Vymena Zamku
Vymena Zamku
Tak jsem se dostal do svizelne situace... od auta mam jeden klic a ostatni buh vi kde... autobazar a puvodni majtel se k tomu odmitli vyjadrit a nazdar.... jediny co mi ted zbyva je nechat si udelat novy klice vymenit vlozky zamky preprogramovat central na jinou frekvenci..... neznate nekdo postup vumeny ? Nevite kde by se daly vlozky sehnat.... Je mi jasny ze kdyz s timto prijdu do toyoty tak si nauctujou za to vse 20 tisic a to jeste budu rad. Mate s tim nekdo zkusenost?
Je to celica 7gen
Diiiky moc
Je to celica 7gen
Diiiky moc
Re: Vymena Zamku
zkušenost bohužel mám, nicméně jen s 6.gen. -> u tebe to může být už něco úplně jiného...
p.s.: pokud náhodou ne, rozluč se s představou že cena bude jiná než těch 20.000,-
p.s.: pokud náhodou ne, rozluč se s představou že cena bude jiná než těch 20.000,-

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jemu jde o to aby mu to nevykradli ci dokonce neukradli , protoze se to obcas stava, a aby mel clovek klid v dusi.warrior píše:neco podobneho se stalo i me,sice jsem ten klicek nasel,ale trvalo mi to dva dny,tedy dohromady asi 10 hodin umorneho hledani.nejhorsi bylo,ze jsem vedel kde ten klicek je ale byla tam vysoka trava.kdyz jsem ho nasel tak jsem si jel okamzite udelat kopii
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no nevím co tu řešíš ja jsem před 5 lety taky dostal jen jeden sice nemám alarm ani centrál a nikdo mi ji neukradl mám tam na volentě páku tak to taky pro jistotu tak udělej a máš klidAndrey píše:Tak jsem se dostal do svizelne situace... od auta mam jeden klic a ostatni buh vi kde... autobazar a puvodni majtel se k tomu odmitli vyjadrit a nazdar.... jediny co mi ted zbyva je nechat si udelat novy klice vymenit vlozky zamky preprogramovat central na jinou frekvenci..... neznate nekdo postup vumeny ? Nevite kde by se daly vlozky sehnat.... Je mi jasny ze kdyz s timto prijdu do toyoty tak si nauctujou za to vse 20 tisic a to jeste budu rad. Mate s tim nekdo zkusenost?
Je to celica 7gen
Diiiky moc
Petře, jsi prostě klikař, to je celé... mě se auto pokusili ukrást asi před týdnem i s nainstalovanou pákou na volantu, zamknutou řadící pákou, zamknutým volantem a imobilizérem. Je pravda že s autem ve finále neodjeli, ale nadělali škodu za 35tisíc (ano jen zámky, spínačka s řídící jednotkou imobilizéru stojí 17tis), pokud ti u toho rozlánou zámek volantu můžeš se těšit na výměnu celé volantové tyče, volantového zámku, atd a to taky něco stojí... Takže věta "nahoď zámek na volant a máš klid" je pro mě obzvlášť v těchto dnech dost k smíchuPetr píše: no nevím co tu řešíš ja jsem před 5 lety taky dostal jen jeden sice nemám alarm ani centrál a nikdo mi ji neukradl mám tam na volentě páku tak to taky pro jistotu tak udělej a máš klid

Praha 8...Spookey píše:2 Malpaso: sem se chtěl zeptat ve které lokalitě ublížili tvojí čeldě
na 100% nevěděli... už jen to že se ji pokusili ukrást je důkaz neuvěřitelné blbosti (i přijímací technik v toyotě prohlásil že takhle to v žádném případě nastartovat nemohli), takže udělali akorát zbytečně škodu za desítky tisíc a sebrali pár kravin za 500,-... dostat je do rukou tak budou hodně dlouho litovat dne co na moje auto sáhli...Tonda píše:Tak to je moc moc smutný.Víš co? Jeden se snaží a maká aby si něco vydělal a mohl si svůj sen splnit a nějakej nefachčenko ti to zničí.Co by s tím dělal když druhý takovýhle auto tady není.Netuší ani co kradl.
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Malpaso: Nejsi sám, komu se nějaký ču.... zkoušeli asi jen tak dostat do auta. Mě se zkoušeli dostat do auta asi před 3 týdnama, naštěstí se do auta nedostali. V autě nemám zatím žádný zabezpečení kromě skrytýho vypínače na paliv. čerpadlo. Tak mě akorát poškodili zámky - u řidiče je to jen viditelný poškození, u spolujezdce (kde je nebylo tolik vidět) tak zámek zku.. že tam nedám klíč
V brzké době plánuju alarm abych měl klid. Vzhledem k tomu, že nemám žádnou pojistku tak sem to nehlásil a najednou se po mě začali shánět policajti až si sehnali číslo a zavolali, že mají pachatele. Prostě někde jinde drapli ty čorkaře a tak sem jel na policii aby si to nafotili a sepsat to. Tak teď čekám na výsledek až se dozvím kdo tu škodu zaplatí. Jestli to nepůjde přes pojišťovnu tak to bude blbý, pač aby mě nějakej debil dával pár stovek měsíčně a já to nechal na svoje náklady za těžký love opravit a pak čekal nějakej rok než to splatí tak to se mi teda nechce
Proč u nás nemůžou být tresty, že za krádež mu useknou ruku??? To by si pak hned rozmysleli jestli do toho auta lézt nebo ne.

Proč u nás nemůžou být tresty, že za krádež mu useknou ruku??? To by si pak hned rozmysleli jestli do toho auta lézt nebo ne.
Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak to mě mrzí a chápu ja s tím mím stávám před panelákem a zatím o.k. i s tím novým lakem a to ji tu mám v přerově jedinou 5.genMalpaso píše:Petře, jsi prostě klikař, to je celé... mě se auto pokusili ukrást asi před týdnem i s nainstalovanou pákou na volantu, zamknutou řadící pákou, zamknutým volantem a imobilizérem. Je pravda že s autem ve finále neodjeli, ale nadělali škodu za 35tisíc (ano jen zámky, spínačka s řídící jednotkou imobilizéru stojí 17tis), pokud ti u toho rozlánou zámek volantu můžeš se těšit na výměnu celé volantové tyče, volantového zámku, atd a to taky něco stojí... Takže věta "nahoď zámek na volant a máš klid" je pro mě obzvlášť v těchto dnech dost k smíchuPetr píše: no nevím co tu řešíš ja jsem před 5 lety taky dostal jen jeden sice nemám alarm ani centrál a nikdo mi ji neukradl mám tam na volentě páku tak to taky pro jistotu tak udělej a máš klid
takže musím zaklepat.....zatím v poho
ale kdo chce z autem odjet tak stejně odjede sice žádnej vykrádač to nebude ale odtáhnou ti to i když tam budeš mít cokoli
to se vyplatí jen vyhledávání přes satelit ale to je poměrně na dražší auta nad 1 mega
Satelit
Nekde na netu, jak jsem jiz psal jsem videl zabezpeceni pres telefon... pro kutily za cenu priblizne se vsim vsudy asi 1k kc... nejsem si jistej jestli se mi to jeste podari najit, ale podivam se. Je to hodne pouzitelny navod. A ta jistota je taky dobra.
Jinak ceny zamku radicek
Construct 8 - 9 K
Defend okolo 6ti K
M Lock nejlevnejsi asi 4 - 5 K
Medved Blok (spatna osobni zkusenost) 4 - 5 K
Mate na ne nejake reference? Ceny jsou na obyc auta nikde rozhodne nenajdeteCelicu v nabidce vozu na ktere tyto zamky instaluj9.... Coz znamena vyrobit na zakazku tzn. + hodne K navic
EDIT: Tak tu stranku jsem uz nasel tady je link
http://www.extra-tuning.com/?page_id=44
Jinak ceny zamku radicek
Construct 8 - 9 K
Defend okolo 6ti K
M Lock nejlevnejsi asi 4 - 5 K
Medved Blok (spatna osobni zkusenost) 4 - 5 K
Mate na ne nejake reference? Ceny jsou na obyc auta nikde rozhodne nenajdeteCelicu v nabidce vozu na ktere tyto zamky instaluj9.... Coz znamena vyrobit na zakazku tzn. + hodne K navic

EDIT: Tak tu stranku jsem uz nasel tady je link
http://www.extra-tuning.com/?page_id=44
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já mám v autě defend lock, ale asi nějakou starší verzi, páč mám na palubovce přidělanej držák do kterýho se dává takovej železnej trn, kterej pak zasunu z boku k řadičce a můžu zamknout jakejkoliv "zadní" kvalt, každej se diví co to tam mám:) bylo to tam už když sem auto koupil takže nadávat nebudu 

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)