Tohle jsem dneska nasel, zajimava cana

vše ohledně modelové řady Celica
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

garfielld píše:
ArnieGT píše:No až an ten proklatý volant na levé straně mají obecně v Anglii velmi levné auta,....
nechci mít zase rejpavou, ale pokud vim tak zrovna v anglii jsou právě snad nejdražší auta v evropě :) myslim hlavně pokdu pujdeš kupovat nový
ono taky záleží na tom co si představíš pod pojmen nejdražší - v přepočtu na český peníze asi jo ale to proto že českej průměrnej plat je 15000 a v anglii 3x tolik takže auto za pul mega se ti zdá drahý jen proto že na to musíš šetřit 4 roky ...
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

No novy auta tu vychazej stejne jako u nas, jen ta vybava byva vetsinou trochu jinde...ale ojetiny jsou tu celkem levny a zvlast na aukcich... tam clovek jen slinta za jaky smesny ceny tam jsou. Myslim tim normalni, "nudny" auta, ne neco lepsiho, vsichni vime co tim myslim, opravdu je desna skoda toho rizeni na druhy strane, uz bych mel doma autosalon.
To predelavani na nase rizeni mi porad vrta hlavou...prece to nemuze byt nadpozemsky problem...
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

chod robit do anglie murara a mozes tam zit a kupovat si auta, urcite ti bude lepsie ako v CR ked sa tam zabehas..len sa priprav na jebly narod
Celica All-trac
WTE-greenfa
Řidič
Kontaktovat uživatele:

naivni 1300 liber za 13let staré auto?

Příspěvek od WTE-greenfa »

no nevim, na 6g už slintám dlouho, ale pravda je ze za 13 let staré auto do kterého samozřejme (a s radostí) se nasype dalších x tisic mi 1300 liber přijde až jako maximum. to že jsou celky přecenované a že je jich málo je fakt - ale neuražme se ty kecy o noblesních jízdních výkonech - bomba pohodlí - malý nákladák - to umí třeba u fordu s cougarem taky a za stejnou cenu (akorát o 10 let novější :) ) - nemám cougara, nechci ho kupovat, ale k...a me sere jak sou ty pekace celiky drahe, pac u nas za prumer stav dat 110.T. za r.výroby max 97 mi přijde k stáři vozu, laku, vsech komponent fakt dost...JA PROSTE CHCI BILOU 6G S KLIMOU / nic vic :shock: :mad:
celica 97 super black&white edition
WTE-greenfa
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WTE-greenfa »

dobre, dobre, pri dnesnim kurzu bych i 1600liber dal :)
celica 97 super black&white edition
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: naivni 1300 liber za 13let staré auto?

Příspěvek od Kotass »

WTE-greenfa píše:...JA PROSTE CHCI BILOU 6G S KLIMOU / nic vic :shock: :mad:
Nápodobně, akurát já chci ČERNOU 6G s klimou. =o)
Ale je jich jak šafránu .. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Celica“