Aby to zrcátko při vyloupnutí nezustalo v ruce napořád,....velmi opatrněMarty píše:Přesně tak, Terra nemá vyhřívaná zrcátka. Můžeš se na to případně podívat, když šroubovákem zespoda odloupneš to sklo zrcátka, tak ti zůstane v ruce - pokud je vyhřívané, vede k němu kablík.
RP píše:Dík za odpovědi, zkoušet to ani nemusím, nevím proč ale měl jsem utkvělou představu , že když jsou el. zrcátka musí být i vyhřívání i tak je to pro mě nepřeberný luxus jsem zvyklý na auta ve výbavě social edition, u corolly jsem neměl ani centrál teď jej mám a považtedokonce na dálkové ovládání
![]()
Pouze upresnim, ze pokud ma ave vyhrivany celni sklo (respektive listu pod stiracema), tak se zrcatka (vyhrivani) zapina s polecne s celnim sklem.chmelo píše:Vypínač tam nieje...vyhrievanie sa aktivuje zapnutím vyhrievania zadného skla. Zistíš to jednoducho...po zapnutí vyhrievania sa zohrejúAk nie, tak buď ho tam nemáš, alebo sú obe fólie v čudu...to ale zistíš, až keď zhodíš tú placku so zrkadlom
![]()
AVE mal ale problém s poruchovosťou vyhrievacích fólií v zrkadlách, na rozdiel od CARINY boli totiž o hodne tenšie a náchylnejšie k "prepáleniu". Mne na AVE tiež odišlo ľavé, takže som to musel vymeniť.
tak to bohužel vede i k nevyhřívaným zrcátkům, stálo mě to 1000,- a to když jsem vykonal výše uvedený postup a zjistil, že tam vede ,,káblík,, tak jsem zajel do toyoty a tam mi rozebrali půl auta a asi za 2 h řekli,, ne pane, vaše auto nemá vyhřívané zrcátka, ale že nejsme svině, tak vám nebudeme účtovat 800kč/h dáte nám litr a je to srovnanéMarty píše:Přesně tak, Terra nemá vyhřívaná zrcátka. Můžeš se na to případně podívat, když šroubovákem zespoda odloupneš to sklo zrcátka, tak ti zůstane v ruce - pokud je vyhřívané, vede k němu kablík.