Hlavně dneska snad dají invalidu i zdravýmu člověku, viz u nás, ale největší gól je ten, že je tam sice tabulka s SPZtkou, jenže pokaždý tam stojí jiný auto
  Hlavně dneska snad dají invalidu i zdravýmu člověku, viz u nás, ale největší gól je ten, že je tam sice tabulka s SPZtkou, jenže pokaždý tam stojí jiný auto  Ale průkaz invalidy tam má, asi přehazuje
  Ale průkaz invalidy tam má, asi přehazuje 

Hlavně dneska snad dají invalidu i zdravýmu člověku, viz u nás, ale největší gól je ten, že je tam sice tabulka s SPZtkou, jenže pokaždý tam stojí jiný auto
  Hlavně dneska snad dají invalidu i zdravýmu člověku, viz u nás, ale největší gól je ten, že je tam sice tabulka s SPZtkou, jenže pokaždý tam stojí jiný auto  Ale průkaz invalidy tam má, asi přehazuje
  Ale průkaz invalidy tam má, asi přehazuje 

Čéčé jak mě to nazývášLaBuS píše:
4 ossrane
nevím jak kde, ale u nás se měří až od 60km/h,protože sám radar má několik desetin procent povolenou výchylku a aby se předešlo hádání, ale samozřejmě při rychlosti 61km/h se poítá překročení o 11km/h.
Jinak si to blbě vykládáš, body nejsou tresttrest je ta pokuta. Body mají jen informační charekter pro magistrát aby bylo spravedlivě určeno, kdy máš přijít o papíry. To není sankce, ale hodnota databáze

,takhle když to vidim napsaný vypadá to strašně.
 ,takhle když to vidim napsaný vypadá to strašně. ......."takze jakypak ze nemuzou vzit ridicak".... ja jsem to poznal na vlastni kuzi jel jsem 154 na radaru
 ......."takze jakypak ze nemuzou vzit ridicak".... ja jsem to poznal na vlastni kuzi jel jsem 154 na radaru  kdyz jsem prisel na vysvetleni, tak mi rekli ten cu**k policejni ze jsem Fitipaldy v 19letech a vubec me nesetril, jelikoz videl celicu a to mu taky dodalo sily.
  kdyz jsem prisel na vysvetleni, tak mi rekli ten cu**k policejni ze jsem Fitipaldy v 19letech a vubec me nesetril, jelikoz videl celicu a to mu taky dodalo sily. )
 ) jinak k tolerance radaru je jediná tolerance, která může být ze zákona zohledněna při měření. To že se někde měří až od 60km/h (podle mě protizákoně, ale kdo by si stěžovat že??
  jinak k tolerance radaru je jediná tolerance, která může být ze zákona zohledněna při měření. To že se někde měří až od 60km/h (podle mě protizákoně, ale kdo by si stěžovat že??   
   ) je jen benevolencí státních orgánů
 ) je jen benevolencí státních orgánů ty musíš tedy dokázat, žes tam zaparkoval v době kdy tam nikdo nestál, ale obývám se, že se ocitněš v důkazní nouzi. (a to ještě přijde opravdu děda s Alzhajmrem a řekne žes tam nestál
  ty musíš tedy dokázat, žes tam zaparkoval v době kdy tam nikdo nestál, ale obývám se, že se ocitněš v důkazní nouzi. (a to ještě přijde opravdu děda s Alzhajmrem a řekne žes tam nestál   
   ) Tak potom nesouhlasit s přestupkem, nic neplatit, a nechat se oznámit ke správnímu řízení na magistrát a na druhou stranu oznámení, kam se vyjadřuješ napsat své stanovisko a teoreticky by to mohlo vyjít... ale jen teoreticky... nevim...
 ) Tak potom nesouhlasit s přestupkem, nic neplatit, a nechat se oznámit ke správnímu řízení na magistrát a na druhou stranu oznámení, kam se vyjadřuješ napsat své stanovisko a teoreticky by to mohlo vyjít... ale jen teoreticky... nevim...  
no asi měl za 4 i z češtiny to pak vysvětluje všeolstrane píše:Čéčé jak mě to nazývášLaBuS píše:
4 ossrane
nevím jak kde, ale u nás se měří až od 60km/h,protože sám radar má několik desetin procent povolenou výchylku a aby se předešlo hádání, ale samozřejmě při rychlosti 61km/h se poítá překročení o 11km/h.
Jinak si to blbě vykládáš, body nejsou tresttrest je ta pokuta. Body mají jen informační charekter pro magistrát aby bylo spravedlivě určeno, kdy máš přijít o papíry. To není sankce, ale hodnota databáze

,takhle když to vidim napsaný vypadá to strašně.
A s těma bodama je to divný ,jak to že ti pak seberou ,asi taky jen informativně papíry když si je třeba nevědomky nastřádáš(protože tě nikdo neinformuje na to přece neni čas ani lidi) Body nemuseli vůbec být kdyby bylo víc vidět nějakých akcí popř. obráceně být body a né pokuty to by se zacálovalo v autoškole.
Jo a stou rychlostí to bylo v Praze na Spořilově zastavili našeho zásobovače odečetl z 55km/h 3km/h jako toleranci obou radaru a tachometru a vyšlo 52km/h a už to účtovali.

... takže "není pravda dle vyhlášky" (ta už 2roky neexistujeMarťas píše:EHM, neni pravda,.... dle vyhlasky *** (nechce se mi to hledat) je tam zneni: mimo obec: prekroceni o 50km/h a vice, zakaz rizeni od 6-12 mesicu, financni pokuta 5000-10000Kc plus 1000kc spravni rizeni... a bodu mi vzali asi 6......."takze jakypak ze nemuzou vzit ridicak".... ja jsem to poznal na vlastni kuzi jel jsem 154 na radaru
kdyz jsem prisel na vysvetleni, tak mi rekli ten cu**k policejni ze jsem Fitipaldy v 19letech a vubec me nesetril, jelikoz videl celicu a to mu taky dodalo sily.
Jinak v obci jsou stejne sankce, jen je tam limit 30km/h...
(sdeloval jsem nejvyssi sankce)
 ) ale je pravda dle zákona, že za přestupky typu překročení max.pov.rychlosti o které píšeš a za alkohol se dá odebrat ŘP ihned, ale to je věcí zákona o přestupcích č. 200/90Sb.  Za tyto přestupky tě ale nikdo nepokutoval na ulici
 ) ale je pravda dle zákona, že za přestupky typu překročení max.pov.rychlosti o které píšeš a za alkohol se dá odebrat ŘP ihned, ale to je věcí zákona o přestupcích č. 200/90Sb.  Za tyto přestupky tě ale nikdo nepokutoval na ulici   

tyto věci projednává správní orgán a nééé policie, ta to pouze oznamuje a poskytuje a dokumentuje důkazní materiály.   Jinak nechápu proč říkáš "tak mi rekli ten cu**k policejni ze jsem Fitipaldy v 19letech a vubec me nesetril, jelikoz videl celicu a to mu taky dodalo sily" nezlob se na mě, ale cu**k jsi ty
   tyto věci projednává správní orgán a nééé policie, ta to pouze oznamuje a poskytuje a dokumentuje důkazní materiály.   Jinak nechápu proč říkáš "tak mi rekli ten cu**k policejni ze jsem Fitipaldy v 19letech a vubec me nesetril, jelikoz videl celicu a to mu taky dodalo sily" nezlob se na mě, ale cu**k jsi ty   Překročil jsi rychlost o 64km/h???? překročil. Udělal ten "cu**k policejni" něco co by odporovalo zákonu??? podle mě né, dělal jen svou práci striktně podle zákona a že tě "nešetřil protože viděl celicu, což mu dodalo síly"????? no to snad ani nemůžeš myslet vážně
  Překročil jsi rychlost o 64km/h???? překročil. Udělal ten "cu**k policejni" něco co by odporovalo zákonu??? podle mě né, dělal jen svou práci striktně podle zákona a že tě "nešetřil protože viděl celicu, což mu dodalo síly"????? no to snad ani nemůžeš myslet vážně   

když ti řeknu že jsem měl až do 7 třídy samé
 když ti řeknu že jsem měl až do 7 třídy samé  jedničky
 jedničky  tak mi stejně neuvěříš
 tak mi stejně neuvěříš 
 tak se není čemu divit, že s tebou taky tak budou jednat, osobně se snažím, abych se s nima dohodnul, protože s většinou se domluvit dá a pak je i to malý procento s kterým se nedohodneš...
 tak se není čemu divit, že s tebou taky tak budou jednat, osobně se snažím, abych se s nima dohodnul, protože s většinou se domluvit dá a pak je i to malý procento s kterým se nedohodneš...

kdy to bylo??? to musel přeci řešit magistrát na základě toho oznámení...
Warhead píše:jo smutny oci se skodovkou ukecali uz i 190a to sem jeste kvuli nakladakum zpomalil jinak by me ta jejich raketa ani nedohnala

... "raketa"
  ... "raketa"   

typuju to na filcku
  typuju to na filcku  
  a to měli 318BMW, takže bych jim asi neujel
 a to měli 318BMW, takže bych jim asi neujel  a když jsme se dostali až na úroveň vzájemného vtipkování, tak jsem poznamenal, že mě mrzí, že mě nevyfotili, když tam bylo cca 140km/h, že by se Škůdka líp prodávala
 a když jsme se dostali až na úroveň vzájemného vtipkování, tak jsem poznamenal, že mě mrzí, že mě nevyfotili, když tam bylo cca 140km/h, že by se Škůdka líp prodávala   
   dostal jsem i fotečku a po mé poznámce na mě četník křiknul ať už mažu pryč, ať už mě nevidí
  dostal jsem i fotečku a po mé poznámce na mě četník křiknul ať už mažu pryč, ať už mě nevidí   

LaBuS píše:4 Marťas
OK no problem, ale je mi furt divný, že tě řešil četník
Asi zrovna stál a telefonoval popř. se kochal krajinou.