Tak jsem si konečně koupil MR2, půjčil ji kámošovi a on mi ji vrátil celkem v jinékm stavu
Takze ted vam ji chci nabidnout. Cena dohodou. Auto má papíry. Průběh bouračky byl asi takový, že auto šlo do pole přes střechu, motor po bouračce zůstal běžet.
Fotky jsou tady: http://neutralni.ning.com/profiles/blog ... ost%3A1190
no to mi povidej, takovej mazel to byl, jeste jsem ho v noci chodil zahrivat, pac nemel fridex (pan ho mel garazovanyho). Na dily se s tim asi patlat nechci. Idealne aby si ho nekdo sakum prdum odvezl a ja se na nej uz nemusel divat
Promiň, ale můžeš si za to sám. Jenom DEBIL by půjčil MR2ku kamošovi. Takových roztřelených MR2jek co je někdo někomu půjčil jsem už viděl.
Mou MR2ku občas může řídit můj táta, když potřebuji jeho aut a jednou za rok za odměnu ji půjčím své kamarádce (expřítelkyni), ale u ní mám naprostou důvěru v to, že jí nic neudělá.
NEHODNOTIL BYCH - neznáš souvislosti - stejně tak může tvoje kamarádka to auto rozšvíkat.. stát se může cokoliv i tvýmu tátovi a můžeš mít 1000% důvěru
to jo-ale je to v rodině, já sem mrku nepučoval ani bejvalý přítelkyni-ve stavu když ještě nebyla bejvalá, ani nikomu jinýmu-jenom netušim kolika lidem sem to v hospodě slíbil , sem toho přesvědčení, že tohle si má každej rozstřelit sám, když k tomu má dojít-pak můžeš nadávat leda sobě...
Je to škoda auta.to každopádně.......zase o jednu MR2 míň Raději jsi mi ji mněl dát hnet jak jsi ji dovezl z bazaru.
Taky nepůjčuju auto.....na to si ho moc cením. Taky ses poučil co?
Ale k tématu........šla by ještě opravit?Páč podle fotek je asi na odpis.
hele MR je na mrdku, BOHUZEL. Je to kamarad se kterym sme toho v autech zazili hodne, takze tak. Nejvic koho to mrzi sem ja a kamarada protoze mi to ted splaci...ZASE NA druhou stranu jsme mozna zvysili hodnotu vasich MR2 . NO kazdopadne az si ted koupim novou, tak koupim tu vykonejsi a uz ji nikomu nepujcim