kola na auto
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsou kola ze sedmé generace,.... Jinak tam dej jakoukoli stříbrnou si mslím že to stejně po par zimách půjde zase dolů,...
Já osobně bych si tu barvu teda užil více, když už je budeš pískovat,...nějaký chrom nebo zlatou,..atd.
Já osobně bych si tu barvu teda užil více, když už je budeš pískovat,...nějaký chrom nebo zlatou,..atd.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Leon*CZ : věc vkusu, dle mýho límcáky na Celdu nejdou, ale když se líbí tak se líbí. ;o)
Chtěl jsem se zeptat, jak máš SPZ dole před chladičem, není nějakej problém s teplotou v létě ? Přemýšlel jsem, že bych jí tam taky hodil, ale nechce se mi z větší části zakrývat jediný přímý nápor vzduchu k chladiči ..
Dík
Chtěl jsem se zeptat, jak máš SPZ dole před chladičem, není nějakej problém s teplotou v létě ? Přemýšlel jsem, že bych jí tam taky hodil, ale nechce se mi z větší části zakrývat jediný přímý nápor vzduchu k chladiči ..
Dík
- Leon*cz
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak se říká proti gustu žádný dišputát (nebo tak nějak ) No, tak zatím jsem problém se zvýšenou teplotou neměl a to ani v letních hicech. Mezi samotným chladičem a značkou je celkem dost místa, takže vzduch, který vtupuje kolem značky to nejspíše zvládá ochlazovat....Ale už jsem uvažoval, že si nechám udělat menší, ale ještě jsem nezjišťoval, jakou minimální velikost SPZ můžu (jestli vůbec můžu) použít..Kotass píše:Leon*CZ : věc vkusu, dle mýho límcáky na Celdu nejdou, ale když se líbí tak se líbí. ;o)
Dík
To micron: tak stou přilnavostí máš pravdu sedí, jak přibité a ten "rejd" není zas tak špatný, jak si myslíš...Akorád je trochu tvrdší jízda
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
raid na komáry
no 5G maj dost hroznej rejd... nevim jak 6g... ale parkuju každopádně radši zadkem napřed s 195 je rejd dobrej, ale 205 letní tak tam je poznat, že už se tomu moc nechce zatočit... rozdíl to je.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++