Tak vseobecne interier/predni naraznik

vše ohledně modelové řady Corolla
petrusxxx
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrusxxx »

vrsek origos a spodek z avensise...a to vse k sobe svareny..jinak dik
AlkyonE10
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlkyonE10 »

no neni zac, vypada fakt pekne :wink: Jinak chtel sem se zeptat, strašně se mi líbí chromované kliky u dveří. Dělá se něco takového na corollu? Nebo aspoň univerzály které by dobře padly?
petrusxxx
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrusxxx »

nevim jestli se delaj ale abych ti spis bych to tam nedaval moc se to na auto nehodi a prijde mi to divne vseobecne nejake chromove doplnky viz kliky listy atd ..ale to je muj nazor...
AlkyonE10
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlkyonE10 »

jo a jelikož sem trubka tak sem editoval příspěvek na předešlé stánce.
je tam napsané něco takového:
Jo vím že už to tu někde je, ale jaké žarovičky se dávají pod tu palubku? Popřípadě do středového panelu. A taky si teď nejsem jistý, můžou být obrysovky jiné barvy než bílé?
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Myslím, že když svítí dopředu, tak musí být bílý, ale já používám oranžový a zatím je to v pohodě :)
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Fotka té příčky.

ObrázekObrázek

Neměla by být nikde nějak extra pokroucená, i když je trochu do oblouku. Ale má docela velkej vliv na celej předek, ať už nárazník, světla i masku. dostaneš se k ní když odděláš masku (3 šrouby křížový), pak potkávačky (po 1 šroubu křížovým na krajích hlavních světel a pak je vyndáš), a odděláním světel (2 matky po stranách za parkovačkama a jeden šroub zvrchu u chladiče, drží je ještě takový držáky v té příčce), pak už jenom shodíš nárazník (2 šrouby uplně ve vrchních rozích v podběhách, několik šroubů dole po obvodu a nahoře na té příčce... ) samotná příčka drží na 4 matkách nahoře a 5 šroubech dole.
Holomek!
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Rampa89 píše:...to vypadá akorát, že máš špatnou příčku nárazníku, je to takovej plech pod ním, novej stojí okolo 5-9 stovek...
A kde máš zdroj takhle levných náhradních dílů......? Pokud možno v rovnocenné kvalitě a ne z tenounkého plíšku?
Taky ji mám trochu skleplou, buď ji začnu rovnat, nebo vyměním.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Já bral na vrakovišti, originál, 200,- kč. Mě ho původní majitel upravil, když to někde neubrzdil. Rovnat to sice půjde, ale je to překvapivě tuhej plech, uvidíš sám.
Holomek!
AlkyonE10
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlkyonE10 »

A myslíš žš by ses mi mohl podívat tam u vás u brna? Sem slyšel že máte nějaké vrakoviště... Tady v ově nic moc není. Když tak bych se s tebou pak nějak domluvil.

Jo a všiml sem si že rozprodáváš nějakou toyotu. Máš ještě z interiéru středový panel a ten plast kolem něj? Možná to budu potřebovat bo ty moje nějak upadávají
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Jsou tady, co vím, aspoň 2 vrakoviště, ale nejsem na tom poslední dobou časově nějak moc dobře, takže nemůžu nic slibovat. Kdyby se mi tam v budoucnu našla cesta, tak se ti optám.

Ten středovej panel mám už jenom spodní část, ten plast kolem kastlíku, jak je v něm popelník a zapalovač, vrchní části sem měl 2 a obě sem už prodal. Po tom spodním se ti podívám, ale budu ho muset prvně najít :D .

Jinak v havířově mám rodinu, ale jezdíváme tam jenom párkrát do roka.
Holomek!
Odpovědět

Zpět na „Corolla“