dusenie motora
- skrat
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
dusenie motora
cavte,
prosim vas o radu, od kedy som si kupil Carinu, od vtedy blbne stylom, ze raz za tych istych podmienok sa moter "berie" a raz ho ako keby dusi po pridani plynu..
vymenil som sviecky, svieckove kable, hlavu rozdelovaca, fvsetky filtre a ani na diagnostike nic nezistili...
co to moze byt? este chcem skusit si dat premerat tlaky...ale ked to raz ide a raz nie, tak neviem...vyzera to ako zapchaty vyfuk, ale bol cely dolu a katalyzator a aj tlmic je ok...
prosim vas o radu, od kedy som si kupil Carinu, od vtedy blbne stylom, ze raz za tych istych podmienok sa moter "berie" a raz ho ako keby dusi po pridani plynu..
vymenil som sviecky, svieckove kable, hlavu rozdelovaca, fvsetky filtre a ani na diagnostike nic nezistili...
co to moze byt? este chcem skusit si dat premerat tlaky...ale ked to raz ide a raz nie, tak neviem...vyzera to ako zapchaty vyfuk, ale bol cely dolu a katalyzator a aj tlmic je ok...
Carina 1,6 '97 GLi liftback
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
špatný prutok poaliva muže být zpúusoben ( a v 90% případu i bývá ) zaneseným palivovým filtremskrat píše:ze by na to mal vplyv posilnovac brzd? kamosi mi este odporucali skontrolovat privod paliva, ci je dobry prietok....moze sa stat aj taka varianta, ze by sa poskodili pri klaciskom uzivani aj benzinove trubky?