Tak vseobecne interier/predni naraznik
Myslím, že když svítí dopředu, tak musí být bílý, ale já používám oranžový a zatím je to v pohodě 

Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Fotka té příčky.

Neměla by být nikde nějak extra pokroucená, i když je trochu do oblouku. Ale má docela velkej vliv na celej předek, ať už nárazník, světla i masku. dostaneš se k ní když odděláš masku (3 šrouby křížový), pak potkávačky (po 1 šroubu křížovým na krajích hlavních světel a pak je vyndáš), a odděláním světel (2 matky po stranách za parkovačkama a jeden šroub zvrchu u chladiče, drží je ještě takový držáky v té příčce), pak už jenom shodíš nárazník (2 šrouby uplně ve vrchních rozích v podběhách, několik šroubů dole po obvodu a nahoře na té příčce... ) samotná příčka drží na 4 matkách nahoře a 5 šroubech dole.

Neměla by být nikde nějak extra pokroucená, i když je trochu do oblouku. Ale má docela velkej vliv na celej předek, ať už nárazník, světla i masku. dostaneš se k ní když odděláš masku (3 šrouby křížový), pak potkávačky (po 1 šroubu křížovým na krajích hlavních světel a pak je vyndáš), a odděláním světel (2 matky po stranách za parkovačkama a jeden šroub zvrchu u chladiče, drží je ještě takový držáky v té příčce), pak už jenom shodíš nárazník (2 šrouby uplně ve vrchních rozích v podběhách, několik šroubů dole po obvodu a nahoře na té příčce... ) samotná příčka drží na 4 matkách nahoře a 5 šroubech dole.
Holomek!
A kde máš zdroj takhle levných náhradních dílů......? Pokud možno v rovnocenné kvalitě a ne z tenounkého plíšku?Rampa89 píše:...to vypadá akorát, že máš špatnou příčku nárazníku, je to takovej plech pod ním, novej stojí okolo 5-9 stovek...
Taky ji mám trochu skleplou, buď ji začnu rovnat, nebo vyměním.
- AlkyonE10
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A myslíš žš by ses mi mohl podívat tam u vás u brna? Sem slyšel že máte nějaké vrakoviště... Tady v ově nic moc není. Když tak bych se s tebou pak nějak domluvil.
Jo a všiml sem si že rozprodáváš nějakou toyotu. Máš ještě z interiéru středový panel a ten plast kolem něj? Možná to budu potřebovat bo ty moje nějak upadávají
Jo a všiml sem si že rozprodáváš nějakou toyotu. Máš ještě z interiéru středový panel a ten plast kolem něj? Možná to budu potřebovat bo ty moje nějak upadávají
Jsou tady, co vím, aspoň 2 vrakoviště, ale nejsem na tom poslední dobou časově nějak moc dobře, takže nemůžu nic slibovat. Kdyby se mi tam v budoucnu našla cesta, tak se ti optám.
Ten středovej panel mám už jenom spodní část, ten plast kolem kastlíku, jak je v něm popelník a zapalovač, vrchní části sem měl 2 a obě sem už prodal. Po tom spodním se ti podívám, ale budu ho muset prvně najít
.
Jinak v havířově mám rodinu, ale jezdíváme tam jenom párkrát do roka.
Ten středovej panel mám už jenom spodní část, ten plast kolem kastlíku, jak je v něm popelník a zapalovač, vrchní části sem měl 2 a obě sem už prodal. Po tom spodním se ti podívám, ale budu ho muset prvně najít

Jinak v havířově mám rodinu, ale jezdíváme tam jenom párkrát do roka.
Holomek!