zrejme nejaka upravena verze Z05ky?
 c05 je správně. ZR bylo také,ale 1. Jelikož to není moje cenová hladina a jsem rád že mám možnost občas usednout za volant takového auta. Jinak k uvedenému,nejsem hazarder se životem. A vím jak to bolí. Kosti myslím,že je jich celkem 13,které jsou v mém těle již po zákroku sešroubovaním
 c05 je správně. ZR bylo také,ale 1. Jelikož to není moje cenová hladina a jsem rád že mám možnost občas usednout za volant takového auta. Jinak k uvedenému,nejsem hazarder se životem. A vím jak to bolí. Kosti myslím,že je jich celkem 13,které jsou v mém těle již po zákroku sešroubovaním  by mohli vyprávět.
 by mohli vyprávět. jak jsem podotkl,nesnažím se závodit a provokovat. Zkrátka si jedu sám za sebe s ohledem na ostatní. A víš že to není špatný nápad s tím okruhem. Nevíte někdo kolik by stál pronájem třeba Mostu? Kdyby nás bylo víc,určitě by se to dalo zvládnout.
 jak jsem podotkl,nesnažím se závodit a provokovat. Zkrátka si jedu sám za sebe s ohledem na ostatní. A víš že to není špatný nápad s tím okruhem. Nevíte někdo kolik by stál pronájem třeba Mostu? Kdyby nás bylo víc,určitě by se to dalo zvládnout.opak je pravdou, vesměs to jsou nové vozy, terénní, ani sportovní nevyjímajelibor12 píše:2 Labus: a všimnul jsi si u těch bouraček pokud se to dalo poznat co je to za typ auta. Ono málokdy je v tom právě řidič nějakého opravdu sportovního auta. Většina je právě těch tuzingovych koncernu. Co jim majitel přifoukne výkon,dá snížené pružiny,velká kola s menším obutím tzv A a myslí si že právě teď sedí v supersportu,ale ono jízdními vlastnostmi a vahou je to pořád jen rodinný sedan nebo kombi... Tito lidé řídící tato auta představují opravdové nebezpečí pro ostatní řidiče. Bohužel.

s tím asi nelze jinak než souhlasit, nicméně věková kategorie 18-21 let v dnešní době již dávno v "tuzingovejch škodulích" nejezdílibor12 píše:Tak já mám trochu jinou zkušenost na českých silnicích. (ročně najezdim tak 50000) a právě když se objevím u nějaké bouračky jsou to tak z 80% zmiňovaná auta. Také statistiky hovoří zcela jasnou řeči. Nejvíc nehod mají řidiči mezi 18 až 21 a i těch které konci tragicky s přehledem vedou tabulky. Bohužel to je "prvenství" o které nikdo z nás asi nestojí.

alespoň okruh mých není výjimkou 18 letej jinoch v Audi TT, Honda Civic,  a podobně...
  alespoň okruh mých není výjimkou 18 letej jinoch v Audi TT, Honda Civic,  a podobně... 
  a gumy taky 215-225, ale byly to Acka jako krava a trcela mu ta kola tak 5cm minimalne z kastle, no proste des! kdyz jsem videl jak v tom aute poskakuje na nerovne ceste, tak docela zabava. Zajimalo me jak pojede, jel docela rychle, tak 13O-140 zatacky ale nic moc, tak jsem za zatackou vyuzil tdi power a foukl jsem ho... a nalozil jsem, porad tak 150 + a pak prisla rozhodujici zatacka, pravouhla sem tam naletel, diky bohu za nove pirelli P7, mame 16 kola... za  zatackou se podivam do zpetneho a borec nikde
  a gumy taky 215-225, ale byly to Acka jako krava a trcela mu ta kola tak 5cm minimalne z kastle, no proste des! kdyz jsem videl jak v tom aute poskakuje na nerovne ceste, tak docela zabava. Zajimalo me jak pojede, jel docela rychle, tak 13O-140 zatacky ale nic moc, tak jsem za zatackou vyuzil tdi power a foukl jsem ho... a nalozil jsem, porad tak 150 + a pak prisla rozhodujici zatacka, pravouhla sem tam naletel, diky bohu za nove pirelli P7, mame 16 kola... za  zatackou se podivam do zpetneho a borec nikde   tak to jsem nechapal, samozrejme ze jak prisla prvni dedina, kde ja vzdy brzdim na 50-60, tam nikdy nejedu rychle, tak me borec hrde predjel
  tak to jsem nechapal, samozrejme ze jak prisla prvni dedina, kde ja vzdy brzdim na 50-60, tam nikdy nejedu rychle, tak me borec hrde predjel   a myslim ze k tomu uz neni co rict, tak se asi "zavodi"...
  a myslim ze k tomu uz neni co rict, tak se asi "zavodi"...
Myslíš Corvettu 5.gen = poslední mrkačka (C5) ? jestli jo, tak to musel bejt opravdu ocas si na ní troufat s Octávkou... , tohle auto je můj senlibor12 píše:To označení jsem zprznil,to se omlouvám.c05 je správně. ZR bylo také,ale 1. Jelikož to není moje cenová hladina a jsem rád že mám možnost občas usednout za volant takového auta.

tu silnicu tam znám btw onehdá tam u toho semaforu kde se odbočuje na "bystrc II" měřili tu 50ku, tak bachaBeaver píše:.. mistni folklor, tudiz je vhodne dodrzet tradice. Dotycny zpomalil, stocil okenko a jal se mi patrne neco vysvetlovat, nicmene to jsem zrovna zadupnul plyn a vzdalil se znacnou rychlosti, ktere Skoda nebyla schopna. Kde jsem udelal chybu ?

:D
 )
 ) jen bych pak chtěl vidět výraz policisty při kontrole tachografu
 jen bych pak chtěl vidět výraz policisty při kontrole tachografu  :D

ani v mostě škola smyku neni marná trocha praxe do provozu se hodí né
 ani v mostě škola smyku neni marná trocha praxe do provozu se hodí né