Problémy u E10 r.v.96 po 300tis km??
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte co za typ a označení jsou ložiska na zadní nápravě? Chrastí mi zadní levé kolo, takže potřebuju vyměnit ložiska 

Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- olstrane
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jak si tak pročítám co máš s tim autem pořád za problémy asi to nebyl tak dobrý kup jak si to obhajoval a za stejný peníze jako vrazíš do auta i s opravama si mohl mít něco lepšího.Ing_Mazi píše:Nevíte co za typ a označení jsou ložiska na zadní nápravě? Chrastí mi zadní levé kolo, takže potřebuju vyměnit ložiska

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hoši klid
jde jen o ložiska do jednoho kola, jinak auto slouží
Cena 34 000kč myslím nebyla tak špatná, počítal sem s tím, že do toho budu muset ještě něco dát, ale to by mě čekalo i u auta za 70 000kč

Cena 34 000kč myslím nebyla tak špatná, počítal sem s tím, že do toho budu muset ještě něco dát, ale to by mě čekalo i u auta za 70 000kč

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
olstrane píše:Jak si tak pročítám co máš s tim autem pořád za problémy asi to nebyl tak dobrý kup jak si to obhajoval a za stejný peníze jako vrazíš do auta i s opravama si mohl mít něco lepšího.Ing_Mazi píše:Nevíte co za typ a označení jsou ložiska na zadní nápravě? Chrastí mi zadní levé kolo, takže potřebuju vyměnit ložiska
A typ toho ložiska nevíš co?

btw.: zatím s tím žádný problémy nebyly, jen potřebuju najít pěkný kola a auto je super, sice mi tam začíná chybět posilovač, ale jinak v klidu, to že tam nemám nic v elektrice mi nevadí, aspoň se to neposere

Takže jediný s čím by mohly bejt problémy je v létě chladič, jinak auto jede krásně, spotřeba 6-7litrů
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ještě sem do toho mimo beznínu a oleje nepustil nicpetrusxxx píše:co jsem rikal ze do toho pustis jeste dost penez lepe priplatit ...

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- olstrane
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ing_Mazi píše:olstrane píše:Jak si tak pročítám co máš s tim autem pořád za problémy asi to nebyl tak dobrý kup jak si to obhajoval a za stejný peníze jako vrazíš do auta i s opravama si mohl mít něco lepšího.Ing_Mazi píše:Nevíte co za typ a označení jsou ložiska na zadní nápravě? Chrastí mi zadní levé kolo, takže potřebuju vyměnit ložiska
A typ toho ložiska nevíš co?![]()
btw.: zatím s tím žádný problémy nebyly, jen potřebuju najít pěkný kola a auto je super, sice mi tam začíná chybět posilovač, ale jinak v klidu, to že tam nemám nic v elektrice mi nevadí, aspoň se to neposere![]()
Takže jediný s čím by mohly bejt problémy je v létě chladič, jinak auto jede krásně, spotřeba 6-7litrů

a co se dá říct o Toy je to kvalitně zpracovaný auto a jako že se tam něco v elektrice posere je dost komický říkat. To neni Fiat aby se eletrika odporoučela kdykoliv jí potřebuješ!

Ložisko si můžeš najít třeba zde po zadání parametrů tvého auta http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
olstrane píše:Ing_Mazi píše:olstrane píše: Jak si tak pročítám co máš s tim autem pořád za problémy asi to nebyl tak dobrý kup jak si to obhajoval a za stejný peníze jako vrazíš do auta i s opravama si mohl mít něco lepšího.
A typ toho ložiska nevíš co?![]()
btw.: zatím s tím žádný problémy nebyly, jen potřebuju najít pěkný kola a auto je super, sice mi tam začíná chybět posilovač, ale jinak v klidu, to že tam nemám nic v elektrice mi nevadí, aspoň se to neposere![]()
Takže jediný s čím by mohly bejt problémy je v létě chladič, jinak auto jede krásně, spotřeba 6-7litrůpříspěvky sleduju a tak co kde různě píšeš bych to auto nechtěl
![]()
a co se dá říct o Toy je to kvalitně zpracovaný auto a jako že se tam něco v elektrice posere je dost komický říkat. To neni Fiat aby se eletrika odporoučela kdykoliv jí potřebuješ!![]()
Ložisko si můžeš najít třeba zde po zadání parametrů tvého auta http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx
Ber mě z rezervou , je to moje první auto, takže sem ze všeho hotovej

Ale jak sem řekl, autu nic není, jen ty ložiska....
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

Nevím, kde jsi u Idaha našel ložisko za 1730,- ale za 1778,93 má tohle:
http://dicompracing.com/nd/JCIMG/h2/h22031[1].jpg
Jenže amatér by spíš potřeboval tohle:
http://dicompracing.com/nd/JCIMG/h2/h22034[1].jpg
a to už stojí o chlup víc. Ledaže bys znal způsob, jak to z toho starýho dostat bezbolestně do novýho
http://dicompracing.com/nd/JCIMG/h2/h22031[1].jpg
Jenže amatér by spíš potřeboval tohle:
http://dicompracing.com/nd/JCIMG/h2/h22034[1].jpg
a to už stojí o chlup víc. Ledaže bys znal způsob, jak to z toho starýho dostat bezbolestně do novýho

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na základě čeho ste rozhodli že mám šmejd?ombre píše:2 Mazi: To je jedno, máš šmejd a basta, páč už jsme to tady rozhodli.
Teď vážně: Když se zaregistruješ u idaha a pošleš mailem, že jsi z toyklubu, tak ložisko stojí 1.730,- Kč. Kolik stojí jinde, nevím.

No dneska v servisu, kde sem mimo jiné byl nechat opravit píchlou gumu ( ano 3 týdny mám auto a hned jakejsi hřebík) , sem se ptal na ty ložiska a borec se mi koukal, že celý to stojí nejmíň 6tis bez práce, byly tam i ceny přes 10tis

Ale že by šly jen ty ložiska přelisovat nebo co, že neví jak vyměnit jen ty ložiska, cena ložisek podle nich je cca 1200kč
Takže to musím nějak vymyslet, páč 6tis se mi do toho opravdu dávat nechce, to to radši shodím ze skály

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jinak taková třešnička
natrefil sem přímo na ten servis, kde ten bývalý majitel toho auta dělal
, takže tam tu Corollu poznali kluci a ptali se, chladič je tam prej 1,5roku novej a že je to dobrý auto, akorát ty ložiska že sem vychytal zrovna no 

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Super, tak ložisko bych sehnal, ale já osobně vůbec nevím co s nímombre píše:2 Mazi: To je jedno, máš šmejd a basta, páč už jsme to tady rozhodli.
Teď vážně: Když se zaregistruješ u idaha a pošleš mailem, že jsi z toyklubu, tak ložisko stojí 1.730,- Kč. Kolik stojí jinde, nevím.

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli