a taky na pumpách
 a taky na pumpách 
P.S. ... jináč já ani nevim, jestli mi ta pistole jde ještě z toho pouzdra vyndat

a taky na pumpách
 a taky na pumpách 

se ti tam na nánosu rzi zasekne kulka a ruku ti to urazíLaBuS píše:čověče kde se dá sehnat??? já jí dostal majlem ale viděl jsem toho mraky v obyčejný mototechněa taky na pumpách
P.S. ... jináč já ani nevim, jestli mi ta pistole jde ještě z toho pouzdra vyndat
 ten obrázek sem si chtěl dát do podpisu ale předběh si mě
 ten obrázek sem si chtěl dát do podpisu ale předběh si mě   každopádně du tu samolepku zehnat
  každopádně du tu samolepku zehnat 

:-D:-D  a máš po starostech se sháněním bílků a já Tě všude poznám. Tvojí spz mám stejně už napsanou v notýsku tak co
:-D:-D  a máš po starostech se sháněním bílků a já Tě všude poznám. Tvojí spz mám stejně už napsanou v notýsku tak co  
a jeejeLaBuS píše:4 lizzard
bych to dal přes espézetku:-D:-D a máš po starostech se sháněním bílků a já Tě všude poznám. Tvojí spz mám stejně už napsanou v notýsku tak co
 sem si řikal proč bych tu spz mazal  no a už vim proč
 sem si řikal proč bych tu spz mazal  no a už vim proč  ještě že mám takovou nepamatovatelnou kdyby se ti třeba stratil notýsek
 ještě že mám takovou nepamatovatelnou kdyby se ti třeba stratil notýsek 
Třeba to těm lidem připomíná "starý dobrý časy" =Dmoto.cvok píše:nemůžu si pomoc ale tohle hlasování je nesmysltak dejte alespoň možnost po určité době hlasovat znovu protože myslím že za dobu co forum běží se počet bodů u mnohých mohl změnit