koupit/nekoupit a vše kolem toho.
me to prave uplne dostalo... ale koukal sem ze pro noveho pojistence jsou ceny obdobne u vsech. Nejlevnejsi sem nasel 7600,- ČSOB... mam to zaplacene na pul roku, tak po tom pul roce urcite prejdu k jinemu poskytovateli, pac u te kooperativy to vychazi na tacek mesicne, a to je pro me dost...
2 Only-one: urcite se ti ozvu a optam se...
dik...
2 jerry.s: dik... koukal sem a vychazi to presne jak sem psal, 7600,-. ja sem nikdy nic pojistene nemel a tak to mam bez veskerych zvihodneni a slev atd...
2 Only-one: urcite se ti ozvu a optam se...

2 jerry.s: dik... koukal sem a vychazi to presne jak sem psal, 7600,-. ja sem nikdy nic pojistene nemel a tak to mam bez veskerych zvihodneni a slev atd...
tak si zajdi zjistit to do tý čpp-já sem u nich taky nic pojištěnýho neměl a bez těch slev to bylo dražší než u čsob, ale dostal jsem slevu 10% za to že mi už bylo 25-jako že sem starší uvědomělej řidič, 10% procent za to že sme v málo rizikovým kraji, 10% za to že sem jim podepsal pouze čestné prohlášení, že sem za poslední dva roky neboural a posledních deset procent za to že mám auto starší deseti let, dohromady 40 procent-cca 5400 ročně a to už de
- adrenix
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
no tento problem zo servom som mal tiez, stalo sa mi to ked som mal slabu baterku a tazsie pretacalo motor.
Toyota Starlet (sold)
Toyota MR2 (sold)
Toyota MR2 turbo(sold)
Toyota MR2 2,2i
kto nema turbo nema plnohodnotny zivot:)
adrenix@mr2.cz
Toyota MR2 (sold)
Toyota MR2 turbo(sold)
Toyota MR2 2,2i
kto nema turbo nema plnohodnotny zivot:)
adrenix@mr2.cz