Výkonová charakteristika motoru 3S-FE

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
kanavladimir
Člen Týmu

Výkonová charakteristika motoru 3S-FE

Příspěvek od kanavladimir »

Ahoj, zdravím všechny toyoťáky.
Jsem už (teprve) rok majitelem Avensisu 2,0 (benzin) r.v. 1998, motor 3S-FE, 94 kw, 1998 ccm, najeto 180 000 km (mých je pouze posledních 25 000). Marně se snažím získat někde výkonovou charakteristiku motoru (křivka výkon - kr. moment). Jednak proto, že mě to zajímá a taky kvůli využívání optimálních otáček i z důvodů spotřeby. Jestli mi někdo pomůže, tak předem díky.
Jinak mě v nejbližší době čeká výměna spojkové sady - důsledek příliš něžných a opatrných rozjezdů předchozího majitele. Zřejmě občas vydržel stát na křižovatce na spojce, místo složité manipulace s řadicí pákou. Ale jinak je to pohodový auto. Zatím ahoj, Luňák.
Luňák
mentuli
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Výkonová charakteristika motoru 3S-FE

Příspěvek od mentuli »

kanavladimir píše:Ahoj, zdravím všechny toyoťáky.
Jsem už (teprve) rok majitelem Avensisu 2,0 (benzin) r.v. 1998, motor 3S-FE, 94 kw, 1998 ccm, najeto 180 000 km (mých je pouze posledních 25 000). Marně se snažím získat někde výkonovou charakteristiku motoru (křivka výkon - kr. moment). Jednak proto, že mě to zajímá a taky kvůli využívání optimálních otáček i z důvodů spotřeby. Jestli mi někdo pomůže, tak předem díky.
Jinak mě v nejbližší době čeká výměna spojkové sady - důsledek příliš něžných a opatrných rozjezdů předchozího majitele. Zřejmě občas vydržel stát na křižovatce na spojce, místo složité manipulace s řadicí pákou. Ale jinak je to pohodový auto. Zatím ahoj, Luňák.
Čauec.
Svůj Avensis s úplně stejným motorem mám též stejnou dobu. Pokud se chceš podívat na křivky momentu a výkonu, tak jsem našel zajímavé stránky - http://www.rri.se - je tam i Avensis s 2.0 9.4 kW na tomto
linku: http://rri.se/popup/performancegraphs.php?ChartsID=396 ..
Tak ať ti slouží
Toyota Avensis 2.0 Linea Sol (1998) 94 kW
Odpovědět

Zpět na „Avensis“