To je dobry presvedcovaci prostredek zvlaste pro parkovistni prodejce stromku
  To je dobry presvedcovaci prostredek zvlaste pro parkovistni prodejce stromku  

dokud to neblejskne
 dokud to neblejskne
a nebo to překousnoutfildis píše:lizzard: Neboj, až přejde ten vánoční shon, tak si myslím, že zase bude důvod psát jako o život
LaBuS: Tak prej když to drží na nějakým kabelu, je nejelpší vzít nějakej nůž, nejlépe teda bez gumové rukojeti a řezatdokud to neblejskne

Tak kolik si k nám přípíše bodíků za tohle???
 Tak kolik si k nám přípíše bodíků za tohle??? 

. Kdo je pro?
 . Kdo je pro?No tak to to tady bude samá baba, protože s tímhle přídělem, nevím, nevímCharlieCh píše:Navrhuji, aby za každý přidělený/odebraný bod viník postnul obrázek nějaké super toyoťačky (tj. dívčiny, a nemusí být vlastní), poněvač je tu jaksi přebodováno (díky odborné péči rotného Labuse) a tak může být i přebabováno. Kdo je pro?

to sem viděl na vlastní oči, jak ožrajel němčour "odjel" s nasazeno botou na dvojkovim golfu
 to sem viděl na vlastní oči, jak ožrajel němčour "odjel" s nasazeno botou na dvojkovim golfu  

(daleko "nedojel"
 (daleko "nedojel"  )
) abych vás baboval
 abych vás baboval   

Rebelka a Pavo maj nezapadající avatarCharlieCh píše:A teď mě napadla další věc - když se na této stránce kouknete na příspěvky, kdo vám se svým avatarem nezapadá do celkovéko rázu stránky?

já mám avatar akorát to jen vy máte nějaký jiný
 já mám avatar akorát to jen vy máte nějaký jiný  

)
 )