Máme rádi kamínky odlítávající od kamiónů

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Máme rádi kamínky odlítávající od kamiónů

Příspěvek od Zeratul »

Každý si jestě dokáže pčedstavit jak je auto nádherné po tomhle opískování, proto jsem se rozhodl že si musím sehnat tohle:
Obrázek

Nevíte náhodou kde by se to dalo sehnat? popřípadě, kdo by mi to ušil a za kolik? Nebude to vadit policajtům?
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Jo tak mám jí taky pěkně posekanou....kapotu jsem nechával lakovat ale to čelo + nárazník je děs.

Otázkou je jestli má smysl takovejhle potah pořizovat. Přijde mi to trochu absurdní - buď budu jezdit jak kašpar s potahem a nebudu mít poťukanou kapotu, anebo budu jezdit jen tak a budu jí mít posekanou a i tak nadělám víc parády než s potahem, pod kterým je schovaná zachovalá kapota :wink:

Něco jinýho to je pokud máš auto jen jako voňafku na srazy apod....to se pak dá pochopit....jinak mi to přijde trochu jako blbost
Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

čoveče neblázni dávat si takovej xindl na auto, jednak to vypadá děsně a druhak to vypadá příšerně, nemluvě o tom že mám pocit že ta Celda de vybrat banku :) to si radši nech potáhnout čumák průhlednou fólií, na pohled to nejde ani vidět a proti kamínkum tě to ochrání taky(teda pokud neprosviští cihla), já si tu fólii chci nalepit za kola, protože tam to u mě trpí víc než čumák
PS: policii by to mělo bejt jedno, když sem jel za Marťasem s obroušenym autem taxem měl přez čumák(komplet) hozený prostěradlo a vněm jen vářezy na světla, blinky a SPZ, po cestě sem potkal několik policejních aut a ani jedni na to nereagovali, ikdyž to auto vypadalo spíš jak maskovanej prototyp :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

střílení

Příspěvek od micron »

souhlas s garfielldem... je to tak hnusný, až je mi z toho blbě! :mad: s kamionama teda problem nemam, ale zjistil jsem, že butry když lítaj, tak vždycky se mi trefi do celniho okna! sem ho měnil asi před 3 rokama a už zase má pár ťufek. taková ochranná folie by se mi hodila tedy spíš na čelní okno. To ale chci asi zase něco nemožnýho :lol: kapotu mam ostřílenou od předchozího rakušana... nechápu jak se mu to povedlo :-) a nárazník je čistej. prostě mi všichni střílej jen do okna 8) to bude asi tim, že mam větší odstup-rozestup od kamionů a všech dementů bez zástěrek.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Zkus pohledat na ebay, zadej klíčový slovo "front end mask". Toto je zvláště oblíbený v USA u všech druhů vozidel, nikde jinde jsem to na cestě neviděl. Vypadá to ale skutečně děsně...radši bych měl na autě pár ďolíků než toto, ale proti gustu...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

:D :D :D :D :D :D :D :D
Je to hnusné, to uznávám, ale každý týden jezdím s čeldou dálnice, a ten čumák dostává naprdel jako prase. Přitom dodržuju vzdálenosti, ale vždycky vidím, jak odlítávají kamínky od kamiónů, které předjíždím. Mám na to asi strašnou smůlu. Lak na předním kufru a na nárazníku se dnes už vůbec nedá srovnávat s tím, co byl na autě při koupi (necelého půl roku). Nevyhnutelně mě už čeká přelakování nárazníku a přední kapoty. Do předního skla mě to taky občas trefí, ale není to žádná hrůza. Proto jsem se rozhodl, že až budu dávat nový lak, tak musím tomuto nějak zabránit. z fólií mám trochu strach, že se roztrhnou, když do nich narazí kamínek.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Jojo dělá to hodně firem,. ale nejoblíbenější to je v USA,..třeba firmy Lebra, Colgan, Covercraft, Wolf a dá se to sehnat za slušnou cenu, no ono dá se i vybírat z různých střihů a některé na autě vypadají docela luxusně,...dá se to sehnat i v barvě vozu!

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Nebo třeba folie jak už bylo zmíněno za 110 dolarů jsi v klidu

2000-2005 » Toyota » Celica » GT
Hood, Fender and Mirror kit
Passenger Cars & Light Trucks
Category: Paint
Part Number: p0121

Installation Difficulty Rating:

Our Price: $109.95

http://www.invisiblecarbras.com/catalog.php
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

Díky, tak ono tady nejde moc o vzhled, ale spíš o funkčnost. Při popojížděni po městě to nemá moc význam, ale na ty dálnice je to potřeba
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

:D :D :D :D a zároveň tam nebudeš mít rozpleskaný mouchy :D :D :D :D
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Tohle pusťte z hlavy. Dnes jsou firmy které vám na auto, hlavně čumák a kapotu, nalepí jakoukoliv barevnou i průhlednou folii a pod tím je orig. lak zcela neporušen a jako nový. A není to vůbec drahé. Tuhle, asi půl roku zpětně na Primě v autosalonu "přebarvovali" VW Tuareg a nepamatuju si cenu, ale snad kolem 20t za celé auto. Jako v novém laku. Rozhodně super investice, než jednou za čas lakovat. :idea: :wink:
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Odpovědět

Zpět na „Celica“