Koupě GT4
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Koupě GT4
Ahoj, chci si koupit celicu GT4. Tento týden se jedu kuknout na jednu do Havířova http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... Zobraz=vse . Znáte ji někdo? Je to někdo z klubu, popř. má někdo známýho, který nabízí GT4 k prodeji. Cena max 100 tis. Mám 323f bg a chci přejít na něco silnějšího. Předem děkuji za odpovědi.
Takhle zvenku vypadá fakt pěkně.Nebylo by ale od věci vzít si ssebou někoho,kdo ví.Aby jsi do toho pak nezahučel Tichý motor,tichá převodovka s lehkým řazením,nástup a plnění turba,stav tlumičů(obzvlášt´zadní maj pěknou cenovku )Počítej ale,at´Ti předchozí majitel řekne cokoli s výměnou rozvodů,náplní a filtrů.Je to pro jistotu a aspoň budeš vědět s jistotou další servisní interval.Je to se svíčkama +-10k
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
videl sem to na vlastni oci.. stal u moji skoly..asi se vyskoluje typek na Hyundai.. chodim na Dopravni ve Vitkovicich.. a jakoze zvenku par nedostatku- chybel zadni sterac,mam pocit ze tryska ostrikvace, uz si ji nepamatuju moc dobre,kola se mi na ni nelibila aj. nepusobilo to na me dojmem ze ten chlapik se o to stara nejak prevratne.... ale zase motor muze byt ok... nevim jenom rikam co sem videl..ale koupe zajimavaa..
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
gt4
Jedu to skuknout ještě s jedním borcem, ale oba máme atmosferický auta, tak nevím, jak zhodnotíme turbo. Samozřejmě to prolezem, projedem a optám se ho, co na něm vše dělal. Říkal, že ho má 6 let, tak asi do něj už něco zainvestoval. A kosmetika u 18 letýho auta mi nevadí, hlavně aby byl ten motor O.K a podvozek. Mám se podívat i na vůle v turbu? Jak se píše v jednom tématu níže? A cena se vám zdá jaká?
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
cena je tak nějak v pohodě, pokud má ten motor najeto opravdu kolik píše, tak by měl bejt bezproblémovej, na vůle v turbu se juknout můžeš, ale je to práce na dýl, musí se tam toho dost rozebrat aby ses k němu dostal a pochybuju že se ti to bude chtít zkusit někde venku nebo že z toho bude majitel zrovna nadčenej, jinač to turbo začíná táhnout už někde od 2500ot. a od 3500ot. už je zátah zruba na maximu(vrchol kroutáku) a do cca 6500(omezovač je na 7200) by to neměl polevovat, na trojku by nemel bejt problém dostat ho k omezovači, na 4ku už je vadnutí dost cejtit, jinač ve 4000ot. se přepíná sání a dost výrazně začne řvát motor, je to normální, ale to už sis asi přečetl
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
GARFIELD - četl jsem Tvoji recenzi, kdesi jsem ji našel na netu. To turbo asi nebudu rozdelavat, nevim, jak by majitel na mě hleděl a v takový kose. Omrknu to a uvidim, bojím se jen toho turba, s tím nemám zkušenost. Kdyžtak Ti pisnu svoje poznatky. Chci koupit nějakou do konce roku, je to na rychlo, ale čekám dlouho. Dík za popis průběhu motoru, snad bude O.K. a budu brzy v klubu. A z kama bereš náhradní díly? A objednáváte si tady taky věci z ciziny dohromady, jako třeba lidi z sx fóra? Dík.
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ELVIS- jedu tam dnes po práci, ve \frídku budu v 16:00. |Uvidím, jak se mi bude zdát, pokud si ji bud chtít vzít, pojedu ji okouknout přes týden s Tebou ještě jednou. Ale tak ve čtvrtek.úterý mám tenis a ve středu služebku, ale klidně to kvůli Tobě zruším. Ozvi se mi tu kdyžtak, večer se domluvíme, jak se z tama vrátím. Ty máš CS, já bych ji taky bral, ale u nás se asi nedá rozumná sehnat. Tak zatím zkusím tuhle. Ozvu se, ahoj a dík za ochotu.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud jsi mel bg , jdi do bg1.8T 4x4 a budeš spokojenejsí než s touhle celdou ( vlastní zkušenost ) pokud by to byl CS je to o necem jiném..
ad výkon inzerovaného vozu - ono celkove na tomto webu ( www.sporovnivozy.cz ) nikdo absolutne nereviduje skutečné parametry vozu a dost to duveryhodnost webu s jinak dobrým nápadem shazuje. ono se človek třeba dozví že existuje náhon 4X4WD, supra MA71 že má V6 motor a dokonce i výkon 272PS... atd atd atd
ad výkon inzerovaného vozu - ono celkove na tomto webu ( www.sporovnivozy.cz ) nikdo absolutne nereviduje skutečné parametry vozu a dost to duveryhodnost webu s jinak dobrým nápadem shazuje. ono se človek třeba dozví že existuje náhon 4X4WD, supra MA71 že má V6 motor a dokonce i výkon 272PS... atd atd atd
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
TO ELVISS - tak už je doma!!!!! v techničáku má 153 KW, ale CARLOS to není. Stav se mi zdá v pořádku. Ale když dám víc plynu, tak škube, takže svíčky. Poradíte jaký? Už bych chtěl nějaký lepší a kde nechat ty rozvody ( v toyotě, nebo jen v autoservisu, bo máš momenty, jaký se tam dávají ) . Po vánocích bych k tobě zajel a potřebuju poradit, chci tam dát vzduchovej filtr, BOV a výfuk. Tak dáme řeč, okuknu tu tvoji, jestli tam něco z toho máš. Ale letí to jak čert, z frídku do hranic, BMW a AUDINY se nechytaly jinak lak nechám rozleštit a musím sehnat koberečky a fofrklacek, on ho zlomil a má z toho short s nasazenou hlavou bez závitu. Jak říkam, musíš mi to omrknout a poradit. Jej, to jsou vánoce. A každej na to auto čumí, takže alarm a čerpadlo na vypínač... prostě je to fakt BOŽSKÝ auto...
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
MARTINM10 - jsou to tyhle ? http://www.motoskaut.cz/zbozi-svicky-za ... -5917.html ten elit.cz nejde, a za kolik jsi sehnal ty jednu? Dík.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud jsou to tyhle tak u nás 455czk vč dphMattyno píše:MARTINM10 - jsou to tyhle ? http://www.motoskaut.cz/zbozi-svicky-za ... -5917.html ten elit.cz nejde, a za kolik jsi sehnal ty jednu? Dík.
kdyžtak hodte kody svíček a ja se vám podívám po nich u nás. ELiT atd jsou desne předražený..
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
takže jsem našel přímo na GT4 od densa. http://tuning.autodoplnky.cz/svicky-den ... c-s2979063 jaká by byla cena přes IDAHA ? A odtrh 0,8 mm znamená, že spára mezi hrotem svíčky a tím Elkem má být 0.8 mm? To se šteluje zvrchu svíčky nějakým závitem, bo se upravuje ta špička. Dík za Info. Škube mi to dost, přes týden už je chci mít doma. Na káble jsem se díval a popraskaný nejsou. Je na ní serie výfuk, ale při těch 4 tisících to má nádhernej zvuk, jezdím bez hudby a kochám se.