Po tom co jsem včera zase videl nehodu, sem si rekl ze Vás upozorním.
Při cestě po E55,(od Prahy) před Táborem je celkem nový úsek dálnice, který svádí k vyšší rychlosti - ta neni na škodu pokud neprší, a pokud nebude sníh a námraza. Jelikož za tenhle měsíc jsem tam zažil 3 nehody - vždy na mokru. 2 z toho jsem viděl na vlastní oči, a předtím nejmím další tři.
Je to úsek v zatáčce od mostu směrem dál k Táboru - silnice nevypadá zrádně - ale asi je - auta dostanou smyk a jsou bud skončí v sobě nebo ve svodidlech. Tak at tam neskoncite.
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=T ... izIds=none
A ještě blíž k Táboru doporučuju jet v levim pruhu - v pravim jsou koleje jak
....
Potom pozor na bouule, diry a koleje na silnici mezi Táborem a Pelhřimovem- silnice 19, přesněji za obcí Kámen a vesničkou Zlátenka
Pod kopcem u Zlátenky jedete rychle ale primo uprostred silnice v zatacce je boule jako ..... - bacha na ni
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=T ... izIds=none
Nebezpečné cesty , úseky, na co si dávat bacha
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Nebezpečné cesty , úseky, na co si dávat bacha
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Dobrej napad pavo upozornit na to toyotaky, jelikoz jsem jeste nevidel porouchanou a pomuchlanou toyotu a doufam, ze tihmhle napadem ani neuvidim... ale me prijde, ze cela cesta na prahu kolem tabora stoji za prd... koleje atd... no strah... Kdezto na druhy smer, jako CB od veseli je silnice naprosto super, az na usek u dynina(koleje cca2km)...
Tak přidám taky jedno místo, na R4 v Mníšku pod Brdy směrem na Prahu. Do Mníšku sjíždíte do dolíku, takže to svádí k vyšší rychlosti. V tom dolíku je most a přesně na konci mostu se dělá za deště hluboká louže přes oba pruhy. Taky už tam pár aut skončilo ve svodidlech. Doporučuju opravdu brzdit. Znám to tam, jel jsem tam nedavno v dešti s Celicou, zbrzdil jsem na 90 a stejně to pěkně koplo.
Mníšek
Letecká
Mníšek
Letecká
no při čtení tohoto tématu mi připadá, že všechny cesty na Prahu jsou špatný
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)