ahoj, mám týden starého avensise D-4D 125, najet 1000km, výbava sol premium, kombi.
Po nastartování a rozjezdu se vždy ozve zepředu zespodu tupý zvuk - jakoby se zavřel šuplík nebo něco tak. Na servisu mi zatím tvrdí, že to k tomu patří, což se mi moc nezdá.
Máte někdo podobnou zkušenost?
podivný zvuk po rozjezdu
zvuk po rozjezdu
je to normalne robi to aj mne aj vsetkym co poznam. Je to kontrola VSC ci niecoho podobneho.
Jestli je to to bouchnuti pri pousteni spojky, tak to asi normalni nebude. Me to zaclo delat asi pri 15tkm. Podeji mne menili poloosu a na 1tkm to prestalo. Ptal jsem se co tam jeste udelali ,ale pry jen tu vymenu. Neni to nic prijeneho kdyz davam 2jku a taky to tak bouchne a cukne. No snad to nejak vyresis. Ja mam sice aurise 1.4 D, ale uz jen cekam na konec leasingu a pryc s tim srotem.
-
- Člen Týmu
Mám taky nového AVE a dělá mi to taky. Pravděpodobnější to bude klapka
uzavření kabinovéno podtlaku. (úniku vzduchu pro lepší uzavírání dveří). Dělá to jen po zavření dveří při prvním rozjezdu nebo couvání pak je uzavřena do dalšího otevření/uzavření a rozjezdu. Pokud by tam nebyla
tak při zavírání dveří nemá kam vzduch uniknout a dveřmi se musí mlátit.
Mám s tím již zkušenost u VW TOURAN kde to není a je to tragédie.
Jediná otázka je proč je to u dokonalých Japonců slyšet?
uzavření kabinovéno podtlaku. (úniku vzduchu pro lepší uzavírání dveří). Dělá to jen po zavření dveří při prvním rozjezdu nebo couvání pak je uzavřena do dalšího otevření/uzavření a rozjezdu. Pokud by tam nebyla
tak při zavírání dveří nemá kam vzduch uniknout a dveřmi se musí mlátit.
Mám s tím již zkušenost u VW TOURAN kde to není a je to tragédie.
Jediná otázka je proč je to u dokonalých Japonců slyšet?
TOYOTA AVENSIS WG 2.0 D4-D EXCL DARK GREY