Jak resite velkou diru na radio v palubce na 6.th. generaci.?
2din radio se shani velmi tezko (za rozumny prachy),radio z focusa nevypada nic moc a nebo treba rovnou komplet s navigaci treba ze superba (kdyz se shani tak jde i za 15 s montazi)
dira v palubce
- Tygr
- Věčnej rejpal
Tak, tak.. redukce, popripade sehnat orig. 2DIN US radio (ale zase ten prijem
) U 5gen je to resene drzakem napoju, napr. U 4gen jsem mel take 2DIN r/cass, ale u evropskych verzi se tam davala nejaka prihradka na nesmysly. Verim, ze u 6gen je neco podobneho. 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ďoura
do díry v palubce u 5. generace pasuje přesně např. kryt z mýho bejvalýho mitsubishi eclipse 90-93 a báječně tam držej cigárka se zapíkem... (dvoje) původní radio Toyota mi nějaká fetka odnesla i s reprákama a zesíkem... bitch... zajímalo by mě kdopak ho má 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- kufor
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
ospravedlnujem sa za vyhrabavanie starej diskusie, ale tyka sa to temy 
ako mate prosim na 6g poriesene radio?
mne perfektne pasuje do vyrezu v stredovej konzole, ale neda sa vzadu ani na bokoch o nic zachytit, takze pod vlastnou vahou pada dozadu a displej sa tym padom zdviha do neba
nasiel som nejake drzaky, ale to je len na US verziu, ktora ma dvojity vyrez
ja mam pod radiom odkladacie priehradky
prosim radu pre nestastneho neschopaka

ako mate prosim na 6g poriesene radio?
mne perfektne pasuje do vyrezu v stredovej konzole, ale neda sa vzadu ani na bokoch o nic zachytit, takze pod vlastnou vahou pada dozadu a displej sa tym padom zdviha do neba

nasiel som nejake drzaky, ale to je len na US verziu, ktora ma dvojity vyrez
ja mam pod radiom odkladacie priehradky
prosim radu pre nestastneho neschopaka

Toyota Celica, ST202, '97
2.0GT 125kW/170hp
2.0GT 125kW/170hp
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: ďoura
micron píše:...původní radio Toyota mi nějaká fetka odnesla i s reprákama a zesíkem... bitch... zajímalo by mě kdopak ho má
je to už sice hodněj starej micronův příspěvek, ale teď jsem si ho všiml.. a Microne, měl jsem v celice při koupi origo toyota rádio, ale nikde na něm nebyl tvůj podpis, takže to asi to tvoje nebude

jinak u 5.gen je pod rádiem buď záslepka a pod ní držák nápojů, nebo je tam odkládací přihrádka a bez držáku

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz