El.ovládání oken

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

El.ovládání oken

Příspěvek od Miroslav Fiala »

Zdravím. Mám Celicu 1.6 (5. gen) a chtěl bych předělat okna do elektriky. Nemáte s tím někdo zkušenosti ?
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

mám, co přesně chceš vědět?
PS: pokud máš el. zrcátka tak je to brnkačka, pokud ne.. tak je to trošku těžší
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

El.zrcátka mám... No tak co k tomu vše potřebuju, popřípadně kde to sehnat,atd. A zda je to těžké :wink:
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

mno asi nejtezsi je dat mechanismus do dveri.... mno spis vymyslet jak tam to patri... jinak to neni problem, ja jelikoz jsem nemel v el zrcatka, tak jsem musel to vymyslet tak, aby to fungovalo... natahoval jsem zvlast draty.... musis si sehnat k tomu tapicirunky do dveri a el zamky (tzn. i el od dveri + mechanismy)
Jinak tezke to neni..
pozn. bacha na okna :wink:
Celica 1,6STi
Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

já(asi každej) to řešil tak že sem si sehnal koplet mechaniku oken z verze s el. oknama, tapece a jako bonus i vyhřívaný zrcátka a centrál(ten centrál neni podmínkou :wink: ) pak už jen sundáš tapece ze dveří, vyndáš z nich kompletně všechno ven a naházíš tam tu mechanik us elektrikou, když máš el. zrcátka tak máš tu výhodu, že nebudeš muset protahovat kabeláž ke spolujezdci, protože už jí máš nateženou, jen zacvakáš kabely ze dveří do konektorů, co sou vždycky hned u noh(řidiče i spolujezdce) a hotovo:)
pak ještě když chceš i centrál tak je to ještě snazší, nandáš zámky, zapojíš je na kabely který už tam vlastně máš kvůli okýnkům a za středovou konzolou(musíš vyndat ten rámeček kolem rádia) najdeš konektor kam budeš muset zacvaknout takovou krabičku(je na ní napsáno power window nebo tak něco) a tim je vlastně hotovo... mno a ted sem to lae vysvětli ltak na hovno že si to asi nepochopil, co? :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

je a k tomu kde to sehnat: sehnat to nejlíp z nějaký bouračky, ani nevi mjestli by to šlo jinak, když to děláš poprvé a sám tak to je práce odhaduju tak na cca 4-5hodin, avym způsobejm je to brnkačka, pokud si jako malej rád hrál s Legem nebo Chevouu atd.. tak tohle je větší :)
Obrázek
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Díky pánové za rychlé odpovědi. Ještě poslední otázka. Kolik se tak pohybují ceny- tapec na obě dveře mám možnost mít za 1 000,- a na střechu za 400,- Je to v poho ? A na kolik by tak měly vyjít ty mechanismy?Už jsem totiž do Čeldy naložil tolik financí, že je čas to zbrzdit nebo mě doma zastřelí... :twisted:
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

mno, jestli se nepletu, tak ja jsem mel do dveri oba tapce + mechanismy myslim, ze za 2500kc.... nebo 2000kc, ed presne nevim
Celica 1,6STi
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Marťas píše:mno, jestli se nepletu, tak ja jsem mel do dveri oba tapce + mechanismy myslim, ze za 2500kc.... nebo 2000kc, ed presne nevim
taky od BRunnera - tam je cana zarucene nizka
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

tady nekdo dela reklamu :D :D
Celica 1,6STi
Obrázek
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

někdo přede mnou taky dodělaval el.stahovani oken... aby nemusel kupovat jiny tapycirky, jen záslepky po kličkach, tak umistil tlačitka pro stahovani (tušim že z nějakyho staršiho VW group) hned za ručku pod loketni opěrku... takovy napad kdyby, sice to chvilku trva než si na to zvyknete, že je ovl.oken uprostřed ale da se to přežit i když to neni origo Toyo :lol:
Naposledy upravil(a) Gongush dne ned 18.11.2007, 10:21, celkem upraveno 1 x.
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

A mistr BRunner proává díly ? Popřípadě nějaký info na ně ? Díky :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Miroslav Fiala píše:A mistr BRunner proává díly ? Popřípadě nějaký info na ně ? Díky :wink:
obcas dojede do nemecka neco rozebrat, nebo sem neco pritahne , dilu ma celkem dost, ale tohle nevim jestli mit bude, prece jen je o to docela zajem,

kdybych mel penize tak schanim i ja

napis mu soukromou zpravicku :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“