Vyhřívání sedaček 7.gen
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vyhřívání sedaček 7.gen
Mám v panelu vypínače na vyhřívání sedaček,ale jak je zapnu,tak se nic neděje.Je to u každé 7,že jsou tam vypínače i když to nemá ve výbavě,nebo mi zase něco chybí???Díky všem
?
Kde by ten vypinac mel byt??? Niceho takoveho jsem si nevsiml.
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zboku do stredovyho panelu od spolujezdce jsou druhy pojistky... kdyz mi napises o vejkendu, tak bych ti mohl poslat komplet manualy, kde je i popis pojistek...
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- kaja
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
možná, ale myslím si že od výroby to rozhodně nebylo alespoň sem se nikde nedočetl a ani neviděl nějaký ovladače na fotkách. Když si to tak představím, tak byvh řekl, že by se tam snad nikam už žádný takový ovladače nehodili a ani nevešli. Jinak se zajímám hlavně proto, že si ho dělám, ale prohřát těch 2mm kůže je tost velkej oříšek. Jsem na 45W jen na sedáku a trvá to asi kolem 4min než je to alespoň trošku cítit a +45W opěrka a sem na 90W na sedadle což je kolem 6A. Když sem měčil teplotu na tom odpor. drátu naměřil sem kolem 150stupňů což je asi moc musím ještě vymyslet jepší přechod a rozvedení tepla. Nicméně nechápu jak funfují ty profi co prodávaj i na kůži s celkovým příkonem 45 max. 50W (3,2A) na celé sedadlo. Asi počítáno na tenčí kůži nebo nevím.