Sání celica 7.gen
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Sání celica 7.gen
Zdravím lidičky,mám dotaz na majitele celicy 7.generace s otázkou ohledně sání.Chystám se udělat dlouhé sání ale skládané a mám dotaz,jestli někdo s vás má měněné sání at krátké,tak dlouhé a otázka je ohledně napojení hadiček.Viděl jsem na pár fotkách sání,ale není to nikde podrobně.Jde mi o to jaké a kolik hadiček vede do sání????A také otázka,na co je chlazení nebo co to je,co vede pod kryt řj??? Prosím všechny o rady at jsou jaké koli.Díky všem
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sání celica 7.gen
Měd je nevhodná kvuli vysoké teplotní vodivosti... i když na tech prdítkách je to asi uplne jedno..Amadeus píše:Zdravím lidičky,mám dotaz na majitele celicy 7.generace s otázkou ohledně sání.Chystám se udělat dlouhé sání ale skládané a mám dotaz,jestli někdo s vás má měněné sání at krátké,tak dlouhé a otázka je ohledně napojení hadiček.Viděl jsem na pár fotkách sání,ale není to nikde podrobně.Jde mi o to jaké a kolik hadiček vede do sání????A také otázka,na co je chlazení nebo co to je,co vede pod kryt řj??? Prosím všechny o rady at jsou jaké koli.Díky všem