Zdravim. Mam zavažny problem. Mam Toyotu Avensis r.v. 2007. 2.2.
Dneska jsem tam montoval snimače tlaku do pneu. Všechno jede. Akorat nechce ta potvora startovat. Při sepnuti kličku všechno najede jak ma. A v další pozici jenom poklesne napěti ale starter se ani nepřetočí. Baterku jsem měl při montaži odpojenou.
pomooooc nejede.
Re: pomooooc nejede.
Poklesne na kolik voltu? Jako pri toceni pri startu (cca 9V), nebo jen nepatrne? U akumulatoru vetsinou byvaji na plusu minimalne dva vodice. Jeden k elektroinstalaci vozu a jeden primo na starter. Pokud byl aku odpojen (vetsinou se odpojuje pouze kostra - minus), ale nekdo odpojuje oba poly. Takze muze byt zavada v pripojeni vodice s plusu na starter. To je ale prkotina, to jsi asi pripojil radne zpet.Fress píše:Zdravim. Mam zavažny problem. Mam Toyotu Avensis r.v. 2007. 2.2.
Dneska jsem tam montoval snimače tlaku do pneu. Všechno jede. Akorat nechce ta potvora startovat. Při sepnuti kličku všechno najede jak ma. A v další pozici jenom poklesne napěti ale starter se ani nepřetočí. Baterku jsem měl při montaži odpojenou.
Takze, postupne merit napeti, kde chybi (tedy pokud jsi nekde neco nevyzkratoval nebo neodpojil jeste neco jineho).
Vem voltmetr a mer na starteru. Jde-li napeti na civku starteru a jestli civka spina. To je zaklad. Nevim, jak ses na tom po elektricky strance, ale paklize neco montujes do autaku s mikroprocesorovym rizenim, tak asi dobre. Snad te ma rada neurazi.Pak dej vedet.
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla