zrovna si pořizuju MR2 r.92 2.0l GTI a potřeboval bych vědět kde bych na tohle skvělí autíčko koupil náhradní díly, pokud možno levněji než když si to objednám u toyoty...

nedavno jsem menil svetla na cire ale ty puvodni uz jsou bohuzel prodane, zkus kontaktovat DarkLogice, ma po bouracce zadku tak treba mu to s tech rozbitych svetel zbyloTommyD píše:no chlapi když se o tomhle zrovna bavíme,už jsem kontaktoval Jakuzu,mám problém emerku už mám na celolaku,ale stala se mi malá nehoda,moje drahá polovička mi schodila a rozšlápla pravej růžek zadního světla,ten vycvakávací trojuhelníček,potřeboval bych ho sehnat,nechce se mi kvůli tomu kupovat celá lampa,tak jestli někdo náhodou kupoval tuningový a zbyly mu doma náhradní světla tak bych klído odkoupil,nebo jestli by někdo nevěděl o faceliftových zadních světlech ty bych klído koupil obě ale špatně se scháněj
Nene, nezbylo v podstatě nic. Maximalně tak nějaké části levého světla, ale trojúhelníček teda zrovna nevydržel.jerry.s píše:nedavno jsem menil svetla na cire ale ty puvodni uz jsou bohuzel prodane, zkus kontaktovat DarkLogice, ma po bouracce zadku tak treba mu to s tech rozbitych svetel zbyloTommyD píše:no chlapi když se o tomhle zrovna bavíme,už jsem kontaktoval Jakuzu,mám problém emerku už mám na celolaku,ale stala se mi malá nehoda,moje drahá polovička mi schodila a rozšlápla pravej růžek zadního světla,ten vycvakávací trojuhelníček,potřeboval bych ho sehnat,nechce se mi kvůli tomu kupovat celá lampa,tak jestli někdo náhodou kupoval tuningový a zbyly mu doma náhradní světla tak bych klído odkoupil,nebo jestli by někdo nevěděl o faceliftových zadních světlech ty bych klído koupil obě ale špatně se scháněj
TommyD píše:to Darklogic: chci se tě zeptat ty máš ještě nějaké věci s mr?nebo jses toho všeho už zbavil? potřebuju totiž sehnat takové drobnosti které bych snad ani v toyotě nekoupil, potřebuji přední podběhové plasty,a přední levou lištu kterou máš zasazenou v nárazníku,ještě se mi nepodařilo sehnat originální pozičky,měl jsem tam čiré ale zjistil jsem že k červené barvě se mi víc líbí originály,no a ty jsem neměl v pohodě už od majitele a ted se mi blbě scháněj,kdybys měl nějaké díly rád od tebe něco odkoupím,nebo od kohokoliv,třeba hlava řadičky,tu bych taky vyměnil už na ní mám popraskanou tu kůži,ale to bude asi častej problém