wing west pre Celicu T23 kde?Poradte...

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Xr3icabrio
Člen Týmu

wing west pre Celicu T23 kde?Poradte...

Příspěvek od Xr3icabrio »

Zdravi seckych neviete mi niekdo poradit de by sa dali v CZ pripadne SK alebo nejakom eshope kupit spojlere od wing west pre celicu?Myslim tym podnarazniky a zadne velke kridlo.Pozeral som uz vselikde ale vsade zavratne ceny.Diky vsetkym
Celica T23 plna vybava,koza siber 17ky kola TOORA T240,sportovy kit sania,hlinikove koberceky....a na dalsom sa pracuje
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Obrázek
Xr3icabrio
Člen Týmu

ahoj ano tu stranku poznm ale ja chcem vyslovene toto : http://www.celica-community.de/showthread.php?t=11406 a to som nikde u nas nede za normalnu cenu. Inak bral som od teba tie zadne svetl ametas si?
Celica T23 plna vybava,koza siber 17ky kola TOORA T240,sportovy kit sania,hlinikove koberceky....a na dalsom sa pracuje
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Jj,pamatuju.Tak pokud máš kontakty na usa tak tam je mají.
Obrázek
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Mno problém bude s poštovným... protože ty díly byť jsou lehké budou zabalené ve velkých krabicích... chtělo by se to domluvit s někým kdo posílá kontejner a má volno...
Carlos Sainz limited 2468/5000
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ale pokud jsi simpatický člověk tak jako já :lol: ,tak se dá s majitelem sprtovních doplnku cz domluvit a on ti to obědná.Já se s ním domluvil,počkal 3 měsíce a měl co jsem chtěl.Tak hodně štěstí.Podívej se na www.extremedimensions.com
Obrázek
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Amadeus píše:Ale pokud jsi simpatický člověk tak jako já :lol: ,tak se dá s majitelem sprtovních doplnku cz domluvit a on ti to obědná.Já se s ním domluvil,počkal 3 měsíce a měl co jsem chtěl.Tak hodně štěstí.Podívej se na www.extremedimensions.com
jo mám s ním taky v tomhle ohledu slušné skušenosti... obědnával jsem světla na 200sx (navyklápěcí) a byli doma za 3měsíce... ono prostě to přihodí do svého kontejneru...
Carlos Sainz limited 2468/5000
Xr3icabrio
Člen Týmu

dakujem za rady...uvidim co este poriesim ...najlepsie by bolo keby niekto predaval body kit alebo mal nekde na sklade, strse nerad cakam :) ale to asi kazdy...
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

A co takhle bodykit od APR,nevíte někdo kde by se dal sehnat za rozumější peníze než tady v CZ??? :roll:
Odpovědět

Zpět na „Celica“