čelní sklo Celica 6.g

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Vilda
Člen Týmu

čelní sklo Celica 6.g

Příspěvek od Vilda »

ahoj,

nejak se mi "unavilo" predni sklo a prasklo, takze resim vymenu.
Nemate nekdo tip kde koupit na nejlepsi cenu?
poddotaz: ma vyznam to brat z nejaky vraku? Jde to vubec?

BTW: mam havarijni pojisteni ale nemam pripojisteny sklo, takze asi smula, ze?

dik,
Tomas
prodáno: Celica GT T20 (1997)
http://tinyurl.com/celicagt
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

podle me se da pouzit sklo z jinyho auta (vraku), budes muset sehnat novy tesneni, ten vrak 6.g v hradesine ma myslim predni sklo OK, zkus se tam zeptat.

U toho havarijka vetsina pojistoven dava predni sklo mimo podminky plneni, mrkni do smlouvy, pokud to bude uvedeno kdy pojistovna neplni nahradu tak smula :cry:
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

chce to dobreho kamarada, znameho, odletel mu kaminek a je to, mas to komplet zadarmo :wink: jinak zkus http://www.jumaz.sk/page.php?id=1 jsou to sice slovaci ale maji hodne levne skla, a co jsem tam volala, jezdi i do CR kdyz se dohodnete, dovezou ti to :wink: lepsi cenu nenajdes...
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Leňulka píše:chce to dobreho kamarada, znameho, odletel mu kaminek a je to, mas to komplet zadarmo :wink: jinak zkus http://www.jumaz.sk/page.php?id=1 jsou to sice slovaci ale maji hodne levne skla, a co jsem tam volala, jezdi i do CR kdyz se dohodnete, dovezou ti to :wink: lepsi cenu nenajdes...
Nj, ale musel by mit pripojisteni celniho skla. Kdyz ho mas tak nikoho nezajima jak se to stalo, proste reknes ze ti od nekoho odletel kaminek a tim to konci. Jinak pripojisteni neni takova hruza, stoji to 500kc/rok a to si myslim ze moc neni :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

tak to prrr hosanku, ja to takto resila, muj jel na motorce, odletel kaminek a bylo to, proste jsem zavolala na rogera, tam jsem prijela, nechala tam auto a pak si pron za 2 hodky prijela, muj pripojisteni nema, ja taky ne, bych se mohla vy.... jen tam zavolal ze je vinik, rekla mu cislo pojistne udalosti, my se domluvili kdy a kde se to stalo a je to, a navic mi to jeste poradili v Rogeru :wink:
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Takto mozna jo, ale Kaja je bez bonusu, teda pokud to plati i na motorce. A pokud ma nekdo uz docela velky bonus, tak proc by to delal? Samozrejme ze se vzdy najde nekdo kdo nema zadny a nezalezi mu na tom :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

mel bonus 35, 30 mu vzali, nejak ho to netrapi, ono kdyz neni clovek sobec a rad pomuze priteli v nouzi, tak proc ne, ja bych to taky udelala :wink:
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

No já mám pocit, že když máš havarijní, tak by to mělo zahrnovat i to čelní sklo, jinak Leňulka má pravdu, bratranec to řešil podobným způsobem a bez problémů..já si po bouračce musel taky koupit nové sklo a jeden známej mi ho sehnal na polské autoburze za 4000,- (fungl nové) i s těsněním..Ale, dlouho jsem toho člověka neviděl a nevím, kde se tyhle burzy nacházejí, ale jestli chceš, tak ti to zjistím :wink:
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Vilda
Člen Týmu

Příspěvek od Vilda »

Leňulko diky, vyřešeno ;-)

BTW: Jumaz jsem zkoušel taky, nabizeli 2.700 Sk, což mi přijde taky hodně slušný.

BTW2: z havarijka to jde likvidovat taky, ale pri minimalni spoluucasti 10.000 to dava smysl jen pri nakupu original skla Toyota (s praci pry cca 14 tis.)
Leňulka píše:chce to dobreho kamarada, znameho, odletel mu kaminek a je to, mas to komplet zadarmo :wink: jinak zkus http://www.jumaz.sk/page.php?id=1 jsou to sice slovaci ale maji hodne levne skla, a co jsem tam volala, jezdi i do CR kdyz se dohodnete, dovezou ti to :wink: lepsi cenu nenajdes...
prodáno: Celica GT T20 (1997)
http://tinyurl.com/celicagt
Odpovědět

Zpět na „Celica“