Nejdále?
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
Re: Nejdále?
nejdál asi v Cannes (Francie). Bez klimy ve 4 lidech na týden, celkem maso, ale zvládlo se to. Je cca 10 let z5, dneska bych uz do toho nesel.1.3 55kw píše:Kde jste byli nejdále s vaším myslím i třeba mimo republiku?Já nejdále v Nýdku okers Frýdek-Místek je to u Jablunkova.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Re: Nejdále?
tak to je teda dobrý.Jak vidím podle SPZ-tky seš moravák odkud jsi?Michal_F6 píše:nejdál asi v Cannes (Francie). Bez klimy ve 4 lidech na týden, celkem maso, ale zvládlo se to. Je cca 10 let z5, dneska bych uz do toho nesel.1.3 55kw píše:Kde jste byli nejdále s vaším myslím i třeba mimo republiku?Já nejdále v Nýdku okers Frýdek-Místek je to u Jablunkova.
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jsme tady v Corolláckém, takže s Corollou - E11 '99 4EFE s klimou - loni Chorvatsko, ostrov Pag.
Říkal jsem že bez klimy si to nelajsnu, ale už se s Carinou chystáme zas
Podle mě tyhle velký výlety nejsou problém, pokud je dost oleje, benzínu a vody v chladiči... a nejede se na doraz
takže piánko, pohoda, 110km/h a dojedete až do Afriky 
Říkal jsem že bez klimy si to nelajsnu, ale už se s Carinou chystáme zas

Podle mě tyhle velký výlety nejsou problém, pokud je dost oleje, benzínu a vody v chladiči... a nejede se na doraz

Chorvatsko ostrov Rab. Díky několika objížďkám v Česku, dvojímu zdržení na hranicích (po několikahodinovém stání přechod v deset zavřel a ten druhý byl na dalších pět hodin, ještě že už je ten Schengen) a klidnému výletnímu tempu a cestou pře hory (méně frekventovanou, příjemnější, pomalejší) se čas vyšplhal na dvacet hodin čisté jízdy.
Bez klimy a se šíbrem úplně v pohodě.
Bez klimy a se šíbrem úplně v pohodě.
Tak podle me kdo kde nejdale byl s autem neni tak dulezite, jinak co se tyce zapadu tak vcera jsem se vratil s I cca 1200km (tam), jinak jsem byl minuly mesic na Ukrajine cca 1700km (tam), jinak pracovne s autem najezdim cca 700km tydne.
Preji hodne stastnych kilometru
Preji hodne stastnych kilometru
VOLVO S80 2,4 D5
AURIS 1,6 MM LUX EX
AURIS 1,6 MM LUX EX
Musím se taky přidat měů jsem E9 koupenou v roce 2000 a bez investic a bez příprav jsem jezdil pravidelně do Bernu, několikrát jsem byl v Italii Follonica což je Toskánsko vždy bez problému tam i zpět, vzhledem k věku Corolly a i mému jsem ji letos vyměnil zaa Avensise a věřím, že i on bude tak spolehlivý jako byla Corolla - prodal jsem ji a jezdí dál ted je na Moravě někde u Vranova nad Dyjí, viva T O Y O T A