Krasna seriova cerna celda o kterou je dobre postarano a navic krasne zachovana po puvodnim majiteli , co vic si prat.SeeJ. píše:
Nemáš nějaké fotky té tvojí 4g? jsem celkem zvědavej
nase maximalky
jo tak proto se ti zadřel motor....Tequilla píše:To je známá věc, tachometry jsou kalibrovány tak, aby ukazovaly víc . Já jel tachometrových 186 v Yarisu, ale podle GPS jen nějakých 172...ale už je to dávno, tehdy jsem měl o 15kg míň . Když jsem jel poprvý v MRce, tak to bylo tachometrových 240 (GPS jsem neměl). Byla to první cesta (Ústí n/L -> Praha) a když jsem se mrknul na tachometr a uviděl tam tu cifru, tak jsem začal zase zpomalovat a krotit se. Radši si zvyšuju hladinu adrenalinu v zatáčkách než rychlostí...BRunner píše:Tak s mojí 4g Celicou s 1.6 4A-GE jsem nedavno vyrazil do němec a v sobotu po ránu si řekl, že zkusím co to dá. Tachometrově někde mezi 210-220 ovšem podle GPS reálných 190 km/h. Takže ty tachometrové hodnoty dost zkreslujou...
já jsem teda na rovném úseku vytáhl jen 220 ze svojí emerky a dál už se mi raději nechtělo....a to jsem měl střechu nataženou. bez střechy došla na 200 a dál se jí nechtělo (pochopitelně jsou to všechno údaje z tachometru).
není to auto stavěné na vysoké rychlosti a souhlasím s tím, že větší zábava je jet v zatáčce 60 než na rovince 200
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
S rollkou to šlo k tachometrovým 210 a cca 5500otáček,pak se jí už moc nechtělo, se suprou to šlo na 270 a měla ještě rezervu,ale jak psal někdo výše největší zážitek je z průběžného zrychlení a užívání si bočního přetížení při rychlostech okolo 80-120 to je teprve zážitek
Corolla 1.6 G6 již prodaná , Supra MKIV TT Targa, Avensis T22 1.6, Avensis T22 2,0 D4D, BMW E60 530d, Land Cruiser HZJ78
aky omedzovac? Teda neviem ako u teba,, ale moju v pohode pretocim aj cez 8200,,, heh,, skusal som to vcera,,, a to pripominam, ze ma naflakane cez 500 000km.ja_ma píše:muzu vam rict ze max 3sge v 5g celice na seriovych pneu je presne 240 ( 5tka omezovac), mam to zmerene na valcove brzde, kdyby nekdo chtel dukaz, tak bych to video nekde vyhrabal, jinak ja mam max na mensich kolech 240, takze 220, ale foto mam jen pri 220, takze 200.
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Omezovac je na 7200ot/min. A pokud mas 8200, tak to mas bud beams a nebo 4age natoc video, pak uverim.ToyoCarE píše:aky omedzovac? Teda neviem ako u teba,, ale moju v pohode pretocim aj cez 8200,,, heh,, skusal som to vcera,,, a to pripominam, ze ma naflakane cez 500 000km.ja_ma píše:muzu vam rict ze max 3sge v 5g celice na seriovych pneu je presne 240 ( 5tka omezovac), mam to zmerene na valcove brzde, kdyby nekdo chtel dukaz, tak bych to video nekde vyhrabal, jinak ja mam max na mensich kolech 240, takze 220, ale foto mam jen pri 220, takze 200.
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak přidam svoje zkušenosti
Yaris TS - tachometrovejch 220-tachometr to ma do 200, ale slo to daleko za, z kopce - nikdy vice v te rychlosti neřiditelne auto.
Celica 7.gen GTS taky 220 tachometrovejch na rovince, vic jsem ji nikdy nedal i kdyz by asi šla
Lexus SC430, 280 tachometrovejch, tak nevim kde maj omezovač na 250.. německo , rovinka.( stejne jsem pak musel uhnout z rychleho pruhu, kde se honilo Porsche s něčim, tak abych nepřekážel.. )
Lexus IS-F tachometrovejch 270, vic jsem nechtěl, omezovače jsem nedosáhnul , do kopce.
Zajímavost je že mám takovej testovací kopec na dalnici kterej je dlouhej tak 3kilometry odhadem. Upozorňuji, že ho jezdím do kopce, ne z kopce a stoupaní není zrovna nejmirnejsi . před nim mam na tachometru tak 120 a
Lexus SC 430 má na kopci 250.
Lexus IS-F má už po polovině toho kopce 270. neuvěřitelná síla
Yaris TS - tachometrovejch 220-tachometr to ma do 200, ale slo to daleko za, z kopce - nikdy vice v te rychlosti neřiditelne auto.
Celica 7.gen GTS taky 220 tachometrovejch na rovince, vic jsem ji nikdy nedal i kdyz by asi šla
Lexus SC430, 280 tachometrovejch, tak nevim kde maj omezovač na 250.. německo , rovinka.( stejne jsem pak musel uhnout z rychleho pruhu, kde se honilo Porsche s něčim, tak abych nepřekážel.. )
Lexus IS-F tachometrovejch 270, vic jsem nechtěl, omezovače jsem nedosáhnul , do kopce.
Zajímavost je že mám takovej testovací kopec na dalnici kterej je dlouhej tak 3kilometry odhadem. Upozorňuji, že ho jezdím do kopce, ne z kopce a stoupaní není zrovna nejmirnejsi . před nim mam na tachometru tak 120 a
Lexus SC 430 má na kopci 250.
Lexus IS-F má už po polovině toho kopce 270. neuvěřitelná síla
Jak píšou skluci zatím sériový stav. Ale na léto připravuju pár změn v interiéru i exteriéru. Ovšem žádný tuning, vše originál Toyota. Dostane trochu lepší výbavu a originál Japonskej lookSeeJ. píše:Nemáš nějaké fotky té tvojí 4g? jsem celkem zvědavej
Naposledy upravil(a) BRunner dne úte 30.12.2008, 23:13, celkem upraveno 3 x.
No právě že je seriová, to je na tom to nejBRunner píše:Jak píšou skluci zatím sériový stav. Ale na léto připravuju pár změn v interiéru i exteriéru. Ovšem žádný tuning, vše originál Toyota. Dostane trochu lepší výbavu a originál Japonskej lookSeeJ. píše:Nemáš nějaké fotky té tvojí 4g? jsem celkem zvědavej
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Toto bylo moje první svezení, jel jsem tak rychle spíš omylem . Motor kleknul až o čtvrt roku později po velké servisní prohlídce . Od tý doby jsem nešel nad 4500 otáček .dlik píše:jo tak proto se ti zadřel motor....
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
To jsem rád,jsem si to myslel!yarisek píše: Celica 7.gen GTS taky 220 tachometrovejch na rovince, vic jsem ji nikdy nedal i kdyz by asi šla
No s mojí první Celicou TS jsem jel na 17kolech 240-bylo to na rovině a omezovač eště nebyl,myslim ze tam bylo 7000ot.
S mojí druhou a poslední Celicou GTS jsem zatím najel cca 2000km a moje max sní je 180km/h a víc jak 200 s ní určitě nikdy nepojedu,na to jí mam moc rád,ani mě to už neláká.
no neboj, letos si na slovačském srazu budeš moct pořádně zařádit ve slalomuTequilla píše:Toto bylo moje první svezení, jel jsem tak rychle spíš omylem . Motor kleknul až o čtvrt roku později po velké servisní prohlídce . Od tý doby jsem nešel nad 4500 otáček .dlik píše:jo tak proto se ti zadřel motor....
pořád čekám kdy se ten motor vysype mě. už vím, že na jaře musím vyměnit lambda sondy a spojku a motor pořád dobrý, ale fakt mám strach. jen mechanik pořád říká, ať nemám strach, že tam dáváme dobrý olej a že to bude v pohodě...... že těm co se to vysypalo tam dávali špatný olej a moc to honili (což je fakt, že já jezdím hodně klidně většinou)
Naše současná Toyota rodinka...