no policisty teda nemam rád - vyjdou draho, ale tohle opravdu je pod jejich důstojnost, a ten tupec v tý 7gen by mě zajímalo co si tim chtěl dokázat

no policisty teda nemam rád - vyjdou draho, ale tohle opravdu je pod jejich důstojnost, a ten tupec v tý 7gen by mě zajímalo co si tim chtěl dokázat
já taky nemám označení 4x4 a 120 v těhle sra*kách si dávám zatím bez úhony holt toyota a už konečně kvalitní pneuPavo.B. píše:vo oktavkach mi nemluvte, dneska v tom desti jsme jeli s otcem z prace a pred Taborem, jak je nova dalnice, nas prejizdela oktavka v kombiku, rikam si " nevidim oznaceni 4x4 ze si dovoli jet 120-130 v takovim pocasi" , jen co nas predjel a vzdalil se 200 metru , tak nevim co udelal , protoze tam na silnici moc vody nebylo a zadny koleje , najednou to asi ztrhnul a smykem narazil do svodidel , predek mu odletel , nastesti nic vic , ale kdyz to vidite takhle nazivo tak je to mazec, a to den predtim jen o kousek dal v protismeru peugeot v kombiku to sami - v pohode silnice - dostal smyk a jen sem videl jak se toci
Ty Pavo, ja s tebou jezdin asi nikam nebudu, me pripada, ze ne autonehody primo pritahujesPavo.B. píše:vo oktavkach mi nemluvte, dneska v tom desti jsme jeli s otcem z prace a pred Taborem, jak je nova dalnice, nas prejizdela oktavka v kombiku, rikam si " nevidim oznaceni 4x4 ze si dovoli jet 120-130 v takovim pocasi" , jen co nas predjel a vzdalil se 200 metru , tak nevim co udelal , protoze tam na silnici moc vody nebylo a zadny koleje , najednou to asi ztrhnul a smykem narazil do svodidel , predek mu odletel , nastesti nic vic , ale kdyz to vidite takhle nazivo tak je to mazec, a to den predtim jen o kousek dal v protismeru peugeot v kombiku to sami - v pohode silnice - dostal smyk a jen sem videl jak se toci