Ako rýchlo sa má dostat ručička teploty chl. kvap do polovice?
Po cca 3 km jazde mám ručičku v jednej tretine stupnice od spodu, aj po dlhsej jazde je stale na tej istej polohe, ale ked vypnem motor a znovu zapnem zapalovanie tak rucicka vysplhá cca do polovice, ale nie je to uplna polovica, ale je to viac ako za jazdy. Ventilator chladiča spina a funguje. Cim to može byt, ze ta rucicka je tak nizko a pritom auto ide v pohode a voda v chladiči nevrie a bez nastarovaneho motora je dost vyssie ako za chodu motora.
Motor 2E, karborator, 1.3, 1988.
Dik za odpovede
Poloha ručičky budíka teploty chladiacej kvapaliny
- medved.design
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jestli takhle blbne, mohou to být podle mého 3 věci:
1. špatné čidlo (čidla na budík a na saharu jsou 2)
2. připečený budík
3. špatný kontakt na čidlu
Já po třech kilometrech mám rafičku v 1/4 až 1/3 stupnice, po 5 km je již na půlce
1. špatné čidlo (čidla na budík a na saharu jsou 2)
2. připečený budík
3. špatný kontakt na čidlu
Já po třech kilometrech mám rafičku v 1/4 až 1/3 stupnice, po 5 km je již na půlce
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V africe a je to poušťtatko píše:Prosim Ta co je to sahara a kde ju najdem?

Ale v autě to je ten přídavnej větrák co máš na chladiči

Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

Ten vetrak funguje, ale ako citam na fore uz boli taketo problemy. Vacsinou sa typuje špinavý chladič, alebo zavzdusnený system, alebo termostat. Co je zujimave, tak sa spaja zavzdusnený system s kolísaním otacok na volnobehu, a prave aj mne kolisu otačky volnobehu. Ked je este motor malo zahriatý, tak mi to nerobí(po vypnutí sytica), ale ak sa to zohreje, tak ked zakryjem sanie, tak motor bezi ako hodinky, nic nekolise, ale ak je sanie nezakryte, tak je to taký klockajúci zvuk do sania(ako hlboký bass) a vo výfuku pocut take razy a otacky kolisu. Mohlo by to byt zanesenym chladičom, zavdušneným systemom alebo zlým termostatom?