pylový filtr
- dedekmladek
- Člen Týmu
pylový filtr
Zdravíčko pánové,
začíná mi trošku smrdět klima.Na doplnění chladiva jsem byl, ale filtr nevyčistili a dezinfekci taky nevyměnili. Než to tam zas odvezu, nestačilo by vyfoukat ten pylový filtr?Nebo bude potřeba dezinfekce. Máte s tim někdo zkušenosti?A kdepak že je ten filtr u Avensise r.v.2000 (ještě před faceliftem) 1,6 81kW.
Díky,
Tomáš
začíná mi trošku smrdět klima.Na doplnění chladiva jsem byl, ale filtr nevyčistili a dezinfekci taky nevyměnili. Než to tam zas odvezu, nestačilo by vyfoukat ten pylový filtr?Nebo bude potřeba dezinfekce. Máte s tim někdo zkušenosti?A kdepak že je ten filtr u Avensise r.v.2000 (ještě před faceliftem) 1,6 81kW.
Díky,
Tomáš
Filtr vyndas tak, ze si kleknes na kolena
, sklonis se u ridice k plynovemu pedalu, ten stisknes na podlahu, a oddelas kousek koberce na tunelu. Pod kobercem je krytka, za kterou je filtr schovany. Je jakoby v pulce deleny, aby sel lepe vytahnout - ale drzi pohromade. Jde to blbe, ale jde to. Jo a bejva tam peknej svincik. 

Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Re: pylový filtr
-----------------------------------------------------------------------dedekmladek píše:Zdravíčko pánové,
Díky,
Tomáš
v každém případě i dezinfikovat, páč zhnilé mušky a jiná havěť (prostě ten marast) je dosti nebezpečný. někde jsem četl, že to může způsobit respirační problémy a navodit i alergii.
Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
- dedekmladek
- Člen Týmu
dezinfekce
Díky za odpověď a ještě kam s tou dezinfekcí? Stačí takovej ten spey fouknout do ventilačních výdechů?
Re: dezinfekce
dedekmladek píše:Díky za odpověď a ještě kam s tou dezinfekcí? Stačí takovej ten spey fouknout do ventilačních výdechů?
tak to jako přesně nevím, ale vím že se čistí celý vzduchosystém - od vývodu u mřížek v palubovce po výpusť kondenzátu pod auto. Nedávno mi to dělali v Toy a ještě 3 týdny mi to v autě vonělo jak na louce.
dík mocDasn píše:For Dragon tady ho máš:
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/118847050/Avensis_2000.pdf
Stahování ! ? ! ?
Ahoj nejde mi to stáhnout, po opsání bezpečnostního kodu mi to hlásí error, i když mám povolený Javascript...?! Zkoušel jsem to několikrát a pořád stejné.. Kde může být ten zakopaný pes...???

Re: Stahování ! ? ! ?
jednoduchá věc! do políčka musíš napsat jen 4 písmena (nebo čísla) v pořadí zleva do prava a jen ty, které mají na sobě zavěšenou kočkuPetr N. píše:Ahoj nejde mi to stáhnout, po opsání bezpečnostního kodu mi to hlásí error, i když mám povolený Javascript...?! Zkoušel jsem to několikrát a pořád stejné.. Kde může být ten zakopaný pes...???![]()