Predni naraznik Corolla E10 rv.94
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně verze 2 a verze 3 je možný koupit jako náhradní díl u Auto Kelly, zbytek pravděpodobně jen od Toyoty nebo z vrakoviště. Verze 2 a 3 mají navíc rozdílnou délku blinkrů.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jupiiii, tak jsem naraznik sehnal a uz ho mam doma!!!
Kdyby mel nekdo zajem o naraznik cislo 5, tak mi dejte vedet a muzu vam ho sehnat, mam na nej uz kontakt, takze neni problem...cena podle stavu 2500 - 3000,-Kc
Kdyby mel nekdo zajem o naraznik cislo 5, tak mi dejte vedet a muzu vam ho sehnat, mam na nej uz kontakt, takze neni problem...cena podle stavu 2500 - 3000,-Kc

Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mne se libi ten muj, uz do nej chystam i ciry blinkry (no jo, je to sice spotrebni daily-driver, ale nemohl jsem si pomoct...)
Jinak pekna bomba cenichovka, doufam, ze to aspon nebyla tvoje vina 

Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
Beaver: Čiré blinkry? Homemade nebo prefabrikované? Povídej povídej
Badger: Tož gratulace žes to sehnal, jinak podle fotek ten tvůj nevypadá nikde prasklej, nebo je? Jenom by chtěl hodit na kopyto, aby se srovnal. Co bys za něj chtěl?
PS: Ta cena se mi zdá trochu vyšroubovaná, ale asi záleží na stavu...

Badger: Tož gratulace žes to sehnal, jinak podle fotek ten tvůj nevypadá nikde prasklej, nebo je? Jenom by chtěl hodit na kopyto, aby se srovnal. Co bys za něj chtěl?

PS: Ta cena se mi zdá trochu vyšroubovaná, ale asi záleží na stavu...
Holomek!
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, nastesti to moje vina nebyla, tak uvidime kolik pojistovna zacvaka
Tak je mozna vyssi, ale to mozna i diky tomu, ze nikde nejsou!
Neni problem se dohodnout, rad ti ten muj prodam!
prasklej neni, jen pokrivenej jak vidis na te fotce a mozna bych tipnul, ze nejake uchyty budou praskle nebo urvane...nemam predstavu kolik za nej chtit, tak neco navrhni a nejak se domluvime 

Tak je mozna vyssi, ale to mozna i diky tomu, ze nikde nejsou!
Neni problem se dohodnout, rad ti ten muj prodam!

Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Normalni produkt, nevim sice jakej je vyrobce, ale predbezne bych to tipnul na DEPO. Uvidime az dojdou a pak poreferuju jestli pasujou a jak jsou kvalitni. Vzit je z e-bay, vyjdou asi levnejc, ale zrovna jsem je tam nenasel a nejak se mi zalibily... Jeste sehnat bocni a oranzove plexi z meho auta zmizi nadobro. Ovsem mel bych misto toho radsi resit tu korozi zadnich lemu...Rampa89 píše:Beaver: Čiré blinkry? Homemade nebo prefabrikované? Povídej povídej

Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
ta cena mi prijde opravdu nejak moc vysponovana, pokud se jedna jen o holy naraznik, pokud jsou v nem mlhovky a blinkry, tak tech 2500,- jeste ujde, ale musel by byt v dobrem stavu, a ne nejaky zmuchlany, nalomeny sedreny a podobne... kdyz vezmu ze ty co prodava Auto vKellu za 1100,- jsou nove...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tjn, jenze tento typ narazniku nikde jako novy neprodavaji, mozna tak primo v toyote a tam by to byl ranec, tak mozna proto je to o neco drazsi...
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky sem si ted kupoval novy, a stal me 2700,- , a sem zad ze jsem ho za takovou cenu sehnal,je jich totiz strasne malo,a sou drahe,protoze to jsou dily co se nejcasteji meni.
2 Allig : ses zblaznil? tenhle naraznik s blinkrama a mlhovkama za 2500? kdyz jen ty mlhovky stojej cca 8tisic? lol....
jinak kdyby nekdo chtel muj puvodni naraznik s lizatkem je na prodej,predem varuju ze potrebuje dodelat,a ze uchyty narazniku nejsou v nejlepsim stavu,ale neni je tezke opravit.
cenovka by byla dohodou
(pocitejte tak 3500)
2 Allig : ses zblaznil? tenhle naraznik s blinkrama a mlhovkama za 2500? kdyz jen ty mlhovky stojej cca 8tisic? lol....
jinak kdyby nekdo chtel muj puvodni naraznik s lizatkem je na prodej,predem varuju ze potrebuje dodelat,a ze uchyty narazniku nejsou v nejlepsim stavu,ale neni je tezke opravit.
cenovka by byla dohodou

-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D