Světla na denní svícení
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Světla na denní svícení
Dlouho sem řešil kam by šli umístit tyhle světla aby nenarušovali čistotu čumáku(mlhovky sem vyhodil kvůli tomu že se mi tam prostě nelíbyly, stejně nebyly origo), paxem na to přišel, ale problém byl zase v tom že nikdy nevyrábí světla který by do těchle míst pasovaly. Sem tak trochu šikula(doufám ) taxem si je vyrobil sám, jsou zapojený tak jak světla na denní svícený zapojený maj bejt + sem si udělal Action button abych je mohl vypnout
tady je ještě pár fotek http://garfielld.rajce.idnes.cz/LED/
PS: pro rejpaly, kdo mi chce řikat že to neni homologovaný ať si to nechá pro sebe
PS2: koho zajímá co to tam vlastně je, tak je to 30 bílejch LED(10000mcd), na každý straně jich je 10 směrem dopředu a pak 5 trochu do oblouku, a cenově to vyšlo na ěnco málo přez 400(prakticky jen cenmu LED, relé a vypínače)
ted už jen netrpělivě vyčkávám na první policejní kontrolu
tady je ještě pár fotek http://garfielld.rajce.idnes.cz/LED/
PS: pro rejpaly, kdo mi chce řikat že to neni homologovaný ať si to nechá pro sebe
PS2: koho zajímá co to tam vlastně je, tak je to 30 bílejch LED(10000mcd), na každý straně jich je 10 směrem dopředu a pak 5 trochu do oblouku, a cenově to vyšlo na ěnco málo přez 400(prakticky jen cenmu LED, relé a vypínače)
ted už jen netrpělivě vyčkávám na první policejní kontrolu
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Praetorian
- Řidič
Oooo! vypada krasne a vymazlene! svetla bych zas az tak moc neresil! mam ji jenom chvili ale chlupati celdy stavej snad jen aby si je prohledly! Prodavajici mi to rikal(mam ji jen tyden a neco) ale za tu dobu uz me dvakrat staveli kvuli nicemu takze jsem mu uveril!!:D mam pro ne pochopeni jsou krasne... spis si te ale povodi kvuli te SPZtce respektive kvuli tomu ze ji vpredu nevozis!:D taky bych ju zahodil lec bohuzel nemam na pokuty...nebo se to snad smi? jestli ano tak okamzite letim se srobovakem a odmontovavam!!
Čelda 98'' GT (SS)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jako
parádička pro okrasu je to zajímavý, ale myslim, že v noci to světlo bude opět nedostatečný...ale hezký.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Podle mě je to super nápad. Pokud to nebude doslova provokovat policajty aby tě stavěli (což se uvidí časem ), tak je to v klidu... Moje osobní zkušenost je, pokud vidí že něco svítí (a nejsou to mlhovky), tak tě nechají být... No a kdyby náhodou ne... Za kolik že je když nesvítíš? Za 1 bod a 500kč? Mě osobně by to za to stálo
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tchankuji, mě se to taky moc líbí, jen příště bych těch LED dal asi 40
BTW: jinak bez SPZ sem měl auto je na focení
2micron: to sou "světla na denní svícení" takže o svícení v noci sem ani neuvažoval... ikdyž svítěj docela dost
tady ještě dvě fotečky + jedna hezká
škoda že nejede ukažto, rajče to moc zmenšuje..
BTW: jinak bez SPZ sem měl auto je na focení
2micron: to sou "světla na denní svícení" takže o svícení v noci sem ani neuvažoval... ikdyž svítěj docela dost
tady ještě dvě fotečky + jedna hezká
škoda že nejede ukažto, rajče to moc zmenšuje..
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
už tu zase chybí ten slintací smajlík slint slint
skvělej nápad a vypadá to fakt supr
skvělej nápad a vypadá to fakt supr
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
-
- Věčnej rejpal
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ve vyhlášce je toho napsáno fakt spousta ale tohle je záležitost stanice technický kontroly (podle mě) takže policista ať si dělá co chce kvůli mejm světlům (s homologací ani ničim takovim se nezabejvám) mě stavěli už nespočetněkrát a stačí se s ním chvíli hádat a dá pokoj
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz