia píše:Tu máš názorné foto, Malpaso ho zavesil k svojej ponukePreatorian píše:To by zas nemusel bejt tak velkej problém, protože mám laminátovej nárazník, kterej budu již za chvíli nechávat opravit a předělat. Takže pokud jde jen o přesahy tak by to neměl bejt problém, ale rád se nechám poučit, pokud máte někdo názorné foto, nebo to zvládnete popsta, jaký tam jsou rozdíly, tak budu jen rádstenky píše:ku kapote GT4 poterbujes aj naraznik inac to nelicuje![]()

- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jama už je asi nebude chtítPavo.B. píše:kdo chtel ty zadni facelift svetla i s podznackou ? Jama ?potrebuji penize na neco , kolik date ?
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby měl někdo zájem o můj zadní nárazník na 6g, tak je na prodej. Zde je odkaz na aukci, nebo pište SZ.
http://www.aukro.cz/item1204665099_toyo ... aznik.html
http://www.aukro.cz/item1204665099_toyo ... aznik.html
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
Zdravim, akutně scháním přepínač el. oken k Celice 5. gen. u řidiče... Viz sekce Náhradní díly poptávka. Díkes moc za nabídky. Dále mam všechny sedačky do St-i v TOP stavu, nejsou prosezené ani ošoupané, později nahodím foto, kdyžtak SZ.
Toyota Avensis T25 D4D Wagon
Toyota Corolla 1.4 Xli
ex: Toyota Celica 1.6 St-i
Toyota Corolla 1.4 Xli
ex: Toyota Celica 1.6 St-i
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
-
pampulisak
- Člen Týmu
Klepaci cidlo
nazdarek prosimvas schanim klepaci senzor na celiku 1989 - 1992 motor 2.0l 115kW prosimvas nabydnete mi neco platim zlatem moc dekuji
-
djnuny
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kapota gt four .. kožené sedačky
ahojky lidičky nemá náhodou z 5. gen kapotu na GT four a kožené sedačky?
kdyby náhodou pište mi na mobil 603456177
kdyby náhodou pište mi na mobil 603456177