Celica 1.8VVTi - Odpor misto katalizatoru

vše ohledně modelové řady Celica
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

paskiller píše:Zdravím, sem moc rád že ste se do toho pustili, alespoň se mi to zase trosku osvětlí. Jinak co vím tak je tam řídící jednotka greedy...
ano videl jsem. Je to normalní piggy back modulující signal z původnich čidel pro tovarni ecu. Bohužel to není standalone jednotka.Ale zase je to jedna z tech lepších modulující signál exponencialně. To je take duvod proč tam museli nechat lambdu za kat. A pokud jsi ho odstranil výsledek je svitici kontrolka motoru. Lambda je odpor,ale v zavislosti na teplote meni napetí v rozmezí 0,5 až 3v a to ten obyčejný odpor prostě neuděla. Zkratka mě řešení C2power přijde jako takový lepší "garáž tunink" i když výběr komponent je vcelku na dobre urovni a asi to bude mít deklarovaný výkon a určitě to i pojede. Zkratka přeji hodně zabavy a radosti z mnoha najetých km. :thumbsup: :wink:
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Mimochodem, paskillere, jak to máš s STK? Tuhle jsi někde psal, že to budeš řešit - docela by mě zajímalo, jak s tím projdeš? Stačí, když projdou emise a nějaká ta úpravička v motoru techniky STK nezajímá? Nebo jak to vlastně je?
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
paskiller
Navigátor

Příspěvek od paskiller »

Marty: :oops: no viš ... tak asi takhle 8) :twisted:
Celica 1.8 Turbo Karcoolka
Corolla 1.4 VVTi
Celica 2.0 GT (129kW) rv95 Mazlik - prodana
CARINA II 2.0 16V - prodana
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

jo je to něco jako apexi safc akorát přesně jak říká libor to je důvod proč museli zachovat lambdu tyto modulátory jen upravují data jež do jednotky vstupují a říkají např prodluž délku vstřiku paliva nebo ji naopak skrať... tyhle oblbovače jednotek jsou dobré pro vozy které nemaj přehnaně moc hlídání což právě není případ tvé celici... ale myslím že pro tuto aplikaci krom té lambdy je to dobré řešení... tak držím pěsti ať to fachá a ať dělá radost jen nezapomínej že nemáš atmosféru takže nechat schládnout turbo než to chcípneš a mněnit často olej...
Carlos Sainz limited 2468/5000
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

krasna karkulka, myslim zeto bude dobrej pocit az budes treba sprintovat s TSkem von si bude rikat to mam v kapse a ty mu smele ukazes zada :D hlasim sedo fronty na svezeni :wink: chystam se taky na turbicko, mooooooooozna kompik ale este nevim,kdyz ten turbo zvuk s bov ventylem je nanahraditelnejjaka je hudba?
Celica T23 GT (2OOO)
Odpovědět

Zpět na „Celica“